Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

chtel bych UnBan

Příspěvekod hanzelka98326 » 03 pro 2017, 08:06

cau, dostal sem ban na furien1 za Bhop+ scripty. je kravina abych neco takoveho mel kdyz ani nevim co to je. pry rychle lozim po zdech ale to je diky tomu ze mam bindy. mam splhani nastavene na kolecku a admin rikal ze to ma dost lidi ale nikdo nesplha jako ja coz nechapu. hraju 5 let a ty bindy pouzivam porad. nikdy si nato nikdo nestezoval a nikdy sem zato ban nedostal az ted se to nekomu nelibi. tak bych byl rad za provereni abych mohl mit UnBan. s pozdravem FoxEver z furien 1
s Pozdravem FoxEver
hanzelka98326
Amatér
Amatér

chtel bych UnBan

od Rumcajz » 03 pro 2017, 08:06

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: chtel bych UnBan

Příspěvekod LoveYou » 03 pro 2017, 08:23 VIP

nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.

L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
LoveYou
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod SendyPlankton » 03 pro 2017, 10:28 VIP

Nickname FoxEver
Herni ID VALVE_0:0:1384635952
SteamCommunity ID 76561200729537632
IP Adresa Nedostupné
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz hrani hry
Důvod bhopscript/chh
Zabanován dne 02.12.2017 - 21:57:55
Vyprší dne 09.12.2017 - 21:57:55 (6 Dny 10 Hodin 32 Minut zbývá)
Zabanovaný od Predator
Zabanovaný na Webové stránky
Celkem obdržených banů 0

Je to tento ban, protože koho jiného bych včera banoval. Demo je tady http://leteckaposta.cz/564222987 netřeba stahovat obě. Bohatě stačí hned ten začátek u dema bhop. A to co předvádíš, bind 100% není :)
Kód: Vybrat vše
https://steamcommunity.com/id/laozyn/

EX - Cs 1,6 Admin
EX - Furien CHH
SendyPlankton
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod LoveYou » 03 pro 2017, 12:15 VIP

nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.

L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
LoveYou
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod hanzelka98326 » 03 pro 2017, 23:59

a co kdyz vam dokazu ze to 100% je bind ???

bind "MWHEELDOWN" "+jump;wait;-jump"

bind "MWHEELUP" "+jump;wait;-jump"

to jsou oni ;) + mam sestaveny PC za 40 000 a internet 100/100 takze asi tak. natocil bych video kde bych ukazal jak mam pouze tyto bindy. hral sem driv na furien 11. mam tam evip. byl sem top 1 celkem dlouho. a nikdy mi za tohle nikdo nedal ban ? tyto bindy mi poskytl admin od ktereho jsem je zebral protoze splhal rychle. a admin by tezko mohl mit nejake zakazane veci.

kdybych vedel ze neco mam tak tu nic neresim a pockam si a vymazal bych to. ale kdyz vim ze sem si stahl csko, nainstaloval a dal do nej tyhle 2 bindy a to je vse. takze ja jsem si 100% jistej ze nic nemam. navic sem si zrovna vcera koupil Evip. tak snad nejsem debil abych poslal 400kc a vedel ze pouzivam cheaty to je nesmysl nejsem malej.. takze bych to nejak rad vyresil.
s Pozdravem FoxEver
hanzelka98326
Amatér
Amatér

Příspěvekod SendyPlankton » 04 pro 2017, 08:37 VIP

Tyhle bindy + sestavený PC a internet nemají vůbec vliv na rychlé lezení po stěně. Sám si viděl, jak vypadalo moje demo s těmi 2 bindy

Očividně si to stále nepřiznáš, to my víme, ale nikdo ti neskočí na to, že je to 100% bind, pokud si to stále nepřiznáš a budeš mlít svoje, lockne se i tento topic. A zakládání nových témat ti nepomůže. Takže si rozmysli pořádně, co napíšeš na tuto odpověď
Kód: Vybrat vše
https://steamcommunity.com/id/laozyn/

