Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Staré Časy

Příspěvekod Nas06 » 05 pro 2017, 19:22

Tak jdu si trochu vylít srdíčko.......
Na JB sem začal hrát před 2 rokama... Mám tu 600 hodin a asi uz tu hrát nebudu..
2 roky zpět jb strašná sranda ezzy pravidla admini si z toho taky dělali srandu.. nikdo neříkal připitoměle pusťe myš atd.. byl tu sranda bohužel nový admini si myslí jak jsou vysoko a už tu není sranda.. pravidla : vysvětlí mi někdo proč plošina nejsou schody? koho to napadá? proč se oddělala nrx? a přidala blbá Minecraft Mapa???? Stará scéna poumírala a jsou tu hráči co to tryhardí a vymýšlíte blbé nove pravidla... Pokud nezměnite pravidla a nebude na jb zas sranda o což sem se snazil ale dostal jen ban za poruseni pravidel tak prestanu hrát, znam moc old hracu co to prestali hrat kvůli novym pravidlum a ja budu další jestli s tim nic neudelate......
Díky Taťka Šmoula......
Nas06
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Staré Časy

od Rumcajz » 05 pro 2017, 19:22

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Staré Časy

Příspěvekod polskasila » 05 pro 2017, 20:40 VIP

Ten nadpis zněl tak nadějně :(

Nas06 píše:ezzy pravidla
- Pravidla se mění jen výjimečně, spíš přibývá chytáků, prostě je někdo vymyslí, před dvěma lety by to bylo stejně, jen na ten příkaz třeba nikdo nepřišel (nebo se s ním nesetkal).

Nas06 píše:nikdo neříkal připitoměle pusťe myš
- Nevím, kde hraješ, ale já jsem před cca 5-6 lety hrál na 1.6 JB, kde se tyhle příkazy a chytáky používaly celkem běžně. Jinak jak ovlivní GS příkazy, které bude Simon, co tvoří hru, používat? Na "puštění myši" není snad nic hrozného.

Nas06 píše:bohužel nový admini si myslí jak jsou vysoko a už tu není sranda..
- Kdo si myslí, že je "vysoko", nevím, ale admin má plnit své povinnosti, takže pokud nadáváte a je to evidentně v mezích/přátelské, tak se to určitě snaží tolerovat, ale když to přeroste svou mez, tak je admin na serveru, aby zasáhl a vy jste nekazili hru ostatním hráčům. Já sice nejsem admin na JB, ale přesto si užiju víc srandy, když je na serveru admin, než když je tam freekiller.

Nas06 píše:pravidla : vysvětlí mi někdo proč plošina nejsou schody?
- Máš pravdu, že do jisté doby se to tu neřešilo, ale pro tvou orientaci jsem udělal náčrt- obr. 1 jsou schody, obr. 2 je plošina (jsou dva druhy). Plošina je odvozena od slova "plochý", tudíž na ní nejsou žádné hrboly apod.

Nas06 píše:proč se oddělala nrx? a přidala blbá Minecraft Mapa????
- Mapa nrx bugovala a shazovala server. Minecraftová (asi myslíš dojo) mapa je prostě přidaná, to, že se nelíbí tobě, není důvod, aby na serveru nebyla. Já ji taky nemám moc rád, ale najdou se i horší mapy (vipinthemix), podle mě je to však subjektivní.

Nas06 píše: Pokud nezměnite pravidla a nebude na jb zas sranda o což sem se snazil ale dostal jen ban za poruseni pravidel tak prestanu hrát, znam moc old hracu co to prestali hrat kvůli novym pravidlum a ja budu další jestli s tim nic neudelate.
- Docela by mě zajímalo, kdy se pravidla měnila, v 95% případů je to stejné už několik let, navíc nechápu, proč by ti to mělo zkazit náladu - jednou se nachytáš na "plošinu/schody" a podruhé už to neuděláš, v čem je problém? Chytáků je dost, ale to se naučíš právě tím, že hraješ...

Celý tenhle tvůj projev je upřímně docela o ničem, sám tu pořád opakuješ, jak se mění pravidla, odchází lidi... Pravidla se tu skoro nemění. Když jsem hrál JB5 na 1.6, taky tam byla úplně jiná komunita než je dnes tady, scházeli se tam kamarádi prakticky každý den, ale to není problém modu, nýbrž lidí. A jen tak na závěr by mě zajímalo, proč ti tak vadí admini na serveru? Pokud někdo jednou za pár minut napíše nějakou slabší nadávku, tak mi neříkej, že za to dostaneš hned mute (i když každý admin je jiný, ale i přesto máš možnost protestovat proti banu v UB sekci), možná bude problém někde v tobě...
187
polskasila
CS2 HLSA
CS2 HLSA

Příspěvekod Twixo38 » 05 pro 2017, 22:29 VIP

polskasila píše:ale pro tvou orientaci jsem udělal náčrt

Ten náčrt sa ti podaril xD
Obrázek

“eNcoo napíše 50x perom na papier "Video není demo.", odfotí mi to a pošle na Facebooku do PM.”
- Schmetterling
Twixo38
Mistr
Mistr

Příspěvekod Twixo38 » 05 pro 2017, 22:36 VIP

Na rôzných serveroch to ide vždy o komunite a vždy to niekoho prestane časom baviť, niekto to zas začne hrať, to máš normálny kolobeh serverov, nemôže ťa baviť ten istý mód stále (to nemusí byť iba na csku). Zmena pravidiel ti nepokazí zážitok z hrania, nachytáš sa a potom si sa poučil chybou a už budeš vedieť, že to je inak a zas hráš rovnako. Čakal som, že tu dáš nejaké screeny/videa z tých čias, zaspomínaš na old mapy, atd. a iba čo robíš je, že plačeš na tým ako sa mení komunita a menia pravidla...
Obrázek

“eNcoo napíše 50x perom na papier "Video není demo.", odfotí mi to a pošle na Facebooku do PM.”
- Schmetterling
Twixo38
Mistr
Mistr

Příspěvekod polskasila » 06 pro 2017, 07:16 VIP

Twixo38 píše:
polskasila píše:ale pro tvou orientaci jsem udělal náčrt

Ten náčrt sa ti podaril xD

Díky, jsem rád, že se někomu líbí moje insane drawing skills :lol:
187
polskasila
CS2 HLSA
CS2 HLSA

Příspěvekod byLife » 06 pro 2017, 12:12 VIP

Nas06 píše:Tak jdu si trochu vylít srdíčko.......
Na JB sem začal hrát před 2 rokama... Mám tu 600 hodin a asi uz tu hrát nebudu..
2 roky zpět jb strašná sranda ezzy pravidla admini si z toho taky dělali srandu.. nikdo neříkal připitoměle pusťe myš atd.. byl tu sranda bohužel nový admini si myslí jak jsou vysoko a už tu není sranda.. pravidla : vysvětlí mi někdo proč plošina nejsou schody? koho to napadá? proč se oddělala nrx? a přidala blbá Minecraft Mapa???? Stará scéna poumírala a jsou tu hráči co to tryhardí a vymýšlíte blbé nove pravidla... Pokud nezměnite pravidla a nebude na jb zas sranda o což sem se snazil ale dostal jen ban za poruseni pravidel tak prestanu hrát, znam moc old hracu co to prestali hrat kvůli novym pravidlum a ja budu další jestli s tim nic neudelate......
Díky Taťka Šmoula......

