• Stránka 1 z 1
[Z] Jailbrake-admin
Nick na serveru: AjLeeee
SID:STEAM_0:1:14072124
Sekce : JailBreak
Věk: 16 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=18751
Bany : Myslím žadné nebo si to nevybavuji
Něco o mně: Jmenuji se Ivan. Věk 16 let žiju v Litomyšli. Moje záliby astronomie, fotbal, PC hry.
Proč právě já: Myslím si, že bych mohl být schopný admin pravidla ovládám výborně. S komuniitou hráčů si rozumím hodně lidí mě zná. Vadí mě a dělá to hodně CT že za vsechno hnedka zabíjí to já preferuji , že radši to hráčům vysvětlím co udělali špatně a dám jin jen nevýhodu aby se poučili a přístě stejnou chybu nědělali. Reaguji na chat když chce někdo mikrofon kdykoliv dám chtěl bych spíš aby si lidi zahráli a bavilo je to ne aby museli čekat do konce kola kvůli třeba malé chybě. Proto si myslím , že v komunitě jsem docela oblíbený a věřím , že bych byl dobrý admin.
Zkušenosti s CS:GO: Nahráno přes 1100 h. Rank gold 3
Případné poznámky: /
SID:STEAM_0:1:14072124
Sekce : JailBreak
Věk: 16 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=18751
Bany : Myslím žadné nebo si to nevybavuji
Něco o mně: Jmenuji se Ivan. Věk 16 let žiju v Litomyšli. Moje záliby astronomie, fotbal, PC hry.
Proč právě já: Myslím si, že bych mohl být schopný admin pravidla ovládám výborně. S komuniitou hráčů si rozumím hodně lidí mě zná. Vadí mě a dělá to hodně CT že za vsechno hnedka zabíjí to já preferuji , že radši to hráčům vysvětlím co udělali špatně a dám jin jen nevýhodu aby se poučili a přístě stejnou chybu nědělali. Reaguji na chat když chce někdo mikrofon kdykoliv dám chtěl bych spíš aby si lidi zahráli a bavilo je to ne aby museli čekat do konce kola kvůli třeba malé chybě. Proto si myslím , že v komunitě jsem docela oblíbený a věřím , že bych byl dobrý admin.
Zkušenosti s CS:GO: Nahráno přes 1100 h. Rank gold 3
Případné poznámky: /
- AjLeeeee
- Kolemjdoucí
[Z] Jailbrake-admin
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jailbrake-admin
Registroval ses na web chvili pred zadosti, ktera je zaroven tvuj prvni prispevek. Spln nejprve podminky pro prijeti, trochu se tady rozkoukej a pote muzes sve stesti zkusit znovu.
Zamitam.
Zamitam.

-
BrooKlyGS - Spamer
• Stránka 1 z 1