I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamítnuto] Separ vs. Alario, případ číslo 127.

Příspěvekod AivenCash » 26 lis 2017, 21:03

Dne 26.11. v čase 20:00 - 20:30 proběhlo na Only D2 numero 4 pochybení pána admina Separa. Poté, co byl vyzván, aby specoval hráče, kterého více přítomných podezřívalo z nekalostí, odmítnul toto s výmluvou "Proč bych to dělal? Půjdu do specu, a vypne to.", kterou považuji za ohavnou. Jak si může admin dovolit odmítnout specovat hráče z takového důvodu? Není jeho prací byť se jen pokusit sehnat ten důkaz proti podezřelému, aby jej následně mohl potrestat? Vždyť takovou výmluvou fakticky říká, že nedělá co má. Jeho prací je banování a udržování pořádku, k tomu potřebuje důkazy, pro ty musí specovat, pro specování musí k sakru do toho specu vlézt a ne se vymlouvat! Následně jsem jeho chování označil za neschopné, poté jsem jej vyzval, aby se vzdal práv a bum! Ban na chat za "nadávky". Krom výrazu Koště, směrem k podezřelému(Hráč s cheatem), jsem vulgární nebyl. Navíc, za výraz koště, jsem byl kicknut. Pakliže jsem byl za nadávku koště kicknut, jen stěží jsem mohl být podruhé potrestán banem! A takových problémů bylo s pánem Separen více, akorát dnes poprvé jsem se rozhodl jej obvinit. Jako důkaz můžete použít chatlog. Howgh
Obrázek
AivenCash
Pokročilý
Pokročilý

[Zamítnuto] Separ vs. Alario, případ číslo 127.

od Rumcajz » 26 lis 2017, 21:03

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Separ vs. Alario, případ číslo 127.

Příspěvekod PEto » 26 lis 2017, 21:39

nedodal si sem ziadny dokaz, ale som zvedavy na adminove vyjadrenie k danej situacii
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Separko69 » 26 lis 2017, 22:18 VIP

Ahoj. Nechápem prečo klameš... v živote by som nikoho za slovo "košte" netrestal ... :D

Prišiel som na sever a musel som ťa upozorňovať za nadávky...

2017-11-26 20:17:24 To jo pičo. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2
2017-11-26 20:17:24 Mi dal hs zas. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2

Nechcel som ťa trestať za jednu nadávku tak si dostal upozornenie v chate

2017-11-26 20:17:35 Kludni sa. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2

Neskôr si sa pri konverzácii s iným hráčom zmienil o mne takto, čo som bral ako provokáciu, + bral som do úvahy nadávku predtým ... dostal si kick

2017-11-26 20:23:53 Že tu je neschopny admin tě neomilostňuje. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2

Keď si prišiel neprestal si rýpať

2017-11-26 20:24:56 V půlce kola, skoro minutu po tom, co jsem to napsal. Skvostny kick.. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2

... samozrejme beriem ťa s rezervou, pretože sa ma často snažíš vyprovokovať .. tak som nereagoval

Keď sa ďalej hralo.. reagoval si na niečo z môjho chatu slovami

2017-11-26 20:26:27 Preventivně se vzdej práv.. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2

... čo som opäť bral ako zámernú provokáciu a udelil som ti ban (10 minút) na základe nadávky ktorou si nazval jedného z hráčov, niekoľko provokácii na moju osobu ako admina ... a tak isto skúsenosti s tebou z minulosti.
V chate máš plno nadávok ... ako aj teraz pozeram. Absolútne sa nevieš správať a iba provokuješ. Zamysli sa nad sebou sám.
( http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... layer=5827 .... tvoj chat)

Toľko k môjmu banu ...
Čo sa týka mojej reakcie na to, že mám isť do spectu pozrieť hráča o ktorom si si myslel že ma cheaty...
Hráča poznám... zo pár krát sa mi nezdal, tiež som ho spectoval. No mal som pocit že to vypina keď ho spectujem. Tak isto si mám právo zahrať, a nemusím ťa počúvať na slovo..
Hráča som sa snažil pozorovať aj keď som bol mŕtvy ... keďže mam EVIP a vidím obe strany.
Snažím sa byť vždy ochotný ... a vedel som že nemá zmysel ísť do spectu, pretože by to aj tak vypol (ako vždy) .. a reagoval som slovami:

2017-11-26 20:26:12 Preventivne si úôjdem pozrieť hltv.... Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2

Keďže som si chcel zahrať, a s hráčom mám skúsenosti.. tak som do spectu nešiel, a keď som dohral, stiahol som si HLTV a hráča preveril...

Toľko k tomu... začni sa správať a trestaný nebudeš ... ak máš podozrenie že niekto cheatuje .. pošli mi to ako inteligentý človek do správy, bez provokácii .. aby to daný hráč nevidel, pretože len upútavaš pozornosť aby si údajný cheater dával pozor.