Na JB jsem hrál před více jak 5 lety +-... Mám tu dohromady kolem 3 tisíc hodin a stále to hraju..
5 let zpět jb byla strašná sranda, jako je teď, pravidla byla fraška, nikoliv jako teď, protože stačí používat hlavu a admini si z toho stále dělají srandu jako předtím, pokud nejsou na serveru hráči, kteří úmyslně kazí hru.. Každý říkal příkazy s myší atd.. Taky si pamatuju příkazy jako skočte do nábytku a podobné hovadinky.. Nový admini si nemyslí, jak jsou vysoko, tohle ze srdce nesnáším a pokud se někdo povyšuje, tak mi dej jména a důkazy..
https://www.youtube.com/watch?v=kZzeWYRBPL4 tohle je pár dní staré video z 1.6, přijde ti snad, že je tam někde nějaké povyšování atp. ? Naopak se každý směje, i když jsem to já osobně úplně podělal, stále byla sranda, jako je i teď.
Plošina a schody, to je jednoduché, zadej si oboje do google obrázku a poznáš ten rozdíl, asi jako jablko a hruška
NRX se oddělala kvůli bugům, stejně jako další mapy, ale za to se nové přidaly a ještě nějaké přidají, jako to máme v plánu.
Jestli stará scéna poumírala a myslíš tím hráče, které jsou tu 2 roky, tak by si měl spíš říct, že stará scéna stále žije.
Žadné nové pravidla nejsou, možná tak jednou za půl roku se jedno změní, popř. přidá atp.
Pravidla jsou stále stejné, to jen VY neumíte pravidla, i po mém opětovném příchodu z 1.6 na GO nikdo neuměl základní příkazy, tohle byla vaše chyba a chyba adminů, kteři už zde nejsou, teď zde jsou jiní, kteří to umí daleko lépe, avšak tím nijak nechci narážet na ostatní bývalé adminy, jen tu byl totální chaos.
Tak přestaň hrát, vymlouváš se na něco, co ani není pravda, pokud nedokážeš pochopit pár jednoduchých pravidel pomocí toho co máš v hlavě, nemá cenu aby si tady hrál.
Admin tě má povinnost vždy před tím, než tě potrestá upozornit na chybu, pokud se omluvíš a poučíš, není ani nutnost s tebou něco dělat, pokud to ale vidíš takhle, tak se někdy za pár let třeba zase uvidíme
Díky Life..........
byLife
CS2 Admin
CS2 Admin

Příspěvekod Nas06 » 06 pro 2017, 14:47

Ok omlouvám se.. blbě sem se vyjádřil... ale musíte uznat že se "scena" zhoršila ... před tim tu byli lidi jako Fiťo který postavil třeba ninja factor aby sme si zahrali ... a dneska jsou tu jen seame reakce... a dle me tomu pravidla nekdy prispivaj....za to moje vyjadreni minule se omluvam .. Přeju hezkej den :)
Nas06
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Nas06 » 06 pro 2017, 14:50

a bavime se o cs:go ne o 1.6 :)
Nas06
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod byLife » 06 pro 2017, 14:56 VIP

"Scéna", pokud to tak chceš nazvat se naopak zlepšila, jelikož hráči, kteří úmyslně delali problémy je už nedělají, jelikož zjistili, že to nemá cenu a daleko větší sranda je hrát normálně, než dělat blbosti, viz. Neha, Fresho a další..
Pokud simon není kreativní a dává samé reakce, admin má zas a opět zásáhnout, pokud není na serveru, máme zde PP, kde když hráč dělá opětovné problémy, není problém se obrátit směrem na mě a ban se mu prodlouží, aby si to zapamatoval, pravidla tomu nepřispívají, naopak když nějaký hráč neví, tak se do toho jen zamotá a dá spíše FK/MFK, než aby dával reakce, avšak pokud vidíme, že to nebylo úmyslně, tak ani v PP se hráč nezabanuje
Nemáš za co se omlouvat, 100 lidí 100 chutí
Vím, o čem se bavíme, taky ti to zde komentuju, protože jsem na gočkovém jb HLSA, jen jsem podotkl, že JB hraji od 1.6, na GOčku jsem nazačátku pomáhal řešit bugy a další ptákoviny, po nějaké době se na GO opět vrátil a ani admini a další neuměli pravidla, proto to možná bylo lepší, protože každý měl vymyšlené to své, ale to je teď jiné(:
byLife
CS2 Admin
CS2 Admin

