I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] TOVY / NESCHOPNOST CT / JB#5

Příspěvekod Wayn » 23 lis 2017, 17:09

Nick hráče: ToVy ♥ K

SID hráče: STEAM_0:0:138516365

Screen SID hráče: https://ctrlv.cz/Z4nj

Odkaz na hráčův HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=3309

Přibližný datum a čas: 23:11.2017 - 16:40

Popis situace: SIMON nám nejprve řekl, že máme jít za ním. Vystřelil do země a po té hráč řekl "na výstřel", "výstřel" nebo "výstřely" (koukal jsem na demo a opravdu netuším do teď co tam vlastně říká protože ve stejnou dobu začal do voicu mluvit (spíš si něco šeptat pod vousy) jeho kolega - MAX), → SIMON nás všechny zabil s tím, že řekl "výstřel", vzal jsem si po té MIKROFON, říkal jsem mu, že v tu dobu ho mu bylo méně rozumět a že v tu samou chvíli mluvil i jeho kolega. SIMON to okamžitě zavrhnul a oba tvrdili že hráč VOICE v tu dobu nemačkal, no na DEMU to je jinak.

(Trochu mimo - Hráč to možná udělal dobře, jen to byla demence hráče MAX který do toho promluvil. No každopádně v tu dobu SIMON nemusel skoro slovíčkařit a mohl celou situaci nechat bejt. No radši všechny zabil.. i když jsem nebyl jedinej kdo s tím měl problém.)

Důkaz: http://leteckaposta.cz/499744263 (Ihned první kolo které hraji. Na demu kolem 2:00 )
TUPAC SHAKUR bude žít nadosmrti, nadosmrti v naších srdcích!
Wayn
Amatér
Amatér

[Vyřešeno] TOVY / NESCHOPNOST CT / JB#5

od Rumcajz » 23 lis 2017, 17:09

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: TOVY / NESCHOPNOST CT / JB#5

Příspěvekod TheJephi » 23 lis 2017, 17:30 VIP

Jelikož se jedná o admina ,přesunul jsem to zde do stížností na adminy.Tady se to dořeší.Do té doby tady zbytečně nespamujte
TheJephi
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod ToVy1337 » 23 lis 2017, 18:05

Ahoj k tomuto som sa ti vyjadril na servery. Jasne som povedal slovo "výstrel" Neviem ako sa dá z jedného slova počuť slovné spojenie. Demo som si pozrel a stále tam počujem "výstrel." Nabudúce si dám väčší pozor, aby do toho ctčko nehovorilo, no v tom momente som ho nepočul. Poslal som demo viacej hráčom, a taktiež tam počuli "výstrel." A že to je slovičkarenie? Je to to isté ako skok.
"Doing nothing has consequences too"
ToVy1337
Amatér
Amatér

Příspěvekod Wayn » 23 lis 2017, 23:24

Vůbec jsem netušil, že Tovy je admin, proto mi omluvte špatné zařazení, ale přijde mi to jako kravina. Klasicky si to nějak obhájí a bude to zameteno. No dobře, nevyžadoval jsem ban nebo něco takového.. Rozumět mu bylo špatně a za tím si stojím a stát budu. No každopádně žádám alespoň touto formou ať se nějak vyřeší toto slovíčkaření (když to tak nazvu) resp. ať se určí nějaká hranice. Příkazy - "skok" a "skočte" je například úplně jiná situace, mezitím co příkaz - "výstřel" a "výstřely" nebo "na výstřel" je skoro to samé a hlavně člověk to může velmi lehko přeslechnout a vězni opravdu pak netuší co tím SIMON myslel.. To je vše.
Wayn
Amatér
Amatér

Příspěvekod ToVy1337 » 23 lis 2017, 23:39

V čom ti to príde iné? Výstrel a výstreli sú podstatné mená. Na výstreli a chodte na výstreli sú slovesá. Skok je podstatné meno a skočte je sloveso. To že mi bolo zle rozumieť tvrdíš len ty a ešte jedem hráč v chate. Ostatní, čo tam šli chybu pochopili. Čiže z tvojho hľadiska, ak dám zákazy a poviem skok a hráči skočia, tak ich nemám zabíjať, lebo mohli rozumieť skočte? Zamysli sa nad tým.
ToVy1337
Amatér
Amatér

