• Stránka 1 z 1
[V] Awee
Tě prsk hele absolutně nevím za co jsem dostal ban jen jsem se Awee ho zeptal proč nebere simona ačkoliv ho nikdy nebral
a to je předse poviností ct ? nebo pro admini to platí tak že když jdou k ct tak si ho brát nemusí ? no a po tom co jsem se ho na to zeptal mi napálil ban což si myslím že je přehnáné a nejspíše i neoprávněné .
Demo:http://leteckaposta.cz/241160425
časování 25min až do konce
a to je předse poviností ct ? nebo pro admini to platí tak že když jdou k ct tak si ho brát nemusí ? no a po tom co jsem se ho na to zeptal mi napálil ban což si myslím že je přehnáné a nejspíše i neoprávněné .
Demo:http://leteckaposta.cz/241160425
časování 25min až do konce
Mrdej prdel
-
Lotr778 - Zkušený
Re: Awee
Slušně jsem tě upozornil, že já Simona brát nemusím a máš si hledět svýho. Protože si neschopný něco pochopit, jel sis dál to své a dostal si mute na 30 minut. Po vypršení mute si v tom vesele pokračoval, tak si dostal mute znova.
Nemáš právo starat se do věcí admina a už vůbec nemůžeš nabádat CT k porušování pravidel! Na tvé rozkřikování, ať CT neberou Simona není nikdo zvědavý. Pokud máš problém, máš ho řešit tady.
Píšeš, že ses mě slušně zeptal a dostal ban. Nějak záhadně si opomněl fakt, že si byl upozorněn v chatu i kratším mute banem.
Nejspíš ti ten úspěch při zrušení sndt nějak vlezl do hlavy a abychom předešli dalším tvým lžím, provokacím a snahám poškodit admina, mute ban ti budiž prodloužen.
V případě že se za své hloupé chování omluvíš a slíbíš že se nebude opakovat, ban ti bude zkrácen.
Nemáš právo starat se do věcí admina a už vůbec nemůžeš nabádat CT k porušování pravidel! Na tvé rozkřikování, ať CT neberou Simona není nikdo zvědavý. Pokud máš problém, máš ho řešit tady.
Píšeš, že ses mě slušně zeptal a dostal ban. Nějak záhadně si opomněl fakt, že si byl upozorněn v chatu i kratším mute banem.
Nejspíš ti ten úspěch při zrušení sndt nějak vlezl do hlavy a abychom předešli dalším tvým lžím, provokacím a snahám poškodit admina, mute ban ti budiž prodloužen.
V případě že se za své hloupé chování omluvíš a slíbíš že se nebude opakovat, ban ti bude zkrácen.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Re: Awee
Taková CENZURA
Pěkně pěkně....
Čeho se bojíte když to cenzurujete to co kdo napíše do stížnosti ? Hm
Od čeho pak ty stížnosti jsou.

Čeho se bojíte když to cenzurujete to co kdo napíše do stížnosti ? Hm
Od čeho pak ty stížnosti jsou.
Vedení Gamesites.cz
Hlavní Support
Mistr