Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

pravidla

Příspěvekod TheRealShadow » 29 lis 2017, 17:09

Čaute, po dnešním hraní na JB 1 mi to nedalo a musím sem opět napsat. Jde o to, že všichni admini, kteří tam byli, když jsem hrál tam řešili cosi, že když T přejede T, tak ho CT nemají co zabíjet a daný T dostal FK. To jsem si myslel i já než jsem za to byl sám zabit a psal jsem ejvimu, jestli je to FK, když mě zabijou a ten napsal: Ahoj. Můžeš nastartovat a odjet ale nesmíš opustit atrakci. Pokud se rozjedeš proti někomu ve snaze jej přejet, dostaneš kill a FK to není.
Na to jsem napsal: Počkej, tak teď se nějak vaše názory neshodují, jelikož jsem psal i knedlikovi a ten mi napsal něco jiného: "je to tak, ako píšeš. Pokiaľ ťa len poslal na uto, môžeš ho naštartovať a v rámci atrakcie si na ňom jazdiť. Ak niekoho prejdeš, je to chyba Simona a nie tvoja. Ty sa len snažíš dostať k PP.
A na to ejvi odepsal: Vůbec mě nezajímá co ti píše nějakej admin. Platí co řeknu já a jejich názory nejsou podstatné..
No a dneska na jedničce těch adminů, tam bylo dosti (ody,rohlik,knedlik, možná ještě někdo), ptal jsem se i Maxipsíka a ten mi taky napsal, že přejet T můžu a nemají mě co zabíjet CTčka. No jenže podle Aweeho to tak není a píše, že názory adminů jsou nepodstatné. Tak je podle mě celkem blbé aby podle aweeho slov všichni admini nevěděli, jak se zachovat při situaci, která se stává denně. Toto není žádný hejt na adminy nebo tak, jen bych v tom měl rád jasno. Možnosti jsou 2, buď mi awee píše lži (což je samozřejmě nesmysl, když on je ten šéfko, který tvoří pravidla), nebo všichni admini mají mylné informace, co při téhle situaci dělat. Každopádně bych byl rád, kdyby jste se sem vyjádřili a měli jsme v tom všichni jasno. :)
TheRealShadow
Pokročilý
Pokročilý

pravidla

od Rumcajz » 29 lis 2017, 17:09

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: pravidla

Příspěvekod Poland » 29 lis 2017, 19:28

Moc to komplikujes, Awee řekl a tak je to pravda.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 29 lis 2017, 20:27

Naše inkluzivní škola

Ahoj. Jmenuju se Ondra. Sem žákem 5. třídy. Chtěl bych vás seznámit s našý školou a taky vám vyprávjet, co sme se dnes učili.
Naše škola je velmy moderní a pokroková, protože je inkluzivní. Inkluze je, když se všichni učí spolu v normální škole. Romové, bílý, cizinci a postižené děti, všychni spolu v jedné třídě. Neni tu žádná disgryminace.
V naši třídě je nás celkem 12 žáků a kromě učitele tu s námi sou ještě 3 paní asitentky a jedna pani psicholožka. Ted vám všechny moje spolužáki představim.
V první lavici u okna sou dvě holki - Lucka a Rebeka.
Ve druhé lavici sedí Milan Tancoš a Jozef Žigo. Jsou to Romové. Nebaví je moc sedět v lavici, tak většinou běhaj po třídě, nebo si s paní asistentkou hrajou vzadu a zpývaj romské písně.
Dříve pořád s dalšími Romy čekali před školou a od ostatních si něco půjčovali, hlavně mobili a peníze. Mě jednou odtáhly do křoví a půjčili si moje peníze a bundu. Ale o tom nám paní ředitelka zakázala mluvit a dnes už nesmíme do školi nosit nic drahého.
Jejich rodiče to prí maji těžké kvůli disgriminaci a rasizmu. Naše škola pro romské žáky každý rok koupí nové mobili a tablety a taky jim dává kapesné. Jinak sou všichni hrozně nadaný a chytrý, hlavně na hudební a výtvarnou výchovu. Mají samé dobré známki.
Ve třetí lavici sedí Štefan. Je mentálně postižený. Vedle něj sedí jeho specijální asistentka Renata, která mu se všým pomáhá a utírá mu nudle a sliny. Mluvit nedokáže, jen vydává různé zvuky, ale všichni víme, že je úžasně chytrý. Dostává totiš samé jedničky. Učitelky říkají, že je pro naši třídu velkým obohacením.
V první lavici u dveří sou Monika a David. Ve druhé lavici u dveří sedím já a vedle mě Mustafa. Jeho rodiče přišly z Afgánystánu.
Ve třetí lavici je Alžběta. Je postižená s daunovým syndromem, ale je hrozně chytrá. Má nejlepší známky z celé naší třídy. Vedle ní sedí její asistentka Martina.
Ve čtvrté lavici sedí Lukáš a vedle něj Manu. Manu je tu nový. Přišel k nám před 2 měsíci a jeho rodiče sou z Afriki. Pamatuju si na jeho první den u nás. S naší třídní sme uspořádali uvítací párty. Všichni sme se s ním museli obejmout a poděkovat mu, že se přistěhoval do naší země, protože naše země i naše škola patří všem.
V poslední lavici sedí naše třídní psicholožka. Pomáhá nám a řeší různé problémi. Minulý týden Lucka z první lavice nechtěla dát napít Milanu Tancošovi, tak jí paní psicholožka musela vyšetřovat pro podezření z podvjedomého rasizmu. Lucka se pak musela Milanovy omluvit.
A co sme se dnes učili ?
První hodinu byl zeměpis. Pani učitelka nám vyprávěla o islámské kultuře. Na koncy hodiny nás vizkoušela z toho, co sme si zapamatovali. Všichni dostali jedničku.
Druhá hodina byla matematyka. Učili sme se malou násobilku. Až se naučíme malou, tak v 6, nebo 7. třídě začneme s velkou násobilkou, Už se moc těším. Také si mě pan učitel vizkoušel u tabule. Zadal mi deset příkladů. Správně sem spočítal tři. Dostal sem dvojku. Po mě šel k tabuli Oláh. Pomáhala mu pani asistentka a dostal jedničku. Je fakt dobrej.
Třetí hodinu sme měli Občanskou výchovu. Přišli k nám studenti z Člověka v Tísni a měli sme přednášku o lidských právech a disgriminaci lidí s odlyšnou orientací. Na konci hodiny nám paní učitelka pustila pohádku. Bylo to o dvou gayích co se zamilovali a narodil se jim malí černoušek. Moc se mi pohádka líbyla.
Čtvrtá hodina byla Čeština. Učili sme se romskou básničku. Na konci hodiny sme jí společně recitovali a všychni dostali jedničku.
Poslední hodinu byla hudební výchova. Učili sme se zpívat romské písně. Nejlepší byli Milan Tancoš a Oláhovic. Dostali jedničku a pochvalu.
Tak to je moje třída.
Naše třídní říká, že inkluzivní škola je nejmodernější a nejlepší. V normálních školách, kde sou jen normální běloši, tam prej má hodně lidí čtyřky a pětky. Ale v naší inkluzivní škole máme všichni jenom jedničky a dvojky. Dysgriminace u nás prostě neekzistuje. Každý má právo na úspjech a vsdělání !

Tak ahoj. Ondra.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod TheRealShadow » 29 lis 2017, 20:53

Zajímavé čtení.
TheRealShadow
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod TheRealShadow » 29 lis 2017, 22:30

Ale řekl bych spíš, že ten příběh co tu popisuješ jsou sladké vzpomínky ze školy žáka Tomáška. :)
TheRealShadow
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 30 lis 2017, 15:56

Není důvod hráče v této situaci zabíjet. Jde o chybu Simona že nedal lepší příkazy a situaci si neohlídal.
Udělal si správně když ses řídil tím co jsem řekl já a doufám že se tím budeš řídit i nadále ;)
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na JailBreak Servery