I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamítnuto] Pug / jb1 / chatban

Příspěvekod stefansen » 25 pro 2017, 13:46

dostal som mute ban od admina na 10minut, bez upozornenia, len tak z fleku

2017-12-25 13:32:04 cisty vtip. [CZ/SK] Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_summer_jail_v1
2017-12-25 13:32:02 pug strazi simona s nozom. [CZ/SK] Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_summer_jail_v1
2017-12-25 13:31:45 to je jak keby ti to napisal ramtin na steam. [CZ/SK] Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_summer_jail_v1
2017-12-25 13:31:38 ak ti to povedal pug neries to. [CZ/SK] Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_summer_jail_v1
2017-12-25 13:31:19 ked to bol pug. [CZ/SK] Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_summer_jail_v1

po tychto spravach
neviem ci toto je dostatocny dovod na 10minut banu do chat, nech mi to povie niekto ludsky,
a chcel by som poprosit vyjadrenie admina,
k tejto konkretnej situacii, ked chcete vytahovat minulost zavolam vam byvalku pisat si s vami
Obrázek
si kokot a kokotom ostanes, ty jed ludstva
stefansen
Pokročilý
Pokročilý

[Zamítnuto] Pug / jb1 / chatban

od Rumcajz » 25 pro 2017, 13:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Pug / jb1 / chatban

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 25 pro 2017, 17:58

V případě, že se budeš opakovaně navážet do admina nebo snižovat jeho autoritu, může ti být přístup k chatu omezen na stálo.
Zamítnuto.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Zamítnuto] Pug / jb1 / chatban

Příspěvekod stefansen » 26 pro 2017, 01:15

tvoje pripomienky neberiem do uvahy, sak ty si za skin nechas natierat kozu horcicou.
Vies sa vyhovarat na ostatnych ked sa ti to hodi, ked sa ti to hodi vies zrusit admina a ked sa ti to hodi vies si zastat admina. (ucta k sebe ako cloveku :D zamieta sa) Ty si taky ze otrcis zadok na kazdu stranu ked sa da.

a este tie tvoje pseudovtipne veci co ti tu zeru.

takze jak to je ? toto je navazanie sa do admina ? ze nestrazi simona ? to teraz admini mozu behat s nozikmi a mat na salame. berem ze ano. Svojej autority by sa mal vediet zastat kazdy sam, ci ty teraz robis tatka tomuto adminovi ?

za toto dostanem 10 minut, takze hraci bojte sa, ked napisete nieco horsie 24h incoming

niekto sa vyjadri ? prosim ? ci za slovicko prosim dostanem taku odpoved jak od toho posledneho degesa ? co ani vyjadrenie od admina nedostanem alebo jeho zastupca sa ozve ?
Obrázek
stefansen
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod stefansen » 26 pro 2017, 01:30

to staci ze sa k adminovej stiaznosti vyjadri tento clovek ? ani ked poprosim nedostanem slovo od admina na ktoreho sa stazujem ? hned sa zamieta ?

normalne som sa spytal, ci toto je normalne na 10minutovy ban ? - bez upozornenia co je v banovacom poriadku.
pytal som si slusne odpoved od admina . - nedostal som nic od admina, len toto trapne blabla jak od zastupcu
ked to nejde slusne a spravaju sa k tebe jak ku kokotovi - spravaj sa k nim jak ku kokotom tiez, vid ejvi

co ti tu mam poslat fotku kokota roku jak si poslal sindetovi ? ale tebe by ani toto nestacilo.
Obrázek
stefansen
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod stefansen » 26 pro 2017, 01:32

v najlepsom pripade vies zmazat komenty za ten korbac co ti trci zo zadku
Obrázek
stefansen
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 26 pro 2017, 09:20

Pošli skiny a máš ub.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy