Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

Jailbreak / Fox! ;)

Příspěvekod Fooox » 10 pro 2017, 15:00 VIP

Ahoj, rád bych se zažádal o práva na Jailbreak serverech

Nick be hře: Fox! ;)

Nick na fórum: Fooox

Profil na fórum: fooox-u28512.html

Věk: 17 let

Steam nick: Fox! ;)

Steam ID: STEAM_0:0:210869709

HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=98495

Tu jsem zkrátka musel zkopírovat to, co stálo v mé 1. přihlášce, jelikož neuplynula tak velká doba na to, aby se zde něco změnilo.

Nějaké bany nebo prohřešky (GS, jiný portál): Tu jsem zkrátka musel zkopírovat to, co stálo v mé 1. přihlášce Jsem slušný hráč, pamatuji si že jsem tu dříve měl snad jen 2 krátké bany o kterých už ani přesně nevím za co byly. Snad jen na jeden si vzpomínám, že jsem dostal ban za Fk mojí blbostí, když jsem někoho neoprávněně zabil jelikož jsem nesledoval hru. Tyto mé prohřešky proběhli již velmi dávno..(cca rok a půl na zpět)

Něco o sobě: Tak moje křestní jméno je Martin, pocházím ze severu Čech konkrétně z města Liberec. Je mi 17 let a mezi mé koníčky patří technika o kterou jsem se teď začal okrajově zajímat jelikož studuji již 3. ročník na průmyslové škole obor strojírenství, který mě zatím velice baví. Dále rád cestuji věnuji se přátelům a hlavně své přítelkyni. Lásku jsem si samozřejmě našel i ke hrám a to především k mé oblíbené kterou již hraji několik let CS 1.6 do které také vkládám spousta svého času ( někdy i více než je zdrávo :D )

Proč by jsem chtěl na GS adminovat: Myslím si o sobě, že jsem dost komunikativní člověk co dokáže zachovat chladnou hlavu a řešit problémy v klidu a ve slušném podání, nyní se snažím hráčům často radit a když něco udělají špatně tak se je snažím jako slušný hráč jen v klidu poučit.. u některých to prostě ale bohužel nejde a hráči si dělají vše po svém bez ohledu na to, že jednají v rozporu s pravidly, a tak bych se rád stal součástí GS teamu a opět pomáhal k lepšímu chodu našich / vašich serverů :-)

Na závěr jen dodám něco k tomu, proč si žádám znovu o práva, tenkrát jsem chtěl zkrátka zkusit něco sám, no zjistil jsem, že na to abych se něčemu věnoval tolik hodin denně zkrátka nemám čas, jelikož na mě každý den čekají i jiné povinnosti. V žádosti o odebrání nejsem, jelikož jsem svoje odebrání řešil tenkrát s HLSA Habsem, kterému jsem to tehdy řekl osobně na TS. Ať už vaše rozhodnutí dopadne jakkoliv, chtěl bych jen dodat, že na mě za dobu mého působení na GS jako administrátor nikdy nebyla žádná stížnost a s hráči jsem vycházel i jako admin stále tak jako dřív. Předem díky za odpověď na moji žádost.

-Fox
Fooox
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Jailbreak / Fox! ;)

od Rumcajz » 10 pro 2017, 15:00

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jailbreak / Fox! ;)

Příspěvekod KenTik » 10 pro 2017, 16:01 VIP

Ahoj,
ze serveru spolu nemáme až tak velké zkušenosti, ale co se pravidel týče, tak musím pochválit. Žadatel se mě ihned zeptal na nové změny v pravidlech a když si není jist, neváhá a napíše.

GL.
Admin since 24.3.2016

Obrázek
KenTik
Spamer
Spamer

Příspěvekod GrooS » 10 pro 2017, 16:09 VIP

Kde je to sebevědomí s novým portálem ? :)
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Fooox » 10 pro 2017, 16:25 VIP

GrooS píše:Kde je to sebevědomí s novým portálem ? :)

Třeba zkoušet nové věci, no osobně jsem ho nijak nespojoval s GS, stranil jsem se od jakékoliv reklamy. Byl s tím jeden konkrétní problém, no ten nebyl způsobený mnou.
Fooox
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Habs » 10 pro 2017, 20:51 VIP

Až tak korektný si nebol. Dlhú dobu si nás vodil za nos a stránil si sa veškerej zodpovednosti spojenej s novým portálom, niekoľkokrát si mi tvrdil (a to zdôrazňujem, že som sa informoval viackrát), že tam slúžiš ako neškodná výpomoc, kým portál nezačne fungovať. V momente ako ste portál spustili si sa nechal odobrať. Teraz ti to oplaciam rovnakou mincou ;)

Zamietnuté
Habs
Spamer
Spamer

Příspěvekod Cecooo » 10 pro 2017, 22:40 VIP

Habs píše:Až tak korektný si nebol. Dlhú dobu si nás vodil za nos a stránil si sa veškerej zodpovednosti spojenej s novým portálom, niekoľkokrát si mi tvrdil (a to zdôrazňujem, že som sa informoval viackrát), že tam slúžiš ako neškodná výpomoc, kým portál nezačne fungovať. V momente ako ste portál spustili si sa nechal odobrať. Teraz ti to oplaciam rovnakou mincou ;)

Zamietnuté

Nič v zlom, ale ty si tiež pôsobil istý čas na inom portále ako tu. :) Teraz si HL SA :) A jemu za to nedáte šancu :D . Veď keď už, tak rovnaký meter na všetkých :D . Neber to ako provokáciu ;-) Len názor, ktorý môžeš zmazať.
CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
Cecooo
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Habs » 10 pro 2017, 23:04 VIP

Mne nevadi, že bol členom iného portálu, ide o okolností, za akých k tomu došlo a ktorých si je Fox plne vedomy.
Habs
Spamer
Spamer

Příspěvekod VoLdEmOrD » 13 pro 2017, 13:47 VIP

Fox je dobrý človek a dobrý admin. Bol prínosom pre GS.
To že sa nechal odobrať bolo spôsobené práve tým že nechcel porušiť procedúry GS.
Fakt nechápem Habsik aj keď ta mám rad a rešpektujem ta prečo mu nechces dať šancu.
Zrušiť ho môžete kedykoľvek.

PS : Henry Ford
„Neúspech je len šanca začať znova, tentokrát o niečo rozumnejšie”
VoLdEmOrD
Sponzor
Sponzor

Zpět na Nábory Adminů