• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]HLAE
Ahoj mám problém, když si stáhnu starší hlae a nastavím tam vše dobře a dám launch tak mi to tam dá error
Pls help
Pls help

-
klasaa9 - Pokročilý
[Vyriešené]HLAE
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: HLAE

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Pro urychleni muzes snizit fps nahravani (mirv_movie_fps) nebo sampling rate (pokud to pouzivas; mirv_sample_sps). S rozlisenim nic nedelej, taky urcite mej pomer stran 16:9 nebo sirsi.
To druhe jsem uplne nepochopil, bud to tvuj pc nezvlada prehrat (moc dat), nebo jsi ve VirtualDUB neprenastavil fps po importovani snimku (Video > Frame rate… > pod Source rate adjustment vyber moznost uprosted a vedle napis potrebne fps).
To druhe jsem uplne nepochopil, bud to tvuj pc nezvlada prehrat (moc dat), nebo jsi ve VirtualDUB neprenastavil fps po importovani snimku (Video > Frame rate… > pod Source rate adjustment vyber moznost uprosted a vedle napis potrebne fps).

-
Ono taky zalezi na tom co se snazis vytvorit, resp. co s temi zabery hodlas dal provadet. Tolik fps se hodi, da se to vyuzit k X skvelym vecem, jen ne kazdy toho vyuzije. Taky mej na pameti ze pri takovem poctu fps budes potrebovat desitky GB volneho mista na disku na 1 minutu videa. Pro zacatek si tedy spis zkus neco do 300.

-
• Stránka 1 z 1