• Stránka 1 z 1
[Z] MaxKillerCZ / JailBreak
Nick na serveru : MaxKillerCZ
SID: STEAM_0:1:114647139
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk : 16 let
MéHIStats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=5240
Bany ,které jsem dostal (i na CS 1.6).
1.Dostal jsem ban asi před třemi roky ,kdy jsem hrál na JailBreaku ještě na 1.6,kdy jsem měl počítač společný smým bratrem a on se rozhodl ,že si stáhne cheaty do cska,šel si zahrát JailBreaky a dostal ban. JInak si nepamatuji ,že bych dostal jiný ban.
Něco o mně: Jmenuji se Richard Šálka, je mi 16 let a studuji na Střední škole maturitní obor Strojírenství.
Proč právě já? : Nějakej ten rok už ty JailBreaky hraju
Hrál jsem je hlavně na 1.6 ,myslim si ,že pravidla znám a dokážu snimi pracovat.Většinu času co hraju JailBreaky hraju za simona. Nejvíc mě na serveru štve ,když někdo dává Freekilly a nedokáže uznat vinu a dát zabitému hráči VD.
Zkušenosti CS:GO - Na CSKU mam nahraných nějakých 480 hodin ,jsem Gold II,a mám nahráno hodně hodin ještě na cs 1.6.
SID: STEAM_0:1:114647139
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk : 16 let
MéHIStats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=5240
Bany ,které jsem dostal (i na CS 1.6).
1.Dostal jsem ban asi před třemi roky ,kdy jsem hrál na JailBreaku ještě na 1.6,kdy jsem měl počítač společný smým bratrem a on se rozhodl ,že si stáhne cheaty do cska,šel si zahrát JailBreaky a dostal ban. JInak si nepamatuji ,že bych dostal jiný ban.
Něco o mně: Jmenuji se Richard Šálka, je mi 16 let a studuji na Střední škole maturitní obor Strojírenství.
Proč právě já? : Nějakej ten rok už ty JailBreaky hraju

Zkušenosti CS:GO - Na CSKU mam nahraných nějakých 480 hodin ,jsem Gold II,a mám nahráno hodně hodin ještě na cs 1.6.
-
MaxKillerCZ - Kolemjdoucí
[Z] MaxKillerCZ / JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: MaxKillerCZ / JailBreak
Ahoj, prvně splň podmínky pro přijetí a pak uvidíme
Zamítnuto
Zamítnuto
-
byLife - CS2 Admin