• Stránka 1 z 1
Ahojte všeci včera mi vyhrožoval admin
[size=50][size=85][b][b][size=85]
Ahoj všichni potřeboval bych pomoct s tímto adminem pod nickem : Kaapo prý je tu admin konkrétně na serveru : 217.11.249.93:27582.
Všechno dodám demo screeny to teda nevím, ale mám skor vše
.
Já bych se vrhl na to, takže já a můj kámoš jsme byli na HNS-Trainingu tu je ip 88.86.115.150:27044. No prostě jsme hráli že jo no a jenom my dva jsme si pisali "o nějakém cfg" konkrétně o "hns.cfg" v tu chvíli tam bol ten Kaapo já som říkal kámošovi že mu to dám zítra to cfgčko a raz se ozval Kaapo a napisal pošleš a je to admin a chce scripty lebo jak to říkal on xd. Ale v tu chvíli on nevěděl o čem hovoříme tak jako že som povedal něco ako hns.cfg a hned vie čo to je to může být cokoliv a on hned dám ti ban pokud to nepošleš xd LOGIC! V tom cfg mohlo být cokoliv klidně pošlem cfg jestli chcete?
Tak jak to šlo dál furt mě přemlouval že abych mu to poslal já že ne nezajímáš mě... po chvilce mi napisal že jestli to nepošlem tak mi dá ban xd ako vážně toto je vyhrožování a vydírání ne? A pak som napisal pošlem ti to, ale musíš se mi omluvit on ne ty mi to pošleš tak či tak xd. Tak jsme se tam hádali jenom chvilku furt mlel že jestli to nepošlem tak mi dá ban, což on nemal steam, takže není admin, pak přišel pod jiným nickem tu : ^s T T a L 1 n^ tu mal úplně stejnou ip takže to bol on a zase to zkušal prostě přišel a zeptal se nás všech jestli nemáme "Hacky" my ne nemáme protože jsme je neměli. A tímto to asi končí pak mi vyhrožoval že mi dá ban pokud vkročím na server, který je uvedený nahoře
"ten gamesit** server" Tak prosím vyřešte toto protože neviem proč takovým s prominutím idiotům dáváte práva na admina teda pokud je admin xd
A že tam bol můj kámoš tak mám svědka ok, takže klidně on to může dosvědčit
Tak tu máte demo : https://uloz.to/tam/1f95cc3c-0941-431b- ... 08879d3b3d Sry že to je na uložto, ale nešlo to inač
Jeho SID : # 2 "Kaapo" 325 VALVE_0:0:1032991246 -1 05:42 30 0 - Toto je stejné akorát iné jméno má, takže se vydával za iný nick xd
Aspon ho zbavte práv nebo já nevím to je už na vás
.
Jeho ID : 2 ^s T T a L 1 n^ VALVE_0:0:1032991246 109.80.27.40 CZ [/b][/b][/size][/size][/size]
Ahoj všichni potřeboval bych pomoct s tímto adminem pod nickem : Kaapo prý je tu admin konkrétně na serveru : 217.11.249.93:27582.
Všechno dodám demo screeny to teda nevím, ale mám skor vše

Já bych se vrhl na to, takže já a můj kámoš jsme byli na HNS-Trainingu tu je ip 88.86.115.150:27044. No prostě jsme hráli že jo no a jenom my dva jsme si pisali "o nějakém cfg" konkrétně o "hns.cfg" v tu chvíli tam bol ten Kaapo já som říkal kámošovi že mu to dám zítra to cfgčko a raz se ozval Kaapo a napisal pošleš a je to admin a chce scripty lebo jak to říkal on xd. Ale v tu chvíli on nevěděl o čem hovoříme tak jako že som povedal něco ako hns.cfg a hned vie čo to je to může být cokoliv a on hned dám ti ban pokud to nepošleš xd LOGIC! V tom cfg mohlo být cokoliv klidně pošlem cfg jestli chcete?
Tak jak to šlo dál furt mě přemlouval že abych mu to poslal já že ne nezajímáš mě... po chvilce mi napisal že jestli to nepošlem tak mi dá ban xd ako vážně toto je vyhrožování a vydírání ne? A pak som napisal pošlem ti to, ale musíš se mi omluvit on ne ty mi to pošleš tak či tak xd. Tak jsme se tam hádali jenom chvilku furt mlel že jestli to nepošlem tak mi dá ban, což on nemal steam, takže není admin, pak přišel pod jiným nickem tu : ^s T T a L 1 n^ tu mal úplně stejnou ip takže to bol on a zase to zkušal prostě přišel a zeptal se nás všech jestli nemáme "Hacky" my ne nemáme protože jsme je neměli. A tímto to asi končí pak mi vyhrožoval že mi dá ban pokud vkročím na server, který je uvedený nahoře

Tak tu máte demo : https://uloz.to/tam/1f95cc3c-0941-431b- ... 08879d3b3d Sry že to je na uložto, ale nešlo to inač

Jeho SID : # 2 "Kaapo" 325 VALVE_0:0:1032991246 -1 05:42 30 0 - Toto je stejné akorát iné jméno má, takže se vydával za iný nick xd
Aspon ho zbavte práv nebo já nevím to je už na vás

Jeho ID : 2 ^s T T a L 1 n^ VALVE_0:0:1032991246 109.80.27.40 CZ [/b][/b][/size][/size][/size]
- DEFFZ
- Kolemjdoucí
Ahojte všeci včera mi vyhrožoval admin
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ahojte všeci včera mi vyhrožoval admin
Nabudúce si prosím vyber trošku väčšie písmo. Takto sa to aj s lupou blbo číta.
あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
-
JimCarry - Profesionál
Pardon xd omluvám sa už to spravím xd
- DEFFZ
- Kolemjdoucí
DEFFZ píše:[size=150][size=50][size=85][b][b][size=85]
Všechno dodám demo screeny to teda nevím, ale mám skor vše.
Tak jak to šlo dál furt mě přemlouval že abych mu to poslal já že ne nezajímáš mě... po chvilce mi napisal že jestli to nepošlem tak mi dá ban xd ako vážně toto je vyhrožování a vydírání ne? A pak som napisal pošlem ti to, ale musíš se mi omluvit on ne ty mi to pošleš tak či tak xd. Tak jsme se tam hádali jenom chvilku furt mlel že jestli to nepošlem tak mi dá ban, což on nemal steam, takže není admin, pak přišel pod jiným nickem tu : ^s T T a L 1 n^ tu mal úplně stejnou ip takže to bol on a zase to zkušal prostě přišel a zeptal se nás všech jestli nemáme "Hacky" my ne nemáme protože jsme je neměli. A tímto to asi končí pak mi vyhrožoval že mi dá ban pokud vkročím na server, který je uvedený nahoře"ten gamesit** server" Tak prosím vyřešte toto protože neviem proč takovým s prominutím idiotům dáváte práva na admina teda pokud je admin xd
Aspon ho zbavte práv nebo já nevím to je už na vás.
[/size]
- DEFFZ
- Kolemjdoucí
To co si dodal, není admin a jiné důkazy že by šlo o admina nejsou.
Stížnost se zamítá.
Stížnost se zamítá.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1