Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] Nábor na Admina

Příspěvekod MartinYTKAPPA » 14 pro 2017, 17:33

Nick na serveru: Martin pvpro.com #DanyStyleArmy:

SID: STEAM_0:0:79574344

Sekce, na které chci práva: JailBreak

Věk: 16 let

Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... player=132

Bany, které jsem dostal: jednou vlez kámoš na učet a dával freekilly v CT a dostal jsem ban na 2350 min

Něco o mně: Jmenuji se Martin, žiju v Praze. Již od 8 let hraji závodně fotbal jako útočník. Bydlíme v menším domečku, ve kterém se mnou, s mojí mamkou a segrou. Chodím na SOŠ, jelikož sem se moc dobře sem se učil...

Proč právě já: Již od doby co jsem hrával na Jailbreaku sem si přál abych mohl hlídat server před spammery, cheatery atp. (až po mém prohřešku, kdy jsem se uvědomil). Rád a dobře pracuji v kolektivu a týmu kvůli fotbalu. Sem ochoten kdykoliv kdy mám čas pomoct komukoliv bez zbytečných výmluv a řečí. Když má na serveru někdo nějaký problém, ohledně neznalosti mapy, rád pomohu, tedy když to nestihne předemnou někdo jiný.

Zkušenosti s CS:GO: Mám nahráno nějakých 342 hodin, stále však můj aim stojí za starou bačkoru. Kompetitivní zápasy již moc nehraji, protože jsem zazřaný do Jailbreak, každopádně o to víc bych mohl pomáhat hráčům a celkově hlídat server
MartinYTKAPPA
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Z] Nábor na Admina

od Rumcajz » 14 pro 2017, 17:33

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nábor na Admina

Příspěvekod byLife » 15 pro 2017, 16:44 VIP

Tvůj chat od začátku toho co hraješ je jen samej spam, žádná pomoc nic, zapracuj na tom ještě trochu
Zamítnuto
byLife
CS2 Admin
CS2 Admin

Zpět na Nábory Adminů