Toľko k tomu, prajem pekný večer.
#YNWA Obrázek #YNWA
https://www.youtube.com/watch?v=ZE_Z8On5tdo
Separko69
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod AivenCash » 27 lis 2017, 01:21

Že máš právo na hraní, to vůbec nepopírám. Že jsem hs, který jsem dostal skrz zeď, aniž by mě cápek mohl vidět, okomentoval slovy "To jo pičo" není tajemstvím. Na tvé "Uklidni se" jsem reagoval "Tak si tady dělej pořádky" což se dá chápat jako výzva ke konání adminských povinností, což jsi samosebou ignoroval, chápal jsem to. Totiž, když tě kdykoli upozorním na to, že máš na serveru koště, v drtivé většině případů to dopadá tak, že se během 4kol zpakuješ a neřešíš to. Ovšem když Tě i Nervo. vyzval, abys toho cápka zkontroloval, ohradil ses, že "Na co, stejně vypne" a to už mě sakra dopálilo. Jak na co?! Jsi admin, jsi! Tak se tak chovej. Ne, že ti budou hráči radit, kdy slayovat cápky, co neplní Plant/drop/defuse, jak už jsem byl také svědkem. Ne, že budeš při požádání o spec tyto výzvy ignorovat a kašlat na to, to mě vyloženě sere. Tak na co ty práva máš, když je využíváš akorát k tomu, abys umlčel kritiky tvé práce, kterou očividně nezvládáš? A ještě k tomu "Neschopný admin". Něco, co je zjevný fakt, se jako provokace brát nedá, ať se ti to líbí nebo ne. A že jsem tě vyzval k tomu, aby ses vzdal práv? SAMOSEBOU! Stejně tak bych k takovému kroku vyzval jiné adminy, kteří by byli neschopní, jako Ty. Zvlášť, když už to bylo poněkolikáté, co ses vyloženě vysral na specování na požádání.
Obrázek
AivenCash
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Separko69 » 27 lis 2017, 01:43 VIP

Absolutne nevieš čo hovoriš.. keď je na servery 30 hračov a jeden admin tak sa stíhať všetko nedá, i keď sa snažím. Tvoje nahlasenie cheatera som si preveril, síce neskôr cez hltv, ale preveril. Píšeš úplne nezmysly.. veľmi málo krát sa mi stáva že si pridem v kľude zahrať keďže stále niečo riešim. Či už no plant, no defus, cheating alebo takých ako ty ... Čo iba provokuju, nadávaju a myslia si o sebe viac než by mali.... Nebudem sa tu s tebou ďalej hádať ako malý
počkáme na verdikt
#YNWA Obrázek #YNWA
https://www.youtube.com/watch?v=ZE_Z8On5tdo
Separko69
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 27 lis 2017, 09:41

Povinností admina, mimo jiné, je udržovat pořádek na serveru. Mezi to patří jak banovat cheatery, tak omezovat hráče chovající se nevhodně.
Admin nemá povinnost reagovat na nářky hráče že ten a ten je zapnutej, protože ho zabil přes zeď a podobně. Admin může dát na hráčovo doporučení a na hráče se zaměřit, ale není jeho povinnost okamžitě naklusat do spectu, jen proto že mu někdo napsal. A je úplně jedno jestli je to Pepík 12 let, nebo dvacetiletej Ivan..

Pokud má hráč podezření, že na serveru je někdo zapatej a vadí mu to, má možnost natočit demo a nahlásit hráče do pp. Jak se točí demo ve hře lze snadno vygoolit a jestli třeba Pepík nebo Ivan nepoznají cheaty, nevadí. Demo tam stejně cheathunteři shlédnou a udělí verdikt. Tudíž se není třeba bát že díky své neschopnosti ten cheater ban nedostane.

Admin v tomto případě jednal správně a v souladu s pravidly a povinnostmi, proto budiž stížnost zamítnuta.

Na základě stížnosti na tvé chování ve hře, jsem po přezkoumání hlstats došel k závěru, že se chováš jako hovado a byl jsem nucen dočasně ti odebrat možnost využívat chat.
V případě že se tady za urážky a zesměšňování těm hráčům omluvíš a slíbíš, že se to nebude opakovat, ban ti bude zkrácen.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Zamítnuto] Separ vs. Alario, případ číslo 127.

Příspěvekod AivenCash » 27 lis 2017, 12:57

Omlouvat se? Rly? :D Je to blázen, hoďte na něj síť.
Obrázek
AivenCash
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod AivenCash » 27 lis 2017, 13:08

A jako výraz nesouhlas s mým umlčením, po dobu banu jmenovat Martyr der Blutzeuge se budu. Naprosto to vystihuje mé pocity.
Obrázek
AivenCash
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Izmael » 27 lis 2017, 13:31 VIP

Možnost jsi měl, zamykám..
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 27 lis 2017, 14:53

Izmael ztratil klíče.. :lol:
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy