Porušuje nekdo pravidla na TTT serverech? Sdělte nám to zde.

[V] Strong boost-user; WH, AB a prozrazování zradců

Příspěvekod mrypar2 » 24 pro 2017, 21:04

ttt3
priblizne 20:30-20:45
STRONG BOOST-USER
mam hodne dem protoze jsem reconnectoval abych videl jak dava prefire :)
http://leteckaposta.cz/126221821
http://leteckaposta.cz/264343817
http://leteckaposta.cz/556518667
steam id a konzole https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ ... CA854B50C/
jeste sem mel jedno super usvedcujici demo kde bylo jasny wh ale to se mi nenahralo
tak zkusim jeste co nahrat a hodit to k tomu zatim pekne svatky :)
Obrázek
Obrázek
mrypar2
Zkušený
Zkušený

[V] Strong boost-user; WH, AB a prozrazování zradců

od Rumcajz » 24 pro 2017, 21:04

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: strong boost-user wh mozna ab a prozrazovani kdo je zrad

Příspěvekod mrypar2 » 24 pro 2017, 21:41

jak sem psal tak sem udelal :D
mam dalsi demo co me ujistilo ze ma podporu videni ale ab jsem tam nevidel protoze jsem slepec :geek: ale wh ma urco :D
ttt4
21:35+-
STRONG BOOST-USER
jeho id znovu a screen konzole https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ ... 9ECEF1A1D/
http://leteckaposta.cz/208404496
zahralo me u srdicka kdyz sem se po pul hodine pripojil a vidim ze neprestal hackovat a mohl jsem natocit dalsi dukaz proti nemu :lol:
Obrázek
Obrázek
mrypar2
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod hepik » 24 pro 2017, 22:16

zdar nevím kde jsi to vzal ale teďka jsem přišel z práce a dozvědel jsem se od někoho že používám WH tak ti chci říct že nemám důvod používat WH a AB koukal na to v kolik hodin to bylo 20:30-20:45 a v tolik hodin jsem tam určite nebol protože je to asi rok co mi tento ůčet ukradli ale presto mi ho ještě nesebrali uplně takže na něm ješte hraju ale dneska jsem tam opravdu nebol teďka jsem přišel z práce a dozvěděl jsem se toto takže tak no :) PS: chtěl jsem se na to demo kouknout ale nechtělo se mi to spustit takže nemůžu usoudit jestli tam bylo to WH a Ab jak ty říkáš a neboj dělám si zkoušky na akademii takže pravidla znám velice dobře na TTT a mám za to že na steam učet ani WH a AB nejde dát možno placený ale to jsi nejsem jistý :ugeek: :ugeek: :ugeek: ;) takže takhle sem ti to doufám dostatečně vysvětlil a Přeju pěkné svátky a ježíška a krásnej noví rok :)
hepik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod mrypar2 » 24 pro 2017, 22:54

shledni vsechny 4 dema obcas sem tam dal do chatu thetime, a po shlednuti vsech dem uvidi WH jinak me nezajima momentalne tvuj nazor kdyz mam 4 dema kde mas WH
posouzeni necham na adminech :)))))
Obrázek
Obrázek
mrypar2
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Dandeenka » 25 pro 2017, 02:22 VIP

Takže zdravím.. Předem děkujeme za nahlášení.
Na demo strong jsem koukla a myslím, že tam je pár zajímavých časů, dále jsem koukla na strong4, tam mě ale nic nezaujalo, nevím, čeho si tam všímat.

Ráda bych to ale dala do CHH sekce, aby se na to kouknuli lidé, kteří o tom vědí víc, než já. Každopádně potřebuji, aby jsi vyčasoval demo strong01 a strong2, jelikož mají více jak 10MB. ;)
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Dandeenka
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Re: [Čeká se..] Strong boost-user; WH, AB a prozrazování zra

Příspěvekod mrypar2 » 25 pro 2017, 16:51

takze dandenko :)
demo strong01 cas na demu 34:48 muzes videt jak strelil detektiva a pockal si na dalsiho nevinneho potom 34:49 sel si pro nej rovnou bez ohledu jestli je nekdo za nim + si ho tam obesel a primo do nej sel bez ohledu :)
potom 35:52 ta to bylo jasny jak se na nej koukl pres zed jak zabil vip(tak jak to sam strong rekl) potom 37:47 jak muj spoluhrac geno jde ulickou a STRONG si na nej ceka a nasledne utika potom 39:35 takovej postreh z jeho strany :o jeste k tomu jak tam cekal i kdyz zradce shiftoval/walkoval potom 41:00 te prvni strele neverim ale te druhe jo jelikoz kdyz ho poprve videl tak podruhe mohl tusit ze tam bude ale prvni rana podle me nebyla legit :) potom 41:07 tam chtel pokracovat v ulicce ale zastavil se sel zpet a dal mu hlavu po ktere jsem se zacal strasne smat jeste tomu jak se zastavil a sel zpet a to by bylo vse k demu strong01
ted k demu strong2
tak hned ze zacatku si muzem vsimnout ze prozrazuje ze je s nim v teamu babis jakozto zradce
potom muzem videt ze od 4:30 do 4:40 sel pres celou mapu do jednoho domu kde celou dobu byl jeden nevinny zrejme afk coz byl pro nej lehky cil :) potom se mi zda ze zase od casu 4:30 kouka kde je to nevinne VIP pres zdi jestli uz si pro nej jde nebo kempi jo to je pro me divny jak se kouka furt do zdi potom 4:55 se mi zdalo ze cekal na to vip az vybehne na silnici aby na nej videl ale nejak mu cukla mys a tak zavrel a 5:00 muzeme videt aimlock na hlavu jak mu miri na hlavu a vsichni vime jak ten kulomet kope potom tam uz nic neni jelikoz jsem se reconnectoval abych ho mohl spectovat jako zradce a v tu chvili jsem zacal natacet jine demo :)
tot vse doufam ze na vsechny casy se kouknete a hlavne doufam ze to bude videt vic CHH nez jeden dekuju doufam ze dostane perma
Obrázek
Obrázek
mrypar2
Zkušený
Zkušený

Re: [Čeká se..] Strong boost-user; WH, AB a prozrazování zra

Příspěvekod Dandeenka » 25 pro 2017, 17:26 VIP

Demo je v CHH sekci, vyčkáme na verdikt. ;)
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Dandeenka
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Re: [Demo v CHH] Strong boost-user; WH, AB a prozrazování zr

Příspěvekod piri » 26 pro 2017, 18:57

Dema jsou pro zabanování nedostatečná :)
Obrázek
piri
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Re: [V] Strong boost-user; WH, AB a prozrazování zradců

Příspěvekod mrypar2 » 26 pro 2017, 19:04

jaj ja si s tim dal tak zalezet :D ale zdalo se mi ze fakt wh a ab
Obrázek
Obrázek
mrypar2
Zkušený
Zkušený