• Stránka 1 z 1
FUN
kedze fun je zalostne v rici a nik sa o to nestara, navyse prislo par adminov co si zjavne vypytali prava kvoli egu, poprosim teda niekeho kompetentneho aspon o jednu vec. Nejaky full server spec/afk kicker. Kedze som uz vela krat upozornil admina nech kickne spec, lebo ludia co chcu hrat sa na server nedostanu kvoli specom, za co som uz dostal ban na chat /vraj nestaraj sa do prace adminov/, bude lepsie sem dat plugin. Admini ROCI, turn on, Rick Grimes

-
deXTerko - Zkušený
Re: FUN
Poslednú dobu sú afk hráči na fune problém, to je pravda. Aj keď väčšinou sú to len ľudia, ktorým sa nechce hrať a prišli si len popísať, občas až vyslovene naschvál "kempia v specte." A tým pádom si nejako neuvedomujú, že zbytočne zaberajú miesto niekomu, kto by si rád zahral.
Ja osobne afk kickujem, ak ai nevšimnem, upozorní ma niekto a to isté viem aj o iných adminoch.
Či bude nejaký afk kicker na serveri? Silne pochybujem, ale tak nič nie je stratené a možno si to aj niekto všimne a vyjadrí sa ti k tomu ten, čo sa do toho viac rozumie.
Ja osobne afk kickujem, ak ai nevšimnem, upozorní ma niekto a to isté viem aj o iných adminoch.
Či bude nejaký afk kicker na serveri? Silne pochybujem, ale tak nič nie je stratené a možno si to aj niekto všimne a vyjadrí sa ti k tomu ten, čo sa do toho viac rozumie.

<< Le problème avec le monde c'est que les gens intelligents sont pleins de doutes,
alors que les imbéciles sont pleins de certitudes. >> Charles Bukowski
alors que les imbéciles sont pleins de certitudes. >> Charles Bukowski
-
Katka271 - Kazatelův učeň
Admin, ktorý ti to napísal, mal pravdu. Nemáš sa čo miešať Adminom do práce.
Ak si myslíš, že servery sú na tom zle, alebo že máme zlých Adminov, viď.:
Máš možnosť si požiadať o práva tiež. Stačí kliknúť SEM.
Ak si myslíš, že servery sú na tom zle, alebo že máme zlých Adminov, viď.:
par adminov co si zjavne vypytali prava kvoli egu
Máš možnosť si požiadať o práva tiež. Stačí kliknúť SEM.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Lidi byli ve spectu chvilku... kazdej ma narok na to nahrat si demo pripadne podivat se na hru proti hracu.. to ti bylo receno i ve hre.. ale nechapal si to ..
-
Bezejmenny - Pokročilý
• Stránka 1 z 1