Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Pomoc

Příspěvekod Tobo » 27 lis 2017, 18:12

Prosím vás, vedel by mi niekto poradiť. Mal som steam, a nejde sa vôbec prihlásiť na steame. Ukazuje ľuďom môj profil, iba niektorým. Môj email keď dávam tak neexistuje pre moje konto, nevie mi niekto poradiť?
Tobo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Pomoc

od Rumcajz » 27 lis 2017, 18:12

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Pomoc

Příspěvekod lukick » 27 lis 2017, 18:43

ahoj nekupoval si steam z nejakej akoze stranky ci od niekoho? ak si si nezmenil hned e-mail na svoj zvyknu si po case steam ucet zobrat spät a znova ho predavat dalej ako keby sa nic nestalo.. priklad stranka (neberte to ako reklamu) smskey.cz tusim ze tato stranka uz ani neexistuje ale uviedol som to ako priklad..

teraz je vianocna zlava ak si chces zakupit original hru cs1.6 mas sancu stoji iba 1€ a to je fakt ako zadarmo :)
kupis nastavis svoje udaje a si si isty ze je vsetko tvoje na 100% a zabezpecit si ucet ako sa len da :) ci e-mailom..dobrym heslo.. alebo kodom na mobil :)
!_kempa_! lukick *KOHI*
lukick
Mistr
Mistr

Příspěvekod Tobo » 27 lis 2017, 19:16

Práve že som si kúpil tu hru za to 1€ normálne na steame. Ale Všetko je zmenené na účte, aj telefóne číslo mam zmenené. A práve tomu nechápem že ako, nikomu som heslo nedaval mal som ten steam len 2 dní. A teraz 5 min mi ukazuje že je tam ten účet a 5 min nie.
Tobo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod lukick » 27 lis 2017, 22:15

hmm moze byt ze niekto bol na tvojom pc.. alebo si sa niekde prihlasil alebo mas v pc keyloggra atd. :)
!_kempa_! lukick *KOHI*
lukick
Mistr
Mistr

Pomoc

Příspěvekod marsda » 10 pro 2017, 20:34

Zdravim potřeboval bych poradit: stahnul jsem si counter strike a kdyz ho chci spustit tak mi vyskakuje chyba nevim cim to je. poradi mi nekdo prosim
marsda
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod LoveYou » 10 pro 2017, 23:24 VIP

marsda píše:Zdravim potřeboval bych poradit: stahnul jsem si counter strike a kdyz ho chci spustit tak mi vyskakuje chyba nevim cim to je. poradi mi nekdo prosim

přečti si tu chybu, a podle toho to co ti to píše to oprav [love ty si génius :o ]
nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.

L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
LoveYou
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod SpaweNick » 14 pro 2017, 11:01

marsda píše:Zdravim potřeboval bych poradit: stahnul jsem si counter strike a kdyz ho chci spustit tak mi vyskakuje chyba nevim cim to je. poradi mi nekdo prosim

Marsda ono když ani nenapíšeš co ti to hodí za hlášku + píšeš do cizího příspěvku, tak ono ti těžko někdo poradí takto na dálku. Buď to sem napiš normálně nebo se zkus zeptat pana GOOGLA --> https://www.google.cz/ a uvidíš, že určitě něco najdeš.

:roll:
SpaweNick
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod iDeviLeKKK » 14 pro 2017, 13:02 VIP

Tobo píše:Prosím vás, vedel by mi niekto poradiť. Mal som steam, a nejde sa vôbec prihlásiť na steame. Ukazuje ľuďom môj profil, iba niektorým. Môj email keď dávam tak neexistuje pre moje konto, nevie mi niekto poradiť?

Čuss, nepíšeš do přihlášení náhodou jméno co sis upravil, aby ostatní viděli? Např. já mám jméno na steamu Dominik Piňda, ale na steam se přihlašuju pomocí jméno idebilekkk. :)
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
iDeviLeKKK
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod odyseenko » 26 pro 2017, 20:44 VIP

iDeviLeKKK píše:
Tobo píše:Prosím vás, vedel by mi niekto poradiť. Mal som steam, a nejde sa vôbec prihlásiť na steame. Ukazuje ľuďom môj profil, iba niektorým. Môj email keď dávam tak neexistuje pre moje konto, nevie mi niekto poradiť?

Čuss, nepíšeš do přihlášení náhodou jméno co sis upravil, aby ostatní viděli? Např. já mám jméno na steamu Dominik Piňda, ale na steam se přihlašuju pomocí jméno idebilekkk. :)

:D :D :D :D :D
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...

Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!

Posledný mohykán Jailbreaku...
odyseenko
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod sndT » 26 pro 2017, 21:02 VIP

iDeviLeKKK píše:

Devil prečo si taký zlý na Lorexisa ? :twisted:
Obrázek - http://steamcommunity.com/id/sndT/
Obrázek - Sindetik
sndT
Drbna
Drbna

Příspěvekod J4blck0 » 05 led 2018, 14:24 VIP

A akú chybu ti to píše ? :?
"Nikto z nás nie je natoľko múdry, že by z času na čas nepotreboval poradiť."
Takže som tu pre Vás. :) Ak máte dotaz kontaktujte ma cez SZ alebo na TS. :)
J4blck0
Amatér
Amatér

Zpět na Volná debata