• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Trouble in Town/KESHE DO BANKY
Ahoj, rád by sem požádal o admin práva na Trouble in Town serverech
NICK VE HŘE: KESHE DO BANKY
NICK NA FORU: mrypar2
PROFIL NA FORU: mrypar2-u59015.html
VĚK: 16 let
STEAM NICK: Schildkröte im Krankenwagen
STEAM ID: STEAM_0:1:122057183
HLSTATS: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... yer=188961
BANY NEBO PROHŘEŠKY: Jednou jsem zkoušel na na jiném herním portále jsem dostal ban na 12 hodin za random tak už jsem se tam nepřipojil jinak o žádném jiném nevím
NĚCO O MĚ: Jmenuju se Martin je mi 16 let a momentálně jsem na střední a učím sem na autotronika po dostudování bych chtěl udělat maturitu a jít na policistu, dále ve volném čase hraju s přáteli Airsoft, koukám na filmy, hraju hry a učím se (trochu
)
PROČ BYCH CHTĚL BÝT ADMIN NA GameSites: často píšu adminům (Venca23Cze, Dang3rCZ, Am3n) o nějakých cheaterech nebo nějakých voice spamerech potom protože mě baví mě dělat pořádek, pomáhat a-teamu a hráčům se hrou a k mému budoucímu povolání (doufám) si můžu procvičit komunikaci s lidmi a tak
předem děkuju za přečtení a zodpovězení na mojí žádost a doufám že odpověď bude kladná.
NICK VE HŘE: KESHE DO BANKY
NICK NA FORU: mrypar2
PROFIL NA FORU: mrypar2-u59015.html
VĚK: 16 let
STEAM NICK: Schildkröte im Krankenwagen
STEAM ID: STEAM_0:1:122057183
HLSTATS: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... yer=188961
BANY NEBO PROHŘEŠKY: Jednou jsem zkoušel na na jiném herním portále jsem dostal ban na 12 hodin za random tak už jsem se tam nepřipojil jinak o žádném jiném nevím

NĚCO O MĚ: Jmenuju se Martin je mi 16 let a momentálně jsem na střední a učím sem na autotronika po dostudování bych chtěl udělat maturitu a jít na policistu, dále ve volném čase hraju s přáteli Airsoft, koukám na filmy, hraju hry a učím se (trochu

PROČ BYCH CHTĚL BÝT ADMIN NA GameSites: často píšu adminům (Venca23Cze, Dang3rCZ, Am3n) o nějakých cheaterech nebo nějakých voice spamerech potom protože mě baví mě dělat pořádek, pomáhat a-teamu a hráčům se hrou a k mému budoucímu povolání (doufám) si můžu procvičit komunikaci s lidmi a tak

předem děkuju za přečtení a zodpovězení na mojí žádost a doufám že odpověď bude kladná.

-
mrypar2 - Zkušený
[Zamítnuto] Trouble in Town/KESHE DO BANKY
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Trouble in Town/KESHE DO BANKY
Zdravím,
ještě se prosím snaž, jsi na dobré cestě, za měsíc si napiš novou žádost a uvidíme.
Hodně štěstí a hezké svátky.
Prozatím zamítnuto.
ještě se prosím snaž, jsi na dobré cestě, za měsíc si napiš novou žádost a uvidíme.
Hodně štěstí a hezké svátky.
Prozatím zamítnuto.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1