• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Smoke/F1
1. Zdravím v tuto ranní hodinu mi to nedalo a rád bych podal stížnost na admina smoke. Přišel jsem na server a po pár minutách hrání se mi stala velmi nepříjemná věc. Hrál jsem za furiena a šel si kempnout na shortě ke schodům a čekal jsem, až příjde nějaký hráč. Nicméně co udělal admin smoke? Grabl mě a posunul o nějakou dálku pryč, blízko byl hráč, který +- střílel na místo, kde mě daný admin posunul, proto to beru jako opětovné dělání naschválů. Díky posunutí jsem následně musel vyletěl a tím i umřel, jelikož mě vážně nenapadlo, že se vezme v adminovi taková drzost, že by mě nějakým způsobem poškodil. Co se týče smoka, díky mé stížnosti nějakou dobu z5 ho i zrušily, teď je to samé v bledě modrém a mě nezbývá nic jiného než apelovat na zdravý rozum a tímto poprosit vedení Furien sekce, aby tohoto admina zrušil opětovně, jelikož toto se děje vždy, když jsem na serveru já... Nikomu jinému to nikdy neudělá, jen já jsem takový ten obětní beránek
Jo a abych nezapomněl, hráč, který střílel na to místo a byl blízko mě byl hráč, který byl s ním i na teamspeaku (důkaz bohůžel nemám)
2. Zde posílám důkaz s vyčasováním, nenahrával jsem demo a tak je to pouze vyčasování z celé mapy, snad to nebude vadit
http://leteckaposta.cz/532987910 jedná se o čas 16:40-17:00 v (+-16:57) jde vidět, jak mě admin grabl a posunul o nějakou tu vzdálenost.
Děkuji za čas a doufám v potrestání admina, abychom tyto patálie nemuseli už dále řešit.
S pozdravem
N1 Sevik 

2. Zde posílám důkaz s vyčasováním, nenahrával jsem demo a tak je to pouze vyčasování z celé mapy, snad to nebude vadit

Děkuji za čas a doufám v potrestání admina, abychom tyto patálie nemuseli už dále řešit.
S pozdravem

-
Leaders69 - Zkušený
[Vyřešeno] Smoke/F1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Smoke/F1
Admin se ti na serveru omluvil, že tě grabnul nechtíc, tudíž nechápu tuhle bezpředmětnou stížnost.
Admina kontaktuju a určitě se ti sem ještě vyjádří...
Admina kontaktuju a určitě se ti sem ještě vyjádří...
27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
-
ANGEEL - CS 1.6 Admin
Byl jsem pri teto situaci na serveru pritomen. Admin te omylem grabl a pote se ti ihned omluvil, nemyslim si, ze se jednalo o umysl.
Pokud mas na admina nejake dalsi dukazy, kde udajne delal neco vyhradne proti tobe, tak je muzes dodat.
Stiznost se zamita.

Stiznost se zamita.
CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
-
Kavik444 - Spamer
Nemyslím si, že by byla tato stížnost bezpředmětná, to, že se admin "omluvil" jako sorry, tak to pořád neznamená, že to neudělal účelově, tuto stížnost jsem napsal proto, že to není poprvé, co má tento admin problém se mnou, jak jsem již zmiňoval, vzali mu práva za to, že měl nějaké menší prohřešky (pár i se mnou) a následně to vyustilo v to, že dostal mínus.
Nevím jak se může stát grabnout někoho nechtít a navíc když na místo, kde jsem byl grabnut střílel hráč se kterým byl na teamspeaku
Tomu snad nikdo nemůže věřit.
Kaviku píšeš, že nemyslíš si, že se jednalo o úmysl, já to naopak vím a nepotřebuji zde sdělovat nějaké teze. Admin má dlouhodobý problém se mnou a není to poprvé, kdy se jedná o takovýto "omyl".
Nevím jak se může stát grabnout někoho nechtít a navíc když na místo, kde jsem byl grabnut střílel hráč se kterým byl na teamspeaku

Kaviku píšeš, že nemyslíš si, že se jednalo o úmysl, já to naopak vím a nepotřebuji zde sdělovat nějaké teze. Admin má dlouhodobý problém se mnou a není to poprvé, kdy se jedná o takovýto "omyl".
-
Leaders69 - Zkušený
Poprosil bych o prošetření jiného vysokého admina, jelikož dle tohoto screenu: http://prntscr.com/hoi3gf By se mohlo jednat o nějaké sympatizování s viníkem a tím i ovlivňování.
+ když jsem hlouběji koukl do dema, byl to právě admin Kavik, který na to místo střílel, tudíž zaujatost by se zde zcela jistě mohla projevovat a to my přeci nechceme ne?

+ když jsem hlouběji koukl do dema, byl to právě admin Kavik, který na to místo střílel, tudíž zaujatost by se zde zcela jistě mohla projevovat a to my přeci nechceme ne?

-
Leaders69 - Zkušený
Možná šlo o projednávání dané situace s adminem, který se dle tebe měl provinit? Admin tvrdí, že to naschvál neudělal a nám nezbývá nic jiného, než mu věřit. Jinak to ani prověřit nemůžeme. Btw ano, i mě se kolikrát stane, že někoho grabnu omylem.
CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
-
Kavik444 - Spamer
To jsi projednával tuto situaci s adminem už předpůlnocí? zajímavé, že se tento incident stal pár desítek minut po půlnoci a ty už jsi s daným adminem v roomce byl
Lhát se nemá, na to lidi doplácají víš to?
Jak říkám, poprosil bych o vyjádření jak daného admina, tak někoho vyššího, jelikož Kavik je v této věci zaujatý, jednak jako hráč, který střílel tam, kde mě smoke posunul a jednak jako asi kamarád admina, když s ním je skoro 3 hodiny v 1 roomce na teamspeaku
Díky
N1 Sevik 
e.Kavik: Kdo tu tvrdí, že jsem s ním už předtím nemluvil? Já ti sem odepsal na základě toho, co jsem na serveru viděl a co mi admin sdělil, tak nechápu, proč sem tohle taháš.

Jak říkám, poprosil bych o vyjádření jak daného admina, tak někoho vyššího, jelikož Kavik je v této věci zaujatý, jednak jako hráč, který střílel tam, kde mě smoke posunul a jednak jako asi kamarád admina, když s ním je skoro 3 hodiny v 1 roomce na teamspeaku

Díky

e.Kavik: Kdo tu tvrdí, že jsem s ním už předtím nemluvil? Já ti sem odepsal na základě toho, co jsem na serveru viděl a co mi admin sdělil, tak nechápu, proč sem tohle taháš.
-
Leaders69 - Zkušený
V tom případě si počkejme na názor nestranného admina. S adminem jsi byl na teamspeaku už předtím, grabl mě ("nechtíc") a ty jsi tam do toho místa, kde jsem byl posunut střílel, když si dáme 1+1 dohromady výjde nám, že to bylo účelově udělané a díky toho jak říkám počkejme na názor jiného admina 

-
Leaders69 - Zkušený
Když tak hezky prosíš.. Už několikrát se mi stalo že jsem někoho grabnul omylem, následně jsem se mi omluvil a každej to vzal úplně v pohodě a spíše se nad tím zasmál ale jaksi ty furt hledáš nějaké důvody.. které bohužel nejsem. to že za tebou byl zrovna kavik je bohužel schodama náhod, a pokud si myslíš že mi jde o to abys umřel jednou nebo 2x tak to se šeredně pleteš. po hranu jsem se ti následně omluvil tak že jsem to napsal na sklo abys to nepřehlédnul, a poté do zprávy ať si v klidu
že sis z toho vzal to že jsem s kavikem dneska hrál goucko a pak 1.6 a byl jsem sním na ts tak že to bylo úmyslně je tvá věc.
Nejvíc na tom je vtipný to jak ty si myslíš že si mě zrušil ale v tom se taky pleteš
zrušenej jsem byl výrazně ze své blbosti kdy jsem měl nějaký problémky doma a bylo to tak nějak fuk "tak jsem ti napsal že mě to nezajímá a t mě klidně zruší" a tak se i stalo. ale jinak stále můžeš mít za to že to bylo díky tobě 

Nejvíc na tom je vtipný to jak ty si myslíš že si mě zrušil ale v tom se taky pleteš

Když jsem byl mladší, býval jsem namyšlený. Ale teď už nemám chybu. 

-
F3Smoke - Mistr
Zdravím,
projel jsem adminův chat z dané situace a a omluvil se ti, holt se to stává. Každopádně admin si na to bude dávat pozor, protože se to stávat opakovaně nemá - nabinduj si to někam abys negraboval zbytečně hráče.
Pro příště ještě požádám admina se chovat ve hře více profesionálněji bez podobných keciček, nebudeme se vyjadřováním snižovat na úroveň provokatérů:
2017-12-17 00:17:58 jestli z toho si tak hotovej tak za tzo ja nemuzu, sorry. Gamesites.cz ^Furien #1 de_dust2
Tímto pokládám stížnost za vyřešenou.
Máš prostor pro vyjádření, poté to tu uzamkneme.

projel jsem adminův chat z dané situace a a omluvil se ti, holt se to stává. Každopádně admin si na to bude dávat pozor, protože se to stávat opakovaně nemá - nabinduj si to někam abys negraboval zbytečně hráče.
Pro příště ještě požádám admina se chovat ve hře více profesionálněji bez podobných keciček, nebudeme se vyjadřováním snižovat na úroveň provokatérů:
2017-12-17 00:17:58 jestli z toho si tak hotovej tak za tzo ja nemuzu, sorry. Gamesites.cz ^Furien #1 de_dust2
Tímto pokládám stížnost za vyřešenou.
Máš prostor pro vyjádření, poté to tu uzamkneme.

Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Re: [Vyřešeno] Smoke/F1
Myslím si, že se nepřikládá dost velká váha na to, že tento admin, jak se můžeme podívat na mé stížnosti přímo na něj toto dělá opakovaně a je zajímavé, že vždy mě
Jak s narážkama, tak naschválama, pár kicků bez důvodu, ban za který jsem dostal UB je toho spousty. Na každou chybu admina nyní budu upozorňovat a doufám, že příště už to nebude jen "tytyty"
)
N1 Sevik 

-
Leaders69 - Zkušený
• Stránka 1 z 1