• Stránka 1 z 1
(Vyřešeno) D2 #1 / Lonewolf-Dimitrij, neplnění cílů mapy
Server: Dust2 Only #1
Nickname porušujícího: LoneWolf-Dimitrij
Čas porušovaní: 19.12, 20.12, neustále
Důkaz:
demo č. 1: http://hltv.fakaheda.eu/20226-1712192319-de_dust2.dem.zip
Většina z nás se s Dimitrijem setkala. Neustále kempí a neplní cíle mapy. Nepředpokládám, že se někomu bude chtít procházet všech 43 důkazů, jenom tím chci demonstrovat, že mi stačily pouze tři dema, abych takové množství sesbíral. Časy jsou přibližné, protože jsem to prolítl na 4x rychlost.
To jsem přitom byl extrémně shovívavý, a nepočítal situace, kdy pouze kempil na jednom místě (ani za T), a dokonce ani situace, kdy byla položena bomba a jeho tým vyhrál, ač on sám zůstal někde zakempený. Jinak bych musel vypisovat pomalu každé kolo.
Co mě ale mnohem víc zaráží je naprostá nekompetence adminů, co se týče trestání opakovaného kempení a neplnění úkolů mapy. Nechápu to, protože v ostatních případech admini řeší problémy rychle a dobře.
Nemůžu vám říkat co máte dělat, ale tohle je jednoduše na permanentní ban. Seweee mi sám říkal, že opakovaně dostával bany za kempení. Každý si na něj při hraní stěžuje, nejeví žádnou ochotu se zlepšit a uráží hráče nebo se jim vysmívá ("hhh"), takže si je vědom svého chování. Nevidím jediný důvod, proč by někdo takový měl zabírat místo na serveru.
Nickname porušujícího: LoneWolf-Dimitrij
Čas porušovaní: 19.12, 20.12, neustále
Důkaz:
demo č. 1: http://hltv.fakaheda.eu/20226-1712192319-de_dust2.dem.zip
- 01 3:20 CT - položena bomba, nejde defusovat
02 30:20 T - položena bomba, nejde bránit
03 45:00 T - nesnaží se jít položit bombu
04 47:10 T - položena bomba, nejde bránit
05 61:16 T - položena bomba, nejde bránit
06 78:30 T - nesnaží se jít položit bombu
07 79:15 T - blokuje vrata před longem
08 80:30 T - nesnaží se jít položit bombu
- 09 14:20 CT - položena bomba, nejde defusovat
10 39:50 CT - položena bomba, nejde defusovat
11 43:30 CT - položena bomba, nejde defusovat
12 45:20 CT - položena bomba, nejde defusovat
13 51:00 T - blokuje vrata před longem
14 55:30 T - nesnaží se jít položit bombu
15 59:00 T - nesnaží se jít položit bombu
16 63:10 T - položena bomba, nejde bránit
17 66:40 T - nesnaží se jít položit bombu
18 68:20 T - nesnaží se jít položit bombu
19 87:00 T - blokuje vrata před longem
20 88:00 T - nesnaží se jít položit bombu
21 91:30 T - nesnaží se jít položit bombu
22 98:10 T - nesnaží se jít položit bombu
23 105:10 T - nesnaží se jít položit bombu
24 109:00 T - nesnaží se jít položit bombu
25 110:30 T - nesnaží se jít položit bombu
26 128:30 CT - položena bomba, nejde defusovat
27 132:10 T - nesnaží se jít položit bombu
28 134:10 T - položena bomba, nejde bránit
- 29 11:30 CT - položena bomba, nejde defusovat
30 27:00 CT - položena bomba, nejde defusovat
31 33:10 CT - položena bomba, nejde defusovat
32 63:30 T - blokuje vrata před longem
33 64:50 T - nesnaží se jít položit bombu
34 67:50 T - nesnaží se jít položit bombu
35 69:40 T - nesnaží se jít položit bombu
36 71:30 T - nesnaží se jít položit bombu
37 80:40 T - nesnaží se jít položit bombu
38 84:20 T - položena bomba, nejde bránit
39 96:40 T - nesnaží se jít položit bombu
40 101:50 T - nesnaží se jít položit bombu
41 109:20 T - nesnaží se jít položit bombu
42 111:50 T - blokuje vrata před longem
43 121:10 CT - položena bomba, nejde defusovat
Většina z nás se s Dimitrijem setkala. Neustále kempí a neplní cíle mapy. Nepředpokládám, že se někomu bude chtít procházet všech 43 důkazů, jenom tím chci demonstrovat, že mi stačily pouze tři dema, abych takové množství sesbíral. Časy jsou přibližné, protože jsem to prolítl na 4x rychlost.
To jsem přitom byl extrémně shovívavý, a nepočítal situace, kdy pouze kempil na jednom místě (ani za T), a dokonce ani situace, kdy byla položena bomba a jeho tým vyhrál, ač on sám zůstal někde zakempený. Jinak bych musel vypisovat pomalu každé kolo.
Co mě ale mnohem víc zaráží je naprostá nekompetence adminů, co se týče trestání opakovaného kempení a neplnění úkolů mapy. Nechápu to, protože v ostatních případech admini řeší problémy rychle a dobře.
Nemůžu vám říkat co máte dělat, ale tohle je jednoduše na permanentní ban. Seweee mi sám říkal, že opakovaně dostával bany za kempení. Každý si na něj při hraní stěžuje, nejeví žádnou ochotu se zlepšit a uráží hráče nebo se jim vysmívá ("hhh"), takže si je vědom svého chování. Nevidím jediný důvod, proč by někdo takový měl zabírat místo na serveru.
- Mrkev42
- Kolemjdoucí
(Vyřešeno) D2 #1 / Lonewolf-Dimitrij, neplnění cílů mapy
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: D2 #1 / Lonewolf-Dimitrij, neplnění cílů mapy
Dneska už ode mě ban za neplnění cíle mapy dostal, před resetem už to dotáhnul myslím na dvoutýdenní ban do hry, takže jsem pro, aby opět dostával delší bany 

Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Ahoj Mrkvajsi. Předně ti musím smeknout pomyslný klobouk, protože takhle pracně vytvořené nahlášení jsem snad ještě neviděl. Protože se jedná o problémového hráče, dostane nyní dvacetičtyřhodinový ban do hry. Vím, že je to pro tebe málo, ale nahlašuj ho dál a ta sazba poroste, až klidně do permanentního banu.
Co se týče té nekompetentnosti adminů - co tím konkrétně myslíš? Jako že v tu chvíli byl na serveru nějaký admin a neplnil si své povinnosti a hráče nepotrestal? Pokud ano, napiš stížnost do sekce Stížnosti na Adminy, kde si můžeš za pomocí usvědčujících důkazů na konkrétní adminy stěžovat, kteří, pokud se prokáže jejich pochybení, budou potrestání.
Já sice na D2 #1 nehraju, ale máš na mě i Seweho, možná i jiné adminy, kontakt na steamu, tak nám napiš a když zrovna nebudeme zaneprázdnění, rádi ti na serveru pomůžeme
Co se týče té nekompetentnosti adminů - co tím konkrétně myslíš? Jako že v tu chvíli byl na serveru nějaký admin a neplnil si své povinnosti a hráče nepotrestal? Pokud ano, napiš stížnost do sekce Stížnosti na Adminy, kde si můžeš za pomocí usvědčujících důkazů na konkrétní adminy stěžovat, kteří, pokud se prokáže jejich pochybení, budou potrestání.
Já sice na D2 #1 nehraju, ale máš na mě i Seweho, možná i jiné adminy, kontakt na steamu, tak nám napiš a když zrovna nebudeme zaneprázdnění, rádi ti na serveru pomůžeme

-
piri - CS 1.6 CheatHunter
Myslím tím hlavně, že admin na serveru štěká ale nekouše. Většinou co se děje je, že admin upozorní přes global say nebo jak se tomu říká, aby hrači plnili úkoly/nekempili, občas vidím slay (když sem procházel ty dema, tak se to stalo asi 5x) a pak... nic. Dostane slay a pak vesele kempí dál.
Já vím že na to máte protokol, warn/slay/kick/ban, ale nezdá se mi, že by to bylo příliš efektivní.
Já vím že na to máte protokol, warn/slay/kick/ban, ale nezdá se mi, že by to bylo příliš efektivní.
- Mrkev42
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1