Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Prijaty] 30kg cementu na ksichte/Jailbreak

Příspěvekod Seso » 01 pro 2017, 20:31

Sevas ľudkovia, tak som sa rozhodol skúsiť znova vkročiť do radov vašej armády :lol:

Nick v hre : 30kg cementu na ksichte

Nick na fóre : Seso

Profil na fóre : Profiliiik

Vek : 16

Steam nick : 30kg cementu na ksichte

Steam ID : STEAM_0:0:213953517

Hlstats : Legendárne HLstats

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Odkedy som bol adminom, pribudol na moje konto jeden ban. Daný ban sa týkal veci, že keď padne hráč, ktorému simon predá slovo tak padajú všetky príkazy dovtedy povedané. Keďže je to nová vec, nejako sa mi to nezdalo a tak som si povedal, že si to overím u HLSA. Tu nastala základná chyba z mojej strany. Bol som zažratý do písania toľko, že som písal aj cez začiatok nového kola miesto toho aby som adminovi normálne nahlásil VD. Keď som dopísal, adminovi by sa už VD nevyplatilo na 40s a tak som sa rozhodol, že mu ho nahlásim ďaľšie kolo. Počas kola som dostal oprávnený ban.
Celkovo ma táto situácia mrzí a za daný ban nie som rád, no poučil som sa z nej, že sa mám nabudúce správať normálne a nové pravidlo sa môžem naučiť aj bez toho, aby museli vznikať podobné situácie. :lol:

Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Patrik a chodím do 2. ročníka gymnázia v Bratislave, kde som sa aj narodil. Medzi moje voľnočasové aktivity patrí najmä klasická zábava s kamarátmi, takže keď má niekto z GS záujem, napríklad ako taký Chicken, kludne mi môže napísať na steame a niekam zájdeme :twisted: . Na druhú stranu ale nepohrdnem ani basketbalu a už isto nie hre CS 1.6 (Inak by som si asi nežiadal... ;) ) :lol:

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Tu som sa nezmohol na to, než skopírovať to, čo som mal v minulej žiadosťi, keďže sa na mojom dôvode prečo chcem adminovať nič nezmenilo a zároveň si myslím, že to mladší Cement celkom vystihol :lol:
Nad touto témou som musel dlhšie rozmýšlať, keďže som sem nechcel písať také tie klišé v typu: Chcel by som zlepšiť chod na serveri a podobne, keďže to chce automaticky každý kto si o tie práva žiada. No prakticky to musím napísať aj ja, aby tu vôbec niečo bolo napísané, keďže žiaden iný dôvod ako je: riešenie problémových hráčov a snaha zlepšiť chod tohto portálu, nemám. Aj napriek tomu (ako som spominal vyššie) že som uz veľká ryba a nie iba planktón, stále sa nájdu hráči, ktorí: nepochopia buď módu, sú tvrdohlaví a stoja si za ich nelogickými názormi ohľadom pravidiel na JB (z čoho vzniká veľké % FKs, keďže sa hráči učia pravidlá mechanicky a nie logicky). Pre normálného hráča na serveri je nemožné, aby prehovoril CTčku do duše, vybavil Tčku VD a aby hra pokračovala ďalej.

Stručne povedané, ide mi o to, aby hráči na serveri hrali spokojne a aby si aj tento mód užívali (veď o tom to aj je) a nie opúšťali server so slovami, že tam hrajú s prepáčením idioti a mali nechuť sa tam vrátiť kvoli nejakým MFKs atď.

Prečo som bol zrušený?: Toto je téma o ktorej vlastne väčšina ľudí ani nevie. Ide o to, čo všetci poznáme: škola, práca, chuť na chvilu pomôcť na serveri. Tieto veci sa mi nejako vyhrotili a zasiahli aj moje správanie na serveri, čo by sa adminom nemalo stávať, keďže sa dostanú do stresu a začnú robiť chyby na serveri tak ako sa to stalo aj mne. Pri obhajobe jednej chyby ktorú som spravil (dal neoprávnený ban) som toto spomenul a danému hráčovi sa ospravedlnil. HLSA Habs potom podľa mňa správne pristúpil k riešeniu, že ma zrušil a tým mi dal čas si veci nejako dať do poriadku.

Ďakujem za váš drahocenný čas, čo ste venovali čítaniu mojej žiadosti a pevne dúfam v jej kladné vyriešenie. ;)
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
Seso
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

[Prijaty] 30kg cementu na ksichte/Jailbreak

od Rumcajz » 01 pro 2017, 20:31

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: 30kg cementu na ksichte/Jailbreak

Příspěvekod volumo13 » 01 pro 2017, 22:02

Prosim vas, takovemu chujovi nemuzete dat prava.
Dekuji, vas Pan Buh.
volumo13
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod TheRohlikar » 02 pro 2017, 09:08

To, že člověk udělá chybu mi přijde normální a, můžeme říci, v některých případech nevyhnutelné. Podstatné je ale to, jestli se z ní poučil... (u mě to třeba neplatí)

Vždycky jsem tě měl rád (=stále mám), ať už na serveru jako simona a spoluhráče, tak jako kolegu admina. V obou případech jsi mi byl nápomocný, když jsem potřeboval poradit s pravidly... (ano, je to fakt, nesmějte se... plz)
Za to se ti chci alespoň nějak odvděčit a ber toto jako, snad ne zbytečné, plus...

Hodně štěstí, cemente.

Btw. Top skóre při testech... plz, to se nedá přehlédnout.
#cementovanálmatter
TheRohlikar
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Příspěvekod Paulee » 02 pro 2017, 10:46 VIP

Ahoj,
Cementa pozná po té údalosti skoro každý. Ale málokdo si ho pamatuje po té lepší stránce. Je snaživý a za CT má vždy zábavné kola. Je komunikativní a hráčům ochotně pomáhá. Ať je to ohledně pravidel nebo údalostí, co se na serveru stali. Samozřejmě každý dělá chyby a Cement není výjimkou. Dlé mého je hlavní, jestli se člověk ze své vlastní chyby poučil a tady si myslím, že to klaplo. Od té doby už ušel kus cesty a mojí přízeň si drží nadále.

Hodně štěstí ;).
Paulee
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Rejben » 02 pro 2017, 11:23 VIP

Nerad píšu nějaké slohovky tak to tady napíšu nějak stručně.
Tak jak už bylo napsané výše každý může udělat chybu, důležité je se ponaučit.Proto tedy nevidím důvod proč mu nedat druhou šanci.
Jako hráč pravidla ovládá, jako simon je taky fajn a na serveru si dokáže udržet chladnou hlavu a pořádek.

Hodně Štěstí :).
Rejben
Mistr
Mistr

Příspěvekod akafukaelaluka » 02 pro 2017, 12:04 VIP

Zdarec.

Tady toho kluka taky už nějakou tu dobu znám jak z NS tak ze steam cs 1.6.
tak jak uvádí admini každej udělá chybu ale musí si to uvědomit v čas a né pozdě.
Tento kluk zná pravidla, má zábavné kola. On je zábavnej sám o sobě :D.

P:S vím nemám se sem co vyjadřovat, omluvte mě :(.

Hodně štěstí, cemente. :-)
akafukaelaluka
Mistr
Mistr

Příspěvekod Garlin » 05 pro 2017, 15:23

Fajne des v bratovych slapajach ten bol tiez tak 20x zruseny :)
Obrázek

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!

https://goo.gl/X4UXad
Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Maxipes » 07 pro 2017, 10:04

Tak to s tebou zkusime. Domluv se s jednim z HLSA na pohovoru.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Prijaty] 30kg cementu na ksichte/Jailbreak

Příspěvekod Maxipes » 07 pro 2017, 13:33

Nahozeny, vitej zpet.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů