• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]žiadosť o admina na JB servery
Nazov: JailBreak/ ebony
Dobrý deň, rád by som požiadal o admin práva na JailBreak serveroch.
Nick v hre : ebony
Nick na fóre : SlimJamesEbony
Profil na fóre : slimjamesebony-u58645.html
Vek : 23
Steam nick : slimjames
Steam ID : STEAM_0:0:111321399
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=218121
Nejaké bany alebo prehrešky: Nemám žiadny vážny BAN. Asi 3x som dostal 10minut na chat. Nebudem hovoriť že som sa poučil lebo nemal som sa z čoho
Niečo o sebe : Volám sa Jakub, bývam na východnom Slovensku v meste Vranov nad Topľou. Mám 23rokov, zmaturoval som na obchodnej akadémii kde som si hneď po mature našiel prácu v rodinnej firme. Vo voľnom čase hrám Jailbreak na GS serveroch a chodievam von s kamošmi.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Dôvod je jednoduchý. Hrám jailbreak náhodne ked si nájdem počas celeho dňa čas. Robia mi starosti tie deti ktoré kazia tieto servery tým ako su u CT a ja ich nemožem upozorniť na pravidla ktoré su zaužívané už dlho. A aj keď sa dostanem k slovu a upozornim ich nato aj tak to nikto nerešpektuje.(To sa stáva väčšinou od 10:00-14-00) kedy admini na tychto serveroch akoby umreli.
Ďakujem za Váš čas, dúfam že ma pochopíte o čo mi ide.
Dobrý deň, rád by som požiadal o admin práva na JailBreak serveroch.
Nick v hre : ebony
Nick na fóre : SlimJamesEbony
Profil na fóre : slimjamesebony-u58645.html
Vek : 23
Steam nick : slimjames
Steam ID : STEAM_0:0:111321399
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=218121
Nejaké bany alebo prehrešky: Nemám žiadny vážny BAN. Asi 3x som dostal 10minut na chat. Nebudem hovoriť že som sa poučil lebo nemal som sa z čoho

Niečo o sebe : Volám sa Jakub, bývam na východnom Slovensku v meste Vranov nad Topľou. Mám 23rokov, zmaturoval som na obchodnej akadémii kde som si hneď po mature našiel prácu v rodinnej firme. Vo voľnom čase hrám Jailbreak na GS serveroch a chodievam von s kamošmi.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Dôvod je jednoduchý. Hrám jailbreak náhodne ked si nájdem počas celeho dňa čas. Robia mi starosti tie deti ktoré kazia tieto servery tým ako su u CT a ja ich nemožem upozorniť na pravidla ktoré su zaužívané už dlho. A aj keď sa dostanem k slovu a upozornim ich nato aj tak to nikto nerešpektuje.(To sa stáva väčšinou od 10:00-14-00) kedy admini na tychto serveroch akoby umreli.
Ďakujem za Váš čas, dúfam že ma pochopíte o čo mi ide.
-
SlimJamesEbony - Kolemjdoucí
[Zamietnuté]žiadosť o admina na JB servery
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žiadosť o admina na JB servery
V chate SPAM a nadávky. A to som prešiel len posledných 5 strán z toho HLSTATS, čo si poslal.
Na fórku 2 príspevky, z toho jedna je táto žiadosť a druhý príspevok je úplne zbytočný.
Žiadna snaha v PP.
Skús zmeniť aspoň tieto veci, ktoré som ti sem vypísal a o mesiac si môžeš požiadať znovu.
Zamietnuté.
Na fórku 2 príspevky, z toho jedna je táto žiadosť a druhý príspevok je úplne zbytočný.
Žiadna snaha v PP.
Skús zmeniť aspoň tieto veci, ktoré som ti sem vypísal a o mesiac si môžeš požiadať znovu.
Zamietnuté.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1