Příspěvekod ToVy1337 » 23 lis 2017, 23:42

To že väzni môžu niečo prepočuť, nie je chyba simona. Ak dávajú pozor, tak to neprepočujú. Taktiež na deme hráč Max rozprával tak sekundu po mojom príkaze a príkaz bolo jasne počuť.
ToVy1337
Amatér
Amatér

Příspěvekod BrooKlyGS » 24 lis 2017, 00:18 VIP

Mně osobně se tohle vůbec nelíbí. Každou chvíli je u CT někdo, kdo nedoříkává slova, nedrží voice dostatečně dlouho, nebo má nekvalitní mikrofon. Bohužel, taková sitauce se dá řešit pouze v přítomnosti admina na serveru. Jakmile zavedeme mezi hráče chyták tohoto typu, pak nastanou zbytečné MFKs a slovíčkaření, když admin přítomen nebude. Srovnávat to s chytákem "skok" a "skočte" mi přijde irelevantní.

Obecně, pokud někdo používá v takové sitauci takové příkazy, pak se pohybuje na velmi úzké hranici, kdy může každou chvíli dát MFK, aniž by si to uvědomil. Někdo mu do toho bude mluvit, nebude mu pořádně rozumět, pustí dříve voice a je hotovo. ToVymu na demu sice rozumět bylo, ale jelikož tam do toho řeklo něco i jiné CT, tak bych hráče já osobně rozhodně nezabíjel.

Každopádně na celou situaci obecně se zeptám Aweeho, pokud na tento topik nenarazí dříve.
Obrázek
Obrázek ex CS:GO Hlavní Admin, CS:GO CheatHunter, Správce akademie
Obrázek http://steamcommunity.com/id/Brooklyy/
BrooKlyGS
Spamer
Spamer

Příspěvekod Wayn » 24 lis 2017, 02:26

Jak jsem psal, příkaz "skok" a "skočte" je absolutně něco jiného.. protože tam je absolutně jiná barva výslovnosti.. Každý prostě uslyší jestli "skok" nebo "skočte" to samé "walk" nebo "walkem".. ale "na výstřely" "výstřel" "výstřely" mi přijdou ve většině úplně podobné (i přes to, že v biografií i v normální mluvě to má jiný význam).

S tím tvým soustředěním - Já jsem se právě soustředil a v tu chvíli jsem absolutně netušil jestli to šmrdlání pod vousy je tvoje nebo CTčka...

Naprosto s tebou souhlasím Brookly.. Až mnoho případů jsem zažil, že hráči nedrželi správně voice, šeptali si pod ústa jakýsi kouzla,nedořekli větu nebo slovíčkařili, ať už schválně či ne. Ale tohle by se mělo nějak změnit nebo alespoň upravit.

Demo jsem si projel ještě jednou a ten "výstřel" tam opravdu je slyšet víc než dost.. Ale v tu chvíli když hrajete a nemáte možnost si to poslechnout znovu, tak člověk opravdu neví..

Každopádně Tovy, určitě to neber jako něco na tebe nebo na tvojí osobu, s tebou problém nemám a určitě to nemyslím zle. Ale zkrátka si myslím, že tento příkaz nebo jak to nazvat by se měl nějakým způsobem změnit.
Wayn
Amatér
Amatér

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 24 lis 2017, 10:33

Admin se zde omluví za kažení hry a slíbí že příště bude dávat příkazy, které budou jasné a přehledné.
Pokud se tak stane, nebudu nikoho trestat ani vyvozovat nějaké následky a uzavřeme to.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod ToVy1337 » 24 lis 2017, 14:16

Tak ja sa teda ospravedlňujem. Príkaz sa na serveroch používa bežne, a tak som nečakal, že s tým bude mať niekto problém. Od teraz budem dávať iba jasne príkazy a takéto situácie sa už nezopakujú.
ToVy1337
Amatér
Amatér

Zpět na Stížnosti na Adminy