• Stránka 1 z 1
jb - osvětlení pravidel
Chci se zeptat na tuto záludnou situaci, o které mi každý den říká někdo něco jiného. Když simon řekne "budete doplnovat nekam"
a pak rekne "cupnete si" a zároveň jsou zákazy čupět atd. je povoleno jen stát.. a pak zabije nějaké lidi, takže doplním ve stoje a otázka zní: mám po doplnění zas čupnout nebo ne? Knedlik mi psal, že prý poslední příkaz byl čupněte si, takže po doplnění mám zas prý čupnout. Dneska se to stalo zas čupl jsem po doplněni a zabil mě tokop.
Tak kdo z toho má být chytrý more?
a pak rekne "cupnete si" a zároveň jsou zákazy čupět atd. je povoleno jen stát.. a pak zabije nějaké lidi, takže doplním ve stoje a otázka zní: mám po doplnění zas čupnout nebo ne? Knedlik mi psal, že prý poslední příkaz byl čupněte si, takže po doplnění mám zas prý čupnout. Dneska se to stalo zas čupl jsem po doplněni a zabil mě tokop.

- TheRealShadow
- Pokročilý
jb - osvětlení pravidel
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: jb - osvětlení pravidel
Oprava tokop mě možná nezabil, ale byl u toho a taky nevypadal moc chytrý z toho 

- TheRealShadow
- Pokročilý
2. sitúacie
Prvá:
Takto to bolo vysvetlené mne, vraj overené u Ejviho (1 z CSGO adminov písal na servery).
Ak sa mýlim, tak poprosím opraviť

Prvá:
- Máte zákaz skákať, boxovať, begripovať, čupieť, robiť pohyby. Choďte do boxu na zadnú stenu. (Všetci sú tam). Doplňujte bližšie k pravému rohu. Čupnite si. Ty si na konci rady, pred tebou niekoho zabije - postavíš sa, doplníš a zas čupneš lebo posledný príkaz bol čupieť.
- Máte zákaz skákať, boxovať, begripovať, čupieť, robiť pohyby. Choďte do boxu na zadnú stenu. (Všetci sú tam). Čupnite si. Doplňujte bližšie k pravému rohu. Postavíš sa, doplňuješ a zostávaš stáť. Posledný príkaz bol "doplňujte".
Takto to bolo vysvetlené mne, vraj overené u Ejviho (1 z CSGO adminov písal na servery).
Ak sa mýlim, tak poprosím opraviť

XD XD XD
-
chickEZ - Spamerův sluha
Ako vidím, tak v poslednej dobe dosť často riešené pravidlo. Samozrejme Chick ti to dobre vysvetlil, ale nabudúce sa pýtaj Aweeho popr. HLSA do PM na webe. Awee ti môže odpovedať o niečo neskôr ako HLSA, lenže od neho dostaneš 100% odpoveď.

“eNcoo napíše 50x perom na papier "Video není demo.", odfotí mi to a pošle na Facebooku do PM.”
- Schmetterling
-
Twixo38 - Mistr
Je to tak, jak popsal výše Chicken. Nedávno se mě na to ptalo dost lidí a všem jsem řekl stejnou (tuto) verzi.
Pokud máš nějaké další otázky, klidně mi je směřuj do PM.
Pokud máš nějaké další otázky, klidně mi je směřuj do PM.

-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1