• Stránka 1 z 1
[Vyr] Public 1 / Dang3rCZ / marian
Dobrý večer,
dostal som ban za wh, poprosim unban dakujem a potrestanie admina za jeho neschopnost
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: [ROG Academy] Dang3rCZ
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Public Server #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [WallHack]
[=] Zabanovany nickname: marian
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:1310458716
[=] Zabanovana IP: 88.212.37.32
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
===============================
dostal som ban za wh, poprosim unban dakujem a potrestanie admina za jeho neschopnost
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: [ROG Academy] Dang3rCZ
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Public Server #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [WallHack]
[=] Zabanovany nickname: marian
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:1310458716
[=] Zabanovana IP: 88.212.37.32
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
===============================
-
iamfamasmachin - Zkušený
[Vyr] Public 1 / Dang3rCZ / marian
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Public 1 / Dang3rCZ / marian
admin ktorý ma predpokladam 15 rokov a nahratých 655 hodín...
DDDDDD http://steamcommunity.com/id/Dang3rCZ2/
toto čo mas ty nahrane celkovo mam skoro ja nahrane na vasich serveroch a ostatných 12 rokov hrania ani neriesme

toto čo mas ty nahrane celkovo mam skoro ja nahrane na vasich serveroch a ostatných 12 rokov hrania ani neriesme

-
iamfamasmachin - Zkušený
Ahoj,
admin kontaktovaný, má 24 hodín na vyjadrenie (dodanie dôkazov), tak Ťa prosím v rámci slušnosti, aby si topic nespamoval. Demo následne bude prešetrené v CHH sekcii a bude ti zdelený verdikt.
Ďakujem za pochopenie.
admin kontaktovaný, má 24 hodín na vyjadrenie (dodanie dôkazov), tak Ťa prosím v rámci slušnosti, aby si topic nespamoval. Demo následne bude prešetrené v CHH sekcii a bude ti zdelený verdikt.
Ďakujem za pochopenie.
-
ThePeace - CS 1.6 Admin
tak jako nebudu se s tebou hádat je to tvůj názor
ale zpět k tomu tvému zde je demo
Demo
časy:
11:28:00
11:57:40
12:11:00
15:51:00
18:00:00

Demo
časy:
11:28:00
11:57:40
12:11:00
15:51:00
18:00:00
the legend has returned ღ
Ex Fun Admin/ CS:GO TTT Admin
Ex Fun Admin/ CS:GO TTT Admin
-
Elem3nT - Mistr
Re: [Čaká sa...] Public 1 / Dang3rCZ / marian
chcem sa len vyjadrit k casom aby si vedel rozmyslat ked posudzujes nejakeho hraca...
este by som chcel zdoraznit to ze tvoj kamarat zo steamu ta poprosil aby si ma prisiel zabanvoat nejaky cinsky nick (Jang ci hang ci co) a uz odvtedy nebolo objektivne ale subjektivne....
takze prejdeme k casom:
11:28:00 a 11:57:40- vsimni si, pozrem si vsetky mozne pozicky a az ked som presvedceny ze tam nikto nie je zacnem dierovat, to ze je tam je nahoda a nezname ze mam wh... vsimni si 11:58 zase dierujem zase skoro presne ale on je v pohybe ak by som mal wh tak cross taham za nim podla jeho pohybu ale ja sa zlaknem ze vybehol a stahujem.... pozeraj na cross a spomal si to ak chces, nasledne dierujem zase ak nikoho nevidim 12:03.. to je normal diera ktora sa vyuziva ak nevies
12:11:00 - neviem co na tomto case sa ti zda wh?... isiel som dole... pocujem ze posledny hrac zo stredu zabija mojho hraca... (presnejsie hrac baron).. neviem ci mas sluchatka alebo len repraky... cakam si ho... a tu je jasny dokaz ze wh nemam kedze cakam a nic.. a zacnem dierovat prave vtedy ked on vychadza, ak by som mal wh nepockal by som ho ako som cakal cca 3 sec predtym?
15:51:00 - pozriet situaciu uz od 15 30.. flashnem, zabijem, odkryvam si vsetky mozne pozicky a potom vyjdem hore rebrikom a neunahlim sa... pretoze enemy je chrbtom a nevedia o mne, pozrem vsetky mozne pozicky (ano presne aj tu kde je vzdy nejaky hrac a az potom nasledne zabijam enemy o ktorych viem a vidim ich)
18:00:00 - este poukazem na cas 17:50 ked to flashnem a ked tam nikto nieje kontrolujem si plant side resp. mid... a pritom enemy je dole.. to je jasne wh nie? nasledne mozes vidiet akurat tak reflex... a teraz sa pozri na cas 17:48... hrac T - Homer zabija mojho... pouzivam radar a viem ze moji to obchadzali z T spawnu smerom na macku, zabijem hraca na macke a dalsi nikto tam nie je... tak uz musi byt len v tej cakacke... a zabijem ho...
dufam ze si pochopil mojej hre a logike.. podla mna nic zvlastne...
este by som chcel zdoraznit to ze tvoj kamarat zo steamu ta poprosil aby si ma prisiel zabanvoat nejaky cinsky nick (Jang ci hang ci co) a uz odvtedy nebolo objektivne ale subjektivne....
takze prejdeme k casom:
11:28:00 a 11:57:40- vsimni si, pozrem si vsetky mozne pozicky a az ked som presvedceny ze tam nikto nie je zacnem dierovat, to ze je tam je nahoda a nezname ze mam wh... vsimni si 11:58 zase dierujem zase skoro presne ale on je v pohybe ak by som mal wh tak cross taham za nim podla jeho pohybu ale ja sa zlaknem ze vybehol a stahujem.... pozeraj na cross a spomal si to ak chces, nasledne dierujem zase ak nikoho nevidim 12:03.. to je normal diera ktora sa vyuziva ak nevies
12:11:00 - neviem co na tomto case sa ti zda wh?... isiel som dole... pocujem ze posledny hrac zo stredu zabija mojho hraca... (presnejsie hrac baron).. neviem ci mas sluchatka alebo len repraky... cakam si ho... a tu je jasny dokaz ze wh nemam kedze cakam a nic.. a zacnem dierovat prave vtedy ked on vychadza, ak by som mal wh nepockal by som ho ako som cakal cca 3 sec predtym?
15:51:00 - pozriet situaciu uz od 15 30.. flashnem, zabijem, odkryvam si vsetky mozne pozicky a potom vyjdem hore rebrikom a neunahlim sa... pretoze enemy je chrbtom a nevedia o mne, pozrem vsetky mozne pozicky (ano presne aj tu kde je vzdy nejaky hrac a az potom nasledne zabijam enemy o ktorych viem a vidim ich)
18:00:00 - este poukazem na cas 17:50 ked to flashnem a ked tam nikto nieje kontrolujem si plant side resp. mid... a pritom enemy je dole.. to je jasne wh nie? nasledne mozes vidiet akurat tak reflex... a teraz sa pozri na cas 17:48... hrac T - Homer zabija mojho... pouzivam radar a viem ze moji to obchadzali z T spawnu smerom na macku, zabijem hraca na macke a dalsi nikto tam nie je... tak uz musi byt len v tej cakacke... a zabijem ho...
dufam ze si pochopil mojej hre a logike.. podla mna nic zvlastne...

-
iamfamasmachin - Zkušený
Re: [Čaká sa...] Public 1 / Dang3rCZ / marian
ked mam chut hrat ( nehral som tu cca 3 mesiace ) tak dostanem ban a riesi sa to dlho.. resp. mozno nie dlho ale minimalne 1 den.. a to zajtra napr. tolko casu nebudem mat... mna len štve to, že ban dostanem za "NIČ" tak ako presne vidite že za NIČ a musim čakať na unban dlhšiu dobu a nemôžem hrať (nie niesom zavislák, pozrite si moje hodiny za posledne 3 mesiace), ale ide o to, že prave teraz mam ten čas si zahrat a odreagovat sa od posledneho rocnika na vyške ked nemam tolko povinnosti a dostanem ban ... to som poznamenal len tak, pretože sa to vkuse deje..
a este ospravedlnujem sa ak dang3rcz nema tolko rokov ako som napisal (bolo to napisane len v amoku a nadhodene), ale urcite tolko skusenosti nema ako normalní chh's resp. admini.... niekedy by nemusel počuvať len svojich kamošov zo steam friend listu, ale použivať aj svoju hlavu a radšej 2x meraj a 1x rež... ako je naše krasrne slovenske prislovie...
a este ospravedlnujem sa ak dang3rcz nema tolko rokov ako som napisal (bolo to napisane len v amoku a nadhodene), ale urcite tolko skusenosti nema ako normalní chh's resp. admini.... niekedy by nemusel počuvať len svojich kamošov zo steam friend listu, ale použivať aj svoju hlavu a radšej 2x meraj a 1x rež... ako je naše krasrne slovenske prislovie...
-
iamfamasmachin - Zkušený
Re: [V riešení...] Public 1 / Dang3rCZ / marian
Zas ty ?
, máš dočasný unban.

-
GrooS - CS 1.6 Admin
Re: [V riešení...] Public 1 / Dang3rCZ / marian
Unban zůstává, omlouváme se za problémy.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1