• Stránka 1 z 1
Unban za VIP
Nick mc : aknak
Server: survival
Chcem vysvetlit celu situaciu co sa tyka mna a Kejty a givnutych veci....
24.14.2017
som pre kazdeho hraca prichystal nejaky darcek aj pre Kejty do cestky za mojim domom ...
Kazdy si ich zobral bohuzial kejty mala prave vtedy GM a nic jej nepadlo. Ale chcela aj mne nieco dat tak si nieco nachystala do cestky vedla jej domu resky... Dala mi :Kridla,shulker box v ktorom boli vajicka krav, sliepok,medveda a papagaja dala mi aj stak gold ench apple a 44 emeraldov Dala mi to presne 25.12.2017. cas neviem v ten den sa nic nedialo lebo o tom nikto nevedel.Na druhy den prisla Kejty a pisala mi msg ze jej tie veci mam vratit... a ja som sa jej pytal ze preco ze mi to dala ako darcek... a ona ze to nemozem mat proste ja som jej to nedal stale... vtedy som si staval novy dom a v inv som mal 2x shulker box no vsimol som si ze mi ich niekto zobral z inv pisal som kejty aby mi ich vratila ze som tam mal material na dom... Kejty mi pisala msg ze ju nezaujima co som tam mal . Neskor som jej tie veci radsej vratil RsM mi nakoniec dal aj shulker ...
Server: survival
Chcem vysvetlit celu situaciu co sa tyka mna a Kejty a givnutych veci....
24.14.2017

Kazdy si ich zobral bohuzial kejty mala prave vtedy GM a nic jej nepadlo. Ale chcela aj mne nieco dat tak si nieco nachystala do cestky vedla jej domu resky... Dala mi :Kridla,shulker box v ktorom boli vajicka krav, sliepok,medveda a papagaja dala mi aj stak gold ench apple a 44 emeraldov Dala mi to presne 25.12.2017. cas neviem v ten den sa nic nedialo lebo o tom nikto nevedel.Na druhy den prisla Kejty a pisala mi msg ze jej tie veci mam vratit... a ja som sa jej pytal ze preco ze mi to dala ako darcek... a ona ze to nemozem mat proste ja som jej to nedal stale... vtedy som si staval novy dom a v inv som mal 2x shulker box no vsimol som si ze mi ich niekto zobral z inv pisal som kejty aby mi ich vratila ze som tam mