• Stránka 1 z 1
[vyriešené] Windows 10 otázky
Prvá otázka:
Dobrý večer vám prajem všetkým. Pred týždňom som si kúpil notebook s Windows 10. Keď som notebook zapol, Windows už bol aktivovaný. Chcem si ho ale preinštalovať na W7. Mám teraz otázku. Keď budem niekedy chcieť si ho zasa preinštalovať na W10, už sa mi aktivuje automaticky alebo budem musieť zháňať licenčný kľúč?
Druhá otázka:
Na NTB mám len 30 GB na disku C. Dá sa to zväčšiť pomocou externého HDD? Mám teraz na mysli napr. že kúpim HDD napr. s 2 TB, a teraz tie 2 TB či sa dajú preniesť na disk C a tým pádom sa zväčší miesto na disku. Dá sa to?
Dobrý večer vám prajem všetkým. Pred týždňom som si kúpil notebook s Windows 10. Keď som notebook zapol, Windows už bol aktivovaný. Chcem si ho ale preinštalovať na W7. Mám teraz otázku. Keď budem niekedy chcieť si ho zasa preinštalovať na W10, už sa mi aktivuje automaticky alebo budem musieť zháňať licenčný kľúč?
Druhá otázka:
Na NTB mám len 30 GB na disku C. Dá sa to zväčšiť pomocou externého HDD? Mám teraz na mysli napr. že kúpim HDD napr. s 2 TB, a teraz tie 2 TB či sa dajú preniesť na disk C a tým pádom sa zväčší miesto na disku. Dá sa to?
EX - Minecraft Support
EX - PC Support
EX - PC Support
-
MajorGames4 - Mistr
[vyriešené] Windows 10 otázky
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Windows 10 otázky
Hoj.
1) Proč by jsi to dělal? Nebudu ti tady patlat med kolem huby ale když jsem přecházel z 7 na 10 tak zezačátku nic moc ale ted už bych se k 7 vživotě nevrátil.
2) Windows + x - Správa disku - Zde si můžeš rozšířit svazky disků resp. sloučit.
1) Proč by jsi to dělal? Nebudu ti tady patlat med kolem huby ale když jsem přecházel z 7 na 10 tak zezačátku nic moc ale ted už bych se k 7 vživotě nevrátil.
2) Windows + x - Správa disku - Zde si můžeš rozšířit svazky disků resp. sloučit.

-
Taygete - Mistr Yoda
Ahoj,
Příjde mi popravdě zbytečné si přeinstalovat systém.
W10 máš více možností, ikdyž někdy w10 bývá spolehlivější, ale i tak..
Je to zbytečný se mi zdá
Příjde mi popravdě zbytečné si přeinstalovat systém.
W10 máš více možností, ikdyž někdy w10 bývá spolehlivější, ale i tak..
Je to zbytečný se mi zdá

Vždy je těžké se dostat do společnosti tak ,aby tě lidi měli rádi ,ale i tak musíš překonávat všechny překážky jak těžké či lehké aby jsi pokročil o krok dále 
EX Redaktor
EX Turnajový Administrátor
EX Admin CS1.6

EX Redaktor
EX Admin CS1.6
-
Luxacek - Amatér
Ty to myslíš tak, že by sis koupil prostě HDDčko, který bys mohl odpojovat a připojovat?
Vždy je těžké se dostat do společnosti tak ,aby tě lidi měli rádi ,ale i tak musíš překonávat všechny překážky jak těžké či lehké aby jsi pokročil o krok dále 
EX Redaktor
EX Admin CS1.6

EX Redaktor
EX Admin CS1.6
-
Luxacek - Amatér
Omlouvám se..
Takhle.. Já si myslím, že by ti to ntb utáhnout mohl a dalo by se to + bys měl teda tu výhodu, že bys to měl zároveň i zálohované :d
Takhle.. Já si myslím, že by ti to ntb utáhnout mohl a dalo by se to + bys měl teda tu výhodu, že bys to měl zároveň i zálohované :d
EX Redaktor
EX Admin CS1.6

EX Redaktor
EX Admin CS1.6
-
Luxacek - Amatér
Je dôležité aby si sem hodil presné informácie o tom notebooku. Inak je to len hádanie a filozofovanie.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
Tak tu máte môj notebook:
Grafika: Intel HD Graphics
Procesor: Intel Pentium
RAM-ka: 4 GB
Op. Sys.: Windows 10 Home
To je úžastné herné delo že?

Grafika: Intel HD Graphics
Procesor: Intel Pentium
RAM-ka: 4 GB
Op. Sys.: Windows 10 Home
To je úžastné herné delo že?

EX - Minecraft Support
EX - PC Support
EX - PC Support
-
MajorGames4 - Mistr
Vieš to čo si poslal nie je to čo by som potreboval. Predpokladám, že na tele notebooku bude niekde štítok (alebo pod batériou) a tam bude napísaný presný typ, zostavenie atp. To sem napíš ! To čo je na nálepke W10 atp. sem ale určite nepíš !
-------------------------------------------------
Ďalšia možnosť je stiahnuť si aplikáciu hwinfo64 a z nej report uložiť ako html súbor, ktorý nahráš na nejaké úložisko a ním vygenerovaný odkaz sem nahráš (dúfam, že som to napísal dosť zrozumiteľne
).
-------------------------------------------------
Ďalšia možnosť je stiahnuť si aplikáciu hwinfo64 a z nej report uložiť ako html súbor, ktorý nahráš na nejaké úložisko a ním vygenerovaný odkaz sem nahráš (dúfam, že som to napísal dosť zrozumiteľne

-
zima - Mistr Yoda
Môžete sa už na to vykašlať. Tento "problém" môžete označiť ako vyriešený
. Už to nebudem ďalej rozoberať. Aj tak všetkým ďakujem za rady.

EX - Minecraft Support
EX - PC Support
EX - PC Support
-
MajorGames4 - Mistr
Neviem čo ťa primälo k takémuto rozhodnutiu, no mi ho rešpektujeme.
-
zima - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1