EX - Cs 1,6 Admin
EX - Furien CHH
SendyPlankton
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod hanzelka98326 » 04 pro 2017, 11:14

ja si stojim za svim jen nevim jak to mam resit. jak uz sem rekl, kdybych si byl vedom ze mam nejake cheaty tak drzim hubu, budu rad za ban za tyden a nic neresim. ale kdyz vim ze nic nemam pouze ty 2 bindy ktere pouzivam xxx let. a nikdy mi ohledne toho rychleho splhani nikdo nic nerekl. jinak urcite pc atd nato musi mit vliv. jak je mozne ze se CT dokaze rozkakat tolik ze je rychlejsi nez furien ?? kdyby to na nicem nezaviselo skakal by takhle kazdy jenze neskace protoze ne kazdej natro ma vykon.
me proste stve ze si koupim evip a hned dostanu BAN za neco co mam 5 let a nikdy otom nepadlo jedno slovo ze by to byl cheat. proto to chci resit protoze si 1000000% stojim za svim slovem ze sem si do CSka nic jineho nedal. nevim jak je mozne ze tobe to lezlo pomalu. zalezi taky natom jestli to demo co jsi tocil je pravdive, jestli jsi tam opravdu ty bindy dal protoze tak jak ty splhas ja splham pomoci mackani mezerniku a ne koleckem.. takze ja mezernikem lozim tak jako ty s bindama, tak proc bych pak s bindama nemohl byt rychlejsi ??? ja ti nereknu jestli to je diky vykonosti nejsem odbornik pres pc. ale sem si jistej tim co ti rikam a zatim si ja stojim. mam pouze ty 2 bindy. to je vse. a proto by jsem to chtel nejak resit protoze me to stve ze bindy jsou v mem podani cheaty a ve tvem podani stemi bindy splhas jako kdyz ja mackam mezernik coz je divne nemyslis ?? jak to vysvetlis ze ty s bindama si rychlej jako ja bez nich ? tudiz kdyz si dam bindy sem rychlejsi. muze za to vykon ? mozna jo mozna ne ale nejake vysvetleni to mit musi. je mi 21 nejsem dite abych resil kraviny. ale kdyz vim co pouzivam tak to resit chci. jenom nevim jak to mam stebou vyresit abych te presvedcil otom ze mi staci jen ty bindy na takove splhani. al zalezi bohuzel na tom jestli budes mit zajem to skusit opravdu nejak vyresit nebo ne. ja bych se klidne vsadil o tvoje admin prava ze to co ja rikam opravdu tak je. mas treba skype ? nebo najdu te nekde na TS ? promluvit si otom by bylo mozna fajn a lepe bych ti vse vysvetlil. existuje jeste admin Citr0nek ??? byl admin a hral hodne furien 11. byl sem top 1 myslim ze by si me mohl pamatovat, (pokud je jeste admin) on urcite musel zaregistrovat moje splhani stejne jako ostatni skus se ho treba zeptat proc mi zato nikdy nedal BAN. rad bych se stebou sesel na skype nebo tak a nejak to doresil protoze tohle neberu. vim ze to jsou jen bindy a zadne cheaty a nechci mit ban za neco zaco bych ho mit nemel.

a jeste jak si psal, na videu to vypada jinak, mozna jo, ale tim padem by ban mohl dostat celej server kdyby jsi vsechny natacel, kazdemu se obcas povede dal headshot uplnou nahodou ale kdyz to natocis bude to brano jako AB. kazdemu se obcas stane ze na random nekam strili a nekoho sunda. ale kdyz to budes natacet bude to brano jako WH. a tnto pridap je stejny. jsou to jen 2 bindy co jsem ti poslal ale na videu to vypada jako nejake cheaty. navic nevim proc zrovna Bhopscript ? neni nahodou Bhop neco se skakanim spolecneho ?? co ma skakani spolevneho s rychlim splhanim ? to mi vysvetli prosim. Bhop chapu ze bych skakal jak opice atd. ale co ma skakani spolecneho se splhanim ? to mi nejde do hlavy. navic pokud sis na bindech nevsiml ( ty co jsem ti poslal) je tam i jump. ja tim koleckem ne jen splham ale i skacu. diky tomu muzu ze zdi skocit a pak skocit hned dal. splham jen kdyz koukam na zed , kdyz zamerim mimo zed tak mi to skoci. nevim jak to mam objasnit ja klidne natocim video nebo tak ale musel bych mit na tebe nejak kontakt kam ti to pak poslat aby jsi mi opravdu veril ze mam jen bindy. takze bych te moc rad poprosil o nejaky kontakt, asi skype nejlepe (fb asi nedavas takhle) na ts nevim zda se da neco posilat. a rad bych to stebou vyresil a presvedcil te otom ze mam opravdu jenom ty 2 bindy. tot vse. chci jen spravedlnost a chci to vyresit vklidu. ja si 100% stojim za svim slovem vim co rikam. tak se zatim mej a doufam ze se to pokusis semnou nejak vyresit, prece jen by to stalo zato, ja si stojim za svim, a ty ocividne taky, tak by bylo fajn zjistit kdo opravdu ma tu pravdu. predem dekuji
s Pozdravem FoxEver
hanzelka98326
Amatér
Amatér

Příspěvekod ANGEEL » 04 pro 2017, 16:02 VIP

Že prý správná čeština
u písmenek začíná.
Tvrdé nebo měkké i
umí dělat zázraky.

Slepýš s tvrdým,
to je had,
slepíš s měkkým
třeba hrad.

Jejda, já bych pil,
říkám, když jsem žíznivý.
Včela zase sbírá pyl,
když obletuje květiny.

Ahoj,
je fajn, že si stojíš za za svým, ale to nám je k ničemu.

To co si nám tady poslal, jednoznačný script.
bind "MWHEELDOWN" "+jump;wait;-jump"
bind "MWHEELUP" "+jump;wait;-jump"

Jediná tvoje možnost je používat toto, kde není víc možností (wait;-jump)
bind "MWHEELUP "+jump".
bind "MWHEELDOWN" "+jump".
27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
ANGEEL
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod hanzelka98326 » 04 pro 2017, 16:33

dobra tedy, tim padem nevim proc mi nikdo za 5 let nedal BAN, a hrac v top1 se prehlidnout fakt neda coz je tedy zajimave proc po tolika letech zato dostanu BAN. a mohl by jsi mi dystak napsat bind ktery odstrani bindy ktere mam ? nemyslim si ze ty bindy co jsi napsal mi nahradi to co jsem mel, nejak ty stare musim smazat a to nevim jak, ale vim ze nato existuje bind ktrej vsechny bindy co jsou zadane odstrani.
s Pozdravem FoxEver
hanzelka98326
Amatér
Amatér

Příspěvekod ANGEEL » 04 pro 2017, 16:35 VIP

unbind mwheelup
unbind mwheeldown

Ono to se taky nějakou dobu nebanovalo, teď se to banuje už nějaký ten pátek. Teď na tebe narazil admin, tak ti dal skvělou odměnu. Pro příště máš ponaučení a teď si o něco chytřejší ;)
27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
ANGEEL
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod hanzelka98326 » 04 pro 2017, 17:11

nejakou dobu nebanovalo ? spis minimalne 5 let se to nebanovalo. jj odmena super kdyz dostanu BAN ve stejny den co si koupim Evip fakt super, hlavne za neco co pouzivam roky a nikdy zadne problemy tak to pak nastve kdyz si admini jenom tak reknou... vite co ? budem to banovat. a mam takove tuseni tak na 70% ze i tyhle bindy co jsi mi napsal budou stejne a budu rychle splhat ale neni to jiste za tyden to vyzkousim.. mozna bych mel jeste maly dotaz ? nejak sem promazal email a nevim jestli se daji nejak zjistit kody na Evip od furien 11. emaily od toho nemam, sms taky ne tak by me zajimalo jestli se k tomu da nejak dostat tot asi vse, za tyden to vyzkousim a sem zvedavej.

e. Angel: Furien 11 se zrušil, VIP kody ti jsou už momentálně k ničemu.
s Pozdravem FoxEver
hanzelka98326
Amatér
Amatér

Zpět na Unban Žádost