• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] Žiadosť o Unban, FY 1, Antii, MadBadass
detaily banu
Nickname MadBadaSS
Herni ID VALVE_0:4:1108337925
SteamCommunity ID 76561200176941582
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz hrani hry
Důvod AB/PP
Zabanován dne 22.11.2017 - 21:06:31
Vyprší dne Nikdy
Zabanovaný od Antii
Zabanovaný na Webové stránky
Celkem obdržených banů 1
Večer asi cca o 23:00 som 21.11.2017 hral CS a z ničoho nič, sa mi začal nejaký hráč (na nick si nespomínam, niečo ako koltyz) vyhrážať, že si už CS nezahrám, že moje video putuje na stránku Gamesites. Z chuti sme sa spolu s ostatnými hráčmi zasmiali keďže nám a hlavne mne to prišlo ako totálna blbosť a prejav zúfalstva. Vždy som hral férovo a nikdy som žiadne cheaty nepoužíval a preto považujem tento BAN za absolútny výmysel.
Som VIP hráč na serveri FY Maps 1.
Nickname MadBadaSS
Herni ID VALVE_0:4:1108337925
SteamCommunity ID 76561200176941582
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz hrani hry
Důvod AB/PP
Zabanován dne 22.11.2017 - 21:06:31
Vyprší dne Nikdy
Zabanovaný od Antii
Zabanovaný na Webové stránky
Celkem obdržených banů 1
Večer asi cca o 23:00 som 21.11.2017 hral CS a z ničoho nič, sa mi začal nejaký hráč (na nick si nespomínam, niečo ako koltyz) vyhrážať, že si už CS nezahrám, že moje video putuje na stránku Gamesites. Z chuti sme sa spolu s ostatnými hráčmi zasmiali keďže nám a hlavne mne to prišlo ako totálna blbosť a prejav zúfalstva. Vždy som hral férovo a nikdy som žiadne cheaty nepoužíval a preto považujem tento BAN za absolútny výmysel.
Som VIP hráč na serveri FY Maps 1.
- Madbadass
- Kolemjdoucí
[Vyriešené] Žiadosť o Unban, FY 1, Antii, MadBadass
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o Unban, FY 1, Antii, MadBadass
tak si kukni demo klikni tu 

-
VoLdEmOrD - Sponzor
Re: Žiadosť o Unban, FY 1, Antii, MadBadass
Dobře, takže vidím že voldemort byl rychlejší a dodal ti sem demo z PP, dle kterého si po konzultaci s chh byl následně zabanován.
-
Ant1as - Profesionál
Re: [Vyriešené] Žiadosť o Unban, FY 1, Antii, MadBadass
To demo mi neide prehrať, v živote som takúto vec neriešil, neviem teda v akom prehrávači alebo programe mi to prehrá.
Nie je pravda že keď mi to povedal tak som sa odpojil, na takýchto veciach sa smejem už roky, vkuse niekto na fy serveroch vykrikuje keď ho niekto zabije že daný hráč je cheater, je to absolútne smiešne, takže som ani vyhláseniam toho hráča nevenoval žiadnu pozornosť. Tuším som šiel na FY1 lebo tam bola lepšie mapa alebo viac hráčov, neviem je to absolútne jedno. Ale nerozumiem ako môžem byť usvedčený z používania nejakého AB/PP, o ktorom absolútne nič neviem, nikdy som niečo také nepoužíval a nemám ani najmenšiu predstavu ako sa to robí. Ja by som vážne chcel nejaké seriózne posúdenie tejto situácie, myslím že je možnosť aby to posúdili cheathunteri ak som dobre niekde čítal...Príde mi to totálne smiešne, ak by mi niekto povedal že sa takéto niečo stane pred 3 dňami tak by naňho len nechápavo pozrel..Ako by si niekto zo mňa robil srandu..
Nie je pravda že keď mi to povedal tak som sa odpojil, na takýchto veciach sa smejem už roky, vkuse niekto na fy serveroch vykrikuje keď ho niekto zabije že daný hráč je cheater, je to absolútne smiešne, takže som ani vyhláseniam toho hráča nevenoval žiadnu pozornosť. Tuším som šiel na FY1 lebo tam bola lepšie mapa alebo viac hráčov, neviem je to absolútne jedno. Ale nerozumiem ako môžem byť usvedčený z používania nejakého AB/PP, o ktorom absolútne nič neviem, nikdy som niečo také nepoužíval a nemám ani najmenšiu predstavu ako sa to robí. Ja by som vážne chcel nejaké seriózne posúdenie tejto situácie, myslím že je možnosť aby to posúdili cheathunteri ak som dobre niekde čítal...Príde mi to totálne smiešne, ak by mi niekto povedal že sa takéto niečo stane pred 3 dňami tak by naňho len nechápavo pozrel..Ako by si niekto zo mňa robil srandu..
- Madbadass
- Kolemjdoucí
Predem se omlouvam za vyjadreni, ale ze zajimavosti jsem si demo stahl a podival se na nej, sice nejsem CHH, ale na demu podle me nic neni, hrac dal pouze nekolikrat prefire pres zed (coz muzou byt klasicky naucene spoty pro wallbang) a nekolikrat HS a z toho vetsinu na AFK hrace.
S hracem se nijak neznam, soudim jen podle dema, i kdyz moje vyjadreni asi nebude brano v potaz, tak si uprimne myslim, ze ban je neopravneny, vetsina reakci - rychlych otoceni se dala odvodit ze sluchatek a par (mozna i stastnych) HS neni podle me duvod k banu. Mozna se mylim, ale dle meho nazoru je hrac cisty.
luk27official
S hracem se nijak neznam, soudim jen podle dema, i kdyz moje vyjadreni asi nebude brano v potaz, tak si uprimne myslim, ze ban je neopravneny, vetsina reakci - rychlych otoceni se dala odvodit ze sluchatek a par (mozna i stastnych) HS neni podle me duvod k banu. Mozna se mylim, ale dle meho nazoru je hrac cisty.
luk27official

187
-
polskasila - CS:GO HLSA
Máš unban, můžeš jít opět hrát.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1