• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Opět problém
Poradí nám někdo nebo co ? 

- Goro321
- Kolemjdoucí
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
rate "20000";
cl_cmdrate "80";
cl_cmdbackup "6";
cl_updaterate "80";
cl_dlmax "800";
tyto příkazy sem si nastřelil a je to lepší, ale furt tam není ten boost, co mívám
cl_cmdrate "80";
cl_cmdbackup "6";
cl_updaterate "80";
cl_dlmax "800";
tyto příkazy sem si nastřelil a je to lepší, ale furt tam není ten boost, co mívám
-
SendyPlankton - Spamerův sluha
Nějáký nápady máte ještě někdo? Já jen, že jsem si psal s uselessem na steamu, ale ten je momentálně vytížený. Každopádně semnou byl na F5 a F4 a sám viděl rozdíl, že na F4 mi to jede úplně v pohodě oproti F5.
Momentálně nemám na to hraní 1,6 až tolik času, ale rád bych zjistil, kde to vázne, protože co sleduju, nejsem jediný, kdo má takovýhle problém
Momentálně nemám na to hraní 1,6 až tolik času, ale rád bych zjistil, kde to vázne, protože co sleduju, nejsem jediný, kdo má takovýhle problém
-
Zacaly prazdniny takze bude casu az az. Ptal jsem se jestli neprobehly nejake zmeny, tak uvidime.
Mezitim by to mezi vama chtelo najit nejakou souvislost, spolecny znak, at uz nainstalovany program verzi OS/Ovladacu nebo treba hardware. Bylo by vhodne to vse zjistit a poslat me do PM.
Mezitim by to mezi vama chtelo najit nejakou souvislost, spolecny znak, at uz nainstalovany program verzi OS/Ovladacu nebo treba hardware. Bylo by vhodne to vse zjistit a poslat me do PM.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
i kdyby sem napsal resfresh, stejně to tomu uselessovi nikdo nepošle, proto můžete tento topic brát jako vyřešený, dokud se i těm, co maj stejnej problém, nebude chtít poslat to, co useless chce, tak je to zbytečný čekat, zkusím si něco vymyslet sám, když ochota lidí, co mají problém jako já je na straně někde..
i tak díky uselessovi a lukemu za pomoc
i tak díky uselessovi a lukemu za pomoc
-
• Stránka 2 z 2 • 1, 2