Příspěvekod ViktorOnlyJB » 06 pro 2017, 15:03 VIP

Jen chci dodat, ze pred temi 2 lety malo kdo ty pravidla vubec tady na GO JB ovladal, proto se ti to mozna zdalo "ezez" :lol:
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ViktorOnlyJB
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod ZAJ0 » 06 pro 2017, 16:38 VIP

Nas06 píše:Ok omlouvám se.. blbě sem se vyjádřil... ale musíte uznat že se "scena" zhoršila ... před tim tu byli lidi jako Fiťo který postavil třeba ninja factor aby sme si zahrali ... a dneska jsou tu jen seame reakce... a dle me tomu pravidla nekdy prispivaj....za to moje vyjadreni minule se omluvam .. Přeju hezkej den :)

Myslím že viem čo sa snažíš povedať no bohužial... Ak si na JB už dlho tak ako hovoríš, tak ti je určite známe pravidlo "Simon tvorí hru." JB je funny mod no bohužial, ak hráči funny kola robiť nevedia tak im to do hlavy ťažko natučeš... Taktiež by som ti navrhol skusiť si požiadať o práva aby si zistil, že úlohou admina je na serveroch udržovať poriadok. Samozrejme že to z adminov nerobí nejaké vážne sochy ale aj oni to beru stále ako zábavu aj keď sa to niekedy nedá... A taktiež neviem o nikom z kolegov čo by si kvôli právam boostil ego. Keď to už inak nejde, tvor hru aspon ty tak aby si nedostal ban za porušovanie pravidiel a ano dá sa to. :D ;)
ZAJ0
Drbna
Drbna

Příspěvekod ZeffGreen » 06 pro 2017, 16:42

JB na 1.6 jsem nehrál a nikdy mě nebavilo povyšování 1.6 hráčů či adminů, že pouze oni to umí hrát. Dřív to hraní bylo přece jen jednodušší. Nejhorší nachytávka snad byla jen "SKOK". Nepoužíval se zákaz stát. Nepoužívalo se přejmenování simona, nepoužívalo se žádný po otevření cel, když se řeklo běžte na výstřel, tak se mělo jít na výstřel a ne na stěnu a plošina byla to samé co schody. Prostě jailbreak nebyl o striktním dodržování a rozlišování každého slova co řekne simon. Co si pamatuju, tak většina SImonu se snažila zalíbit hráčům a ukázat jim co nejzábavnější kola a T se snažili získat PP a ne mít co nejvíce killů na konci. Neustálé vzpoury tehdy dělal snad jen Dody3D.

Teď už je JB trošku jinde. Neříkám, že je to špatné ale prostě je to jinde.
Je to začarovaný kruh, z kterého se dostaneme jedině tak, že budeme milý na ostatní a když budeme u CT, tak budeme zábavní.

Hodně lidí má už teď úplnou nenávist k adminům a raději budou hrát na serveru, kde každé kolo někdo dá FK, než aby hráli s adminem se strachem, že náhodou řeknou něco špatně. Potom admin odejde a CT si to poučování vybíjí na T. Ti pak dělají vzpoury. CT jsou čím dál víc nasraný a začnou dávat FK nebo nějaký nesmyslný příkazy které sice budou podle pravidel, ale budou mít za úkol pouze všechny zabít a nejlíp na konci napsat EZ EZ EZ noobs.

Myslím, že té dnešní situace jsem byl přítomen na serveru. Respektive jsem se připojil ve chvíli, kdy půlka hráčů tvrdila, že na summerjail je plošina náhoda a druhá půlka tvrdila, že plošina jsou schody. Každý tam řval a nadával jak jen mohl, aby si prosadil svůj názor. Proto jsem v klidu vysvětlil, že i když osobně mi to přijde taky jako blbost, tak vedení rozhodlo, že náhoda je plošina. A prostě je to jednoduchý, viz nákres polskesily. Nám plebům nezbyde nic jiného, než to prostě respektovat a není to zas tak bigdeal. Stačilo na tom serveru, kdy SIMON řekl "Běžte na plošinu" a do náhody přišel pouze 1 hráč ze 16ti, tak místo aby vystřílel všechny na schodech, je poučil o tom, že plošina je v náhodě a toto jsou schody. A dal tomu hráči co byl v náhodě třeba výhodu.

Závěrem tím chci říct, že vše je především o CT a SIMONOVI. Ten tvoří hru. Ne nějaká pravidla. Já téměř žádné z těch nesmyslných kombinací příkazů absolutně nepoužívám. Chceš pomoct ke zlepšení? Nepoužívej je taky. Hraj srozumitelně, zábavně, logicky. Uvidíš, že se ti to vrátí v podobě kvalitní zábavy. Dělají ti neustále vzpoury a vězni ani trošku nespolupracují? Nic si nedokazuj a nesnaž se je všechny nachytat, prostě odejdi na jiný server, máme jich 9. Aspoň já to tak dělám. Nemám zájem na JB hrát deathmatch. Když jsi zábavný, tak hráči spolupracují a je tam opět spousta srandy. Stejně jako dřív.
ZeffGreen
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Nas06 » 06 pro 2017, 20:16

Hold každý má svůj názor, zeffe právě ten tvůj první odstavec to bylo to co mě bavilo.. že se ct snažili zalíbit t a ne jak teď kdy je většina lidí "fraggeru " můj názor... sem rád že se k tomuhle tak vyjadřujete..
Nas06
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Nas06 » 06 pro 2017, 20:19

Ještě bych chtěl říct že ja se snažím dělat zábavu pro t v ramci zakladnich pravidel ale ty "menší pravidla až tak neřeším" klidně ať za to dostanu ban.. ale dlw mě je to hra ve které má být sranda...
Nas06
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod BrooKlyGS » 06 pro 2017, 22:07 VIP

Mám opravdu simple návod pro všechny, které nezajímá milion různých situací, nechtějí se je učit správně nazpaměť. Hrajte to logicky. Klidně si převeď pár situací do RL, např. s plošinou a schody. Tak jak se ti to bude zdát logické a budeš pro to mít odůvodnění, tak to v danou chvíli zahraj. Uděláš chybu? Stane se. Admin tě má upozornit, opravit a pokud tu chybu uznáš, omluvíš se a pro příště se poučíš, pak to nikdo řešit nebude. Samozřejmě je to řečeno obecně. Rozhodně ne tak, aby sis tam šel vymyslet nějaký novodobý chyták, který ti bude jako jedinému připadat "logický".

Admini jsou na serverech kvůli jedné hlavní věci. Aby zamezili úmyslnému porušování pravidel. Hráčům, kteří k nám opakovaně chodí dělat nepořádek a tak kazit hru ostaním, kteří si přišli normálně zahrát. Zbytek jsou už detaily. Někdy více důležité, někdy zase méně, ale stále je to hra, u které se máš především bavit a je potřeba k tomu tak přistupovat. Jak jsem už výše zmiňoval. Pokud při Simonování špatně někoho zabiješ, nebo zareaguješ špatně na nějakou situaci, popleteš si pravidla, ale po upozornění od admina chybu uznáš, omluvíš se a pro příště poučíš, pak nevidím jediný důvod, aby byl někdo trestán. Bohužel, hráči se s adminy často hádají, snaží se prosadit svojí hloupost a pak není jiná možnost, než využít možnosti banu.
Obrázek
Obrázek ex CS:GO Hlavní Admin, CS:GO CheatHunter, Správce akademie
Obrázek http://steamcommunity.com/id/Brooklyy/
BrooKlyGS
Spamer
Spamer

Další

Zpět na JailBreak Servery