• Stránka 1 z 1
Lagnutie celeho gs jailbreak #2 servera
Zdravím, mám taký problem chcem si zahrať duvod : JB #2 na gs spustim server idem za CT a idem brať simona hovorím mluvim prikazy reakce atď... a pochviľke mi lagne cely server ako by padol a potom mňa to odpojí a pripojim sa zase na server a vidim všetci hráči na servery bez problemov a sú tam dvaja Derwexovia ktorý ja som normalne za steam a tam je lagnuty Derwex cez ktoreho som hral a potom sa moja identita odpoji a musim resetovať csko 1.6 a zase hrať za vezenov ani ráz dobre si nemožem zahrať za CT
- inak diky za odpoveď a za poradnie vpred
- notebook lenovo i5 6300hq graficka karta: geforce gtx 950mx 8 gb ram 1 tb disk
- mikrofon od mobilu a + sluchatkovych mikrofon
- to je vše
zdraví vás Derwex

- inak diky za odpoveď a za poradnie vpred
- notebook lenovo i5 6300hq graficka karta: geforce gtx 950mx 8 gb ram 1 tb disk
- mikrofon od mobilu a + sluchatkovych mikrofon
- to je vše

Cherry Rajčiny sú GOD <3
-
Davidosbanan - Pokročilý
Lagnutie celeho gs jailbreak #2 servera
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Lagnutie celeho gs jailbreak #2 servera
Ahoj,
začal by som s default .cfg,
robí sa to tak, že si nabehneš do zložky kde máš 1,6 nainštalovanú nájdeš zložku s názvom config (.cfg) a presunieš ju na pracovnú plochu. Spusti hru. Ak problém pretrváva možeš config vrátiť spať a pozrieme sa po inom riešení
začal by som s default .cfg,
robí sa to tak, že si nabehneš do zložky kde máš 1,6 nainštalovanú nájdeš zložku s názvom config (.cfg) a presunieš ju na pracovnú plochu. Spusti hru. Ak problém pretrváva možeš config vrátiť spať a pozrieme sa po inom riešení
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
-
21lukas03 - Spamer
Re: Lagnutie celeho gs jailbreak #2 servera
Dobre skúsim ked nepomôže napíšem 

Cherry Rajčiny sú GOD <3