• Stránka 1 z 1
[Duplicita] Dobrý den, chtěl bych zažádat o akademika
Ahoj, chtěl bych vás požádat o akademika, jsem zdvořilý všechno co chcete. Na gamesites mám nahráno 20 hodin určitě. Mikrofón funkční mám, 3 hříšníky nahlasím no problemo. Ale potřebuji akademika je nudná doba která je nudná a akademik by mě donutil chodit pravidelně na gamesites. A chtěl bych to na jailbreku děkuji. BTW promiňte že neumím dobře gramatiku ale snažím se děkuji za pochopení.

-
Hemer - Kolemjdoucí
[Duplicita] Dobrý den, chtěl bych zažádat o akademika
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Dobrý den, chtěl bych zažádat o akademika
Hele pardon pak dolozim steam ucet ano jen jestli byste me prijali. A neco o me jsem starostlivý, pohodový, nekdy i citlivý,
Mam rad zviratka a taky gamesites na gamesites sem uz asi pres 3 roky zacinal sem na csgo pak spadl na cs 1.6 a ted na csgo doucam ze to staci a preji hezký večer nashledanou
Mam rad zviratka a taky gamesites na gamesites sem uz asi pres 3 roky zacinal sem na csgo pak spadl na cs 1.6 a ted na csgo doucam ze to staci a preji hezký večer nashledanou
-
Hemer - Kolemjdoucí
STEAM: http://steamcommunity.com/profiles/76561198280646306/
Věk: 13 let (mam trošku blbej hlas takže se předem omlouvam jestli zněj má znít že jsem tvrďák)
Něco o mě: Jsem vychovaný kluk. Sprosté slova používám nebo křik když mě někdo neposlechne a děla to samí dokola a dokola
. Mám 4 domací mazlíčky 2 psi 1 fena 1 suchozemská želva. Jsem docela kliďas
Jak sem na tom: gramatiku se snažím co nejlepší ale moc mi to nejde takže se omlouvam a doufam že to nevadí
.
Jméno: Hemer
Jméno na fóru: Hemer
Čím sem se prohřešil na serverech: Doufam že vám nebude vadit že sem dostal parkrat ban na csgo protože sem byl egojista a nezajímalo by mě co by se stalo ale ted by mě to už zajímalo a určitě bych vás nezradil nijak
Kvuli akademikovi se změním ja vám to přísaham, a když tak budu dávat bany za prohřešky místo abych je dostaval
A 3 nebo kolik hříšníky nahlasím hned jakmile mě přijmete nebo nepřijmete tak či tak je nahlasím a když přijmete tak už se přihlašovat nebudu jedině hlasit. A když ne tak to zkusím až je nahlasím
Děkuji za pochopení a přeji hezký den
Věk: 13 let (mam trošku blbej hlas takže se předem omlouvam jestli zněj má znít že jsem tvrďák)
Něco o mě: Jsem vychovaný kluk. Sprosté slova používám nebo křik když mě někdo neposlechne a děla to samí dokola a dokola
. Mám 4 domací mazlíčky 2 psi 1 fena 1 suchozemská želva. Jsem docela kliďas
Jak sem na tom: gramatiku se snažím co nejlepší ale moc mi to nejde takže se omlouvam a doufam že to nevadí

Jméno: Hemer
Jméno na fóru: Hemer
Čím sem se prohřešil na serverech: Doufam že vám nebude vadit že sem dostal parkrat ban na csgo protože sem byl egojista a nezajímalo by mě co by se stalo ale ted by mě to už zajímalo a určitě bych vás nezradil nijak
Kvuli akademikovi se změním ja vám to přísaham, a když tak budu dávat bany za prohřešky místo abych je dostaval
A 3 nebo kolik hříšníky nahlasím hned jakmile mě přijmete nebo nepřijmete tak či tak je nahlasím a když přijmete tak už se přihlašovat nebudu jedině hlasit. A když ne tak to zkusím až je nahlasím
Děkuji za pochopení a přeji hezký den
-
Hemer - Kolemjdoucí
tuto prosím smažte tuto žadost ja si udělam jinou
-
Hemer - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1