• Stránka 1 z 1
[Admin zrušen] Kusajda
Zdravím
Byl mi udělen ban k CT za neschopnost simona.Nebyl mi řečen důvod co jsem udělal špatně,prostě přišla na server a dala mi ban. Nejspíš ji někdo napsal do chatu že nejsem vhodný k CT. Bez jakehokoliv duvodu jsem dostal ban. Začalo kolo ona se připojila a nazdar. Tak takhle řeší admini problémy ? Má zůstat na serveru a na hráče se podívat jestli to co ji někdo píše je pravda a ne se řídit podle steamu.
Asi ji lezou ty práva na mozek. Nevím naco si hraje.. myslí si že je holka a každý ji bude lézt do kaďáku a vše ji bude procházet..
Na grc mi je z tehle holky. Pche fuj.
Díky RakuN
Byl mi udělen ban k CT za neschopnost simona.Nebyl mi řečen důvod co jsem udělal špatně,prostě přišla na server a dala mi ban. Nejspíš ji někdo napsal do chatu že nejsem vhodný k CT. Bez jakehokoliv duvodu jsem dostal ban. Začalo kolo ona se připojila a nazdar. Tak takhle řeší admini problémy ? Má zůstat na serveru a na hráče se podívat jestli to co ji někdo píše je pravda a ne se řídit podle steamu.
Asi ji lezou ty práva na mozek. Nevím naco si hraje.. myslí si že je holka a každý ji bude lézt do kaďáku a vše ji bude procházet..
Na grc mi je z tehle holky. Pche fuj.
Díky RakuN
Vedení Gamesites.cz
Hlavní Support
Mistr
Šerif
Spamer
CS:GO Hlavní Admin
CS:GO Server admin
CS:GO admin
Mistr Yoda
Minecraft HLSA
Hlavní Support
Mistr
Šerif
Spamer
Mistr Yoda
Minecraft HLSA
-
RakuN - Amatér
[Admin zrušen] Kusajda
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Kusajda
Ahoj. Zabanovala som ťa na základe dema https://www.sendspace.com/file/jr8pwe
Strielal si len tak po hráčoch bez dôvôdu si ich zabíjal, blokoval ctčka..
Strielal si len tak po hráčoch bez dôvôdu si ich zabíjal, blokoval ctčka..
-
Drobec - Pokročilý
Demo není natočeno tebou a tohle jsi si možná sehnala od teho tveho chlapce na steamu aby nebyl problém. Má stím jít na Forum a tam to řešit ,ne že ty přijdeš na server, dáš mi ban a on ti pak pošle demo. Stojíš na tenkém ledě. Příště nebudeš mít to štestí.
A teď šup zamknout a napsat : stížnost neoprávněna jako skoro pokaždé ,když se jedná o tebe a zase si pokračuj vtom tvém jednání proti pravidlům AT. Neboj ono se na tebe taky dostane až je budeš nudit. Určitě víš keho tím myslím Mrk Mrk.
ps. Demo muže bý staré a nemusí se jednat o incident co se stal právě tam, muže to být z jiné doby a taky už mohl použít použité domo co už jednou nahlašoval. Pokačuj dál v tom co děláš.
A teď šup zamknout a napsat : stížnost neoprávněna jako skoro pokaždé ,když se jedná o tebe a zase si pokračuj vtom tvém jednání proti pravidlům AT. Neboj ono se na tebe taky dostane až je budeš nudit. Určitě víš keho tím myslím Mrk Mrk.
ps. Demo muže bý staré a nemusí se jednat o incident co se stal právě tam, muže to být z jiné doby a taky už mohl použít použité domo co už jednou nahlašoval. Pokačuj dál v tom co děláš.
Vedení Gamesites.cz
Hlavní Support
Mistr
Šerif
Spamer
Mistr Yoda
Minecraft HLSA
Hlavní Support
Mistr
Šerif
Spamer
Mistr Yoda
Minecraft HLSA
-
RakuN - Amatér
Udělat blbost může každej, lhát nám pak však nikdo nebude.
Adminka byla zrušena.
Adminka byla zrušena.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1