• Stránka 1 z 1
Re: / JB 2 / dominikkriz / Neznalost pravidel /
Ahoj, rád se ti sem vyjádřím, od začátku mapy jsem tě to nechal používat, protože jsem si nebyl jistý tímto příkazem, no ale potom jsi tím pořád nachytával hráče a jim se to nelíbilo, tak jsem napsal Knedlikovi, jestli se to smí používat, napsal mi, že to používat nemáš. Napsal jsem ti at to nepoužíváš a ty jsi se semnou pořád hádal, psal jsem ti to asi 5x a pořád sis mlel to svoje, jak tím porušuje pravidla atd. Napsal jsem ti at to nepoužíváš a at hraješ. Pořád sis říkal to svoje, tak jsem ti dal přehoz. Toť vše ode mě.
25.5 2015 CS ADMIN - ALL FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
-
dominikkriz2323 - CS 1.6 Admin
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Nemusíš mě brát za slovo, že jsem tam nebyl od začátku, prostě od té doby co jsem přišel já.
A mě nezajímá co používají admini nebo nepoužívají, já jsem ti řekl, že to používat nebudeš, tak jsi to měl respektovat a ne se semnou hádat a ještě k tomu jsi zdržoval když jsi byl simon.
Pokud ti něco admin řekne, tak to máš respektovat a pak si můžeš jít stěžovat. A ne, že se začneš hádat na serveru.
A mě nezajímá co používají admini nebo nepoužívají, já jsem ti řekl, že to používat nebudeš, tak jsi to měl respektovat a ne se semnou hádat a ještě k tomu jsi zdržoval když jsi byl simon.
Pokud ti něco admin řekne, tak to máš respektovat a pak si můžeš jít stěžovat. A ne, že se začneš hádat na serveru.
25.5 2015 CS ADMIN - ALL FURIEN
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
-
dominikkriz2323 - CS 1.6 Admin
Ty ako Simon máš dávať jasné a zrozumiteľné príkazy a zákazy. Ak chceš, aby väzni neboxovali, zakáž im to. Ak ti je to jedno, nehovor k tomu nič.
Už len to, že sa ma na to dominik spýtal, značí, že ten príkaz jasný nie je. Preto mal právo ťa naňho upozorniť. Admin má právo zasiahnuť do hry vždy, keď má pocit, že by v dôsledkoch Simonovho konania mohli padnúť FK-y.
Mne osobne sa tento "príkaz" absolútne nepáči. Dodávať za príkaz "lebo ti to zakážem" je pre mňa zbytočnosť, ak aj ty, ako sám píšeš, by si za to zabíjal. Ak ale Awee povie, že ho môžete používať, nebudem proti. Momentálne je ale offline, takže počkám kým príde a preberiem to s ním.
Už len to, že sa ma na to dominik spýtal, značí, že ten príkaz jasný nie je. Preto mal právo ťa naňho upozorniť. Admin má právo zasiahnuť do hry vždy, keď má pocit, že by v dôsledkoch Simonovho konania mohli padnúť FK-y.
Mne osobne sa tento "príkaz" absolútne nepáči. Dodávať za príkaz "lebo ti to zakážem" je pre mňa zbytočnosť, ak aj ty, ako sám píšeš, by si za to zabíjal. Ak ale Awee povie, že ho môžete používať, nebudem proti. Momentálne je ale offline, takže počkám kým príde a preberiem to s ním.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Re: [V riešení...]/ JB 2 / dominikkriz / Neznalost pravidel
Sam si uviedol, co sa stane, ked dany hrac bude boxovat. Ked hrac boxoval a ty si ho po tomto prikaze zabil, dal si mu FK. Mal si potom dat zakazy a nie ich zabijat.
Staznost zamietam.
Staznost zamietam.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1