• Stránka 1 z 1
Nefunkční re-aktivace VIP
Nickname na serveru: Fox! 
Kde mám VIP: JB #1, #2, #4 + Knife #1
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: Před půl rokem
Ahoj, před půl rokem mi všechna tato VIP fungovala no včera když jsem se sem připojil, tak jsem najednou nemel žádné a tak jsem si všechna tato VIP/EVIP reaktivoval.. ve všech případech mi bylo sděleno, že kód je správný, jen je potřeba pro jeho reaktivaci potvrdit email, no bohužel mi žadný email k reaktivaci nepřišel, až na jedinou vyjímku a to byl Chronic #1, tam přišel reaktivační kód v pořádku do pár minut, píšu sem až zde, jelikož jsem chtěl počkat 24 hod (běžná lhůta na vyřízení) no stále se nic neděje, proto se obracím sem na fórum. Předem děkuju za odpověď.

Kde mám VIP: JB #1, #2, #4 + Knife #1
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: Před půl rokem
Ahoj, před půl rokem mi všechna tato VIP fungovala no včera když jsem se sem připojil, tak jsem najednou nemel žádné a tak jsem si všechna tato VIP/EVIP reaktivoval.. ve všech případech mi bylo sděleno, že kód je správný, jen je potřeba pro jeho reaktivaci potvrdit email, no bohužel mi žadný email k reaktivaci nepřišel, až na jedinou vyjímku a to byl Chronic #1, tam přišel reaktivační kód v pořádku do pár minut, píšu sem až zde, jelikož jsem chtěl počkat 24 hod (běžná lhůta na vyřízení) no stále se nic neděje, proto se obracím sem na fórum. Předem děkuju za odpověď.
-
Fooox - Kazatelův učeň
Nefunkční re-aktivace VIP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nefunkční re-aktivace VIP
Ahoj, zkus napsat na email [email protected] , tam by ti mělo Vedení pomoct, kazdopadne urcite jim tam vypis Kody a Email na ktery byly VIPka aktivovaný, popripade nejake informace ktere by jim pomohi.
-
Nocky - Profesionál
A nebo rovnou:
Nepřišel mi reaktivační email.
- Zkus ho zaslat znovu a prohlédni si i spam, pokud ani to nepomůže, tak kontaktuj někoho z hlavních adminů zde na webu a pošli jim do PM server, SID, kód a nick.
-
Nocky - Profesionál
Nocky píše:Ahoj, zkus napsat na email [email protected] , tam by ti mělo Vedení pomoct, kazdopadne urcite jim tam vypis Kody a Email na ktery byly VIPka aktivovaný, popripade nejake informace ktere by jim pomohi.
Že mohu toto udělat vím také.. každopádně nejprve čekám tu na odpověď bo třeba je chyba někde jinde, každopádně pokud budou kódy potřeba zašlu je.
-
Fooox - Kazatelův učeň
Nocky píše:A nebo rovnou:Nepřišel mi reaktivační email.
- Zkus ho zaslat znovu a prohlédni si i spam, pokud ani to nepomůže, tak kontaktuj někoho z hlavních adminů zde na webu a pošli jim do PM server, SID, kód a nick.
Oceňuju tvoje rady, no nech to radši vážně vyřešit ty, kteří to mají ve své kompetenci a mají páku na to mi s tím pomoct.
-
Fooox - Kazatelův učeň
Nikdo krom vedeni ci serifu ti s tim neporadi
-
Nocky - Profesionál
Zdar
Napis PEto a posli mu tvoje sid a vip kod,popripade email.
Napis PEto a posli mu tvoje sid a vip kod,popripade email.
„Neúspech je len šanca začať znova, tentokrát o niečo rozumnejšie.“

-
Dominooo - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1