• Stránka 1 z 1
[Z] Smajliik / Jailbreak
Nick na serveru:
- Smajliik
SID:
- STEAM_1:1:61876911
Sekce, na které chci práva:
- Jailbreak
Věk:
- 16
Mé HlStats:
- http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=18463
Bany, které jsem dostal:
- Žiadne
Něco o mně:
- Volám sa Tomáš, chodím do 1. ročníka na Gymnázium a som z Bratislavy
. Posledné dva mesiace sa zaujímam o karty. Veľmi ma začalo baviť, robiť nejaké "triky" s kartami alebo nejaké kúzla
. Rád počúvam hudbu, pozerám filmy, hrám nejaké športy a samozrejme hranie hier, ako inak
. Keď už hovoríme o tých športoch, tak som sa celkom dlho venoval stolnému tenisu, ale po čase ma to prestalo baviť a nemal som čas. Momentálne hrávame s kamarátmi volejbal. Jailbreak som hrával dávnejšie celkom pravidelne, ale po čase som začal hrávať zase iné hry, tak som už nemal čas na jailbreak.
Proč právě já:
- Veľmi rád pomôžem hráčovi, keď má nejaké nejasnosti v pravidlách. Verím, že by som vedel spríjemniť hru hráčom, ktorí si chcú zahrať zábavný jailbreak tým, že spravím poriadky s ľuďmi, ktorí asi majú zámer tú hru hráčom kaziť. Na Jailbreak chodím dosť často.
Zkušenosti s CS:GO:
- Nahratých hodín mám v tomto čase 2036. Keď sa na to teraz pozriem tak je to riadne veľké číslo, ale nepríde mi, že som to až tak veľa hral
.Ešte dnes okolo štvrtej som bol bez ranku, kým ma chlapci nevytiahli si zahrať kompet. Najvyšší rank čo som kedy dosiahol bol smfc. A bol to asi aj rank pri ktorom som najkratšie zostal
. Najviac som sa držal asi na ranku lem. Veľmi veľa krát sme sa s kamarátmi snažili si založiť tím, no bola to záležitosť dvoch dní kým sme sa ako deti pohádali
.
Případné poznámky: Približne pred rokom som sa zachoval veľmi zle pri žiadaní o práva. Úplne -
- bezhlavo som si požiadal pár dní pred zimnými prázdninami. Keďže asi po troch dňoch adminovania som odišiel na dlhú dobu preč a nemohol som plniť povinnosti admina. Hlsa si už zo mňa trhalo vlasy tak som to vzdal, aby som nerobil ťažkosti. Uvedomujem si že sa zimné prázdniny blížia, ale určite neodídem na takú istú dobu preč.
. Chcel by som poďakovať adminom, bývalým či súčasným, za objasnenie nejakých pravidiel. Twixo, Zajo, Bonfi, Erbi,
Kusajda, Denny, Angel of Darkness, Viktor, Tovy a Swizzy.
- Smajliik
SID:
- STEAM_1:1:61876911
Sekce, na které chci práva:
- Jailbreak
Věk:
- 16
Mé HlStats:
- http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=18463
Bany, které jsem dostal:
- Žiadne
Něco o mně:
- Volám sa Tomáš, chodím do 1. ročníka na Gymnázium a som z Bratislavy

Proč právě já:
- Veľmi rád pomôžem hráčovi, keď má nejaké nejasnosti v pravidlách. Verím, že by som vedel spríjemniť hru hráčom, ktorí si chcú zahrať zábavný jailbreak tým, že spravím poriadky s ľuďmi, ktorí asi majú zámer tú hru hráčom kaziť. Na Jailbreak chodím dosť často.
Zkušenosti s CS:GO:
- Nahratých hodín mám v tomto čase 2036. Keď sa na to teraz pozriem tak je to riadne veľké číslo, ale nepríde mi, že som to až tak veľa hral

Případné poznámky: Približne pred rokom som sa zachoval veľmi zle pri žiadaní o práva. Úplne -
- bezhlavo som si požiadal pár dní pred zimnými prázdninami. Keďže asi po troch dňoch adminovania som odišiel na dlhú dobu preč a nemohol som plniť povinnosti admina. Hlsa si už zo mňa trhalo vlasy tak som to vzdal, aby som nerobil ťažkosti. Uvedomujem si že sa zimné prázdniny blížia, ale určite neodídem na takú istú dobu preč.

Kusajda, Denny, Angel of Darkness, Viktor, Tovy a Swizzy.
-
Smajliik - Profesionál
[Z] Smajliik / Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Smajliik / Jailbreak
Poprosím adminy o reference
-
byLife - CS2 Admin
Re: [Čeká se] Smajliik / Jailbreak
postupuješ k pohovoru