• Stránka 1 z 1
nastavení hráče
Dobrý den.
Nemáte někdo radu jak nastavím zobrazení zbraně v pravé ruce? Příkaz cl_highthand 1 v konzole nefunguje, klávesa H ve hře také nereaguje. Dokonce jsem nainstaloval CSko úplně nově, ale stále mám zbraň v levé ruce. Připadám si jako chromej. Díky za radu.
Nemáte někdo radu jak nastavím zobrazení zbraně v pravé ruce? Příkaz cl_highthand 1 v konzole nefunguje, klávesa H ve hře také nereaguje. Dokonce jsem nainstaloval CSko úplně nově, ale stále mám zbraň v levé ruce. Připadám si jako chromej. Díky za radu.
- dodor
- Kolemjdoucí
nastavení hráče
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: nastavení hráče
Pujdeš v csku do nastavení a dáš obnovit výchozi a potom pôjdeš dohry klikneš H a vybereš si stranu ruky . 

-
selisheeno - Mistr
jsem trochu mimo. V nastavení hráče jsem takovou možnost nenašel. Kliknu na nastavení a o zobrazí se mi pouze možnosti na multiplayer, klávesnici, myš, video, audio atd. jen v nastavení klávesnice mám možnost základního nastavení. Omlouvám se za minimální znalosti.
- dodor
- Kolemjdoucí
- Nastavení > Multiplayer >Pokročilé nastavení a tam to máš 
nebo...
cl_righthand 1
Popřípadě reinstaluj csko.

nebo...
cl_righthand 1
Popřípadě reinstaluj csko.
-
JeffyGS - Spamer
Diky. Bohužel v tomto nastavení mi svítí, že mám zbraň v pravé ruce, ale skutečnost je opačná. A reinstalace proběhla již třikrát a stále stejný výsledek. toto je mi divně, že se mi tam automaticky nastaví levá strana bez možnosti volby. Ještě mě napadlo, jestli na to nemůže mít vliv, že mám nějaké původní CSko zálohované na disku. Ale když jsem death a podívám se na hru přes kolegu, všichni mají zbraň vpravo, ale jakmile se podívám kolegovi přes zaměřovač, tak je tam levá strana. A poslední postřeh, klávesa H při změně barvy zaměřovače funguje normálně.
- dodor
- Kolemjdoucí
Bez do nastaveni hry > Video a tam se podivej jestli nemas nastaveny rezim Software.
- Pokud ano, zmen to (moc nezalezi na tom co zvolis).
- Pokud ne, dej do konzole cl_lw 1 a sleduj nejake zmeny.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
tak si myslím, že to bude asi ono. bohužel nic jiného mi tam nastavit nejde. pokud zvolím cokoliv jiného hra mi padá a při novém přihlášení je tam opět nastavení Software. asi to bude hlubší problém.
- dodor
- Kolemjdoucí
cl_lw 0,1 vyzkoušej .. 

- Goro321
- Kolemjdoucí
Tak to se stačí řídit tímto příspěvkem: opengl-nejde-t142456.html#p707192
Požadované informace sem buď můžeš taky poslat, nebo si ten ovladač najít sám
Požadované informace sem buď můžeš taky poslat, nebo si ten ovladač najít sám

-
useless - CS 1.6 Support kapitán