Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] Originální žádost na JB

Příspěvekod Becva » 08 pro 2017, 14:58

Než začnu, tak Vás chci všechny pozdravit a popřát příjemné čtení :)

Nick na serveru: Blue Eyes

SID: STEAM_0:1:244788613

Sekce, na které chci práva: Hlásím se na JailBreak

Věk: 17

Mé HlStats: ZDE

Bany, které jsem dostal: ŽÁDNÉ!

Něco o mně: Jmenuji se Patrik, je mi 17 let a bydlím v Plzeňským kraji. Mezi mé koníčky zařazuji: Fotbal, nastavování ts3, zábava, JailBreak a Rocket League, který hraji profesionálně (esport) za team: "INAEQUALIS". Mám 5 sourozenců (mezi to počítám i sestřenice a nevlastní ségru). Už podlé mého názvu vyplývá, že mám rád modré oči, takže má přezdívka je "MODROOČKOFIL" :lol: Chodím na hotelovou školu, kterou dělám 2 roky a mám obor: "Kuchař-Číšník", časem plánuji udělat i maturitu zaměřenou na podnikání a otevřít si vlastní restauraci. Jsem velmi upřímný člověk, který má rád vše podle pravdy. Sám vím že upřímnost je někdy špatná, ale podle svého to beru tak, že řeknu vše, co mám na srdci a vyjádřím svůj názor podle pravdy. Snažím se dělat vše na jistotu a pečlivě a nejdříve si rozmyslím co řeknu, než to řeknu. Závodně jsem hrál fotbal a tenis. Fotbal jsem hrál 12 let a tenis 10 let. Rád bych se k tomu vrátil, ale jelikož ze zdravotních důvodu nemohu, tak jen hraji fotbal ve volném času a s mírou. CS:GO Hraji cca 2 roky a hrál jsem ho i profesionálně, ale pak jsem zkusil hru Rocket League, která mě chytla a do teď ji hraji profesionálně, jak jsem psal.

Proč právě já: Myslím si, že mám dost velké zkušenosti a znalosti pravidel na Gamesites.cz JailBreaku. Další důvod je to, že se snažím každému hráči, kterému jsem dal kill vysvětlit důvod aby byl v obraze. Jako CTčko čtu pořád chat, snažím se na 100% odpovídat na otázky, či dotazy a snažím se plnit přání Tčkám ohledně miku atd. Myslím si, že taky dokážu pomoct s každým problémem, který nastane, pokud nastane problém, se kterým si nevím moc rady, tak se obrátím za Adminem, či Akademikem, což se moc nestává.

Zkušenosti s CS:GO: CS:GO Hraji cca 2 roky a na GS to samé. Už jak jsem si koupil main acc., tak jsem šel na GS zkusit JB a hrozně mě zaujal, takže jsem si řekl, že se to naučím a budu ho hrát. Základní commandy znám a nějaké drobnosti.

Případné poznámky: CS:GO jsem začal hrát zase po roce, což bylo na "smurfu" Už jednou jsem si dával přihlášku na Admina, ale pohovorem jsem bohužel neprošel, takže jsem se rozhodl, že si dám cca 3 měsíce od přihlášky a půjdu na to jinak. Řekl jsem si, že opravdu stojím za pozici Admina, takže to chci zkusit opět znova a vydat ze sebe to nejepší. 3 měsíce jsem se snažil hrát a učit pravidla, protože kdybych se dostal opět k pohovoru, tak abych to tentokrát dal. Přihlášku jsem si dával za jiný účet, ale pak jsem ho prodal a hrál jen na kamarádovo účtu. Koupil jsem si tento účet ohledně cs:go na zábavu, což mám jen na horror mapy nebo na JB. Kompety skoro vůbec nehraji, protože mi nezáleží na ranku, ale o zábavu, abych se mohl odreagovat. Dále jsem zkopíroval 1 odstavec ze své přihlášky, protože je to, co bych napsal znova a stejně. Nechtěl jsem to celé kopírovat, ale dát si s tím záležet. :)
Obrázek
Becva
Pokročilý
Pokročilý

[Z] Originální žádost na JB

od Rumcajz » 08 pro 2017, 14:58

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Originální žádost na JB

Příspěvekod byLife » 15 pro 2017, 17:04 VIP

Na tohoto hráče taky prosím reference, díky
byLife
CS:GO Admin

Re: [Čeká se] Originální žádost na JB

Příspěvekod byLife » 21 pro 2017, 03:19 VIP

Začlo se hrát na simona a já si běžel pryč, hráč mi dal FK a tvrdil, že všechny příkazy a zákazy pořád platily. Snažil jsem se mu to vysvětlit mikem, ale hráč si pořád stál za svým až dostal ban. Důkazy, pokud to chceš zkouknout, najdeš v příslušné admin-akademik sekci nahlašování.

Prosím o vysvětlení, poté se podívám, popř. Brooklyno nebo Aweeno na demo a uvidíme co dál
byLife

Re: [Vysvětlení] Originální žádost na JB

Příspěvekod Becva » 21 pro 2017, 06:27

Adminovi "Snow" jsem dal kill neprávem, protože jsem se spletl v příkazu, se Snowem jsem to už vyřešil, omluvil jsem se mu pak i za FK jak v PM, tak i na TSku, že to byla má chyba a že se to už víckrát nestane. Za chybu jsem pykal a vím, že jsem udělal chybu.
Obrázek
Becva
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Becva » 21 pro 2017, 06:41

Měl jsem mezeru v jednon příkazu a jak jsem chybu udělal, tak jsem byl ponaučen. Dávam si teď pozor, abych danou chybu neudělal znovu.
Obrázek
Becva
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Becva » 21 pro 2017, 11:02

Bohužel mi nejde opravit odpoveď, kterou jsem napsal, tak chci jen dopsat: "z vlastní chyby jsem se ponaučil"
Obrázek
Becva
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod byLife » 27 pro 2017, 21:58 VIP

Dnes si opět dostal ban za neschopnost
Zamítnuto
byLife

Zpět na Nábory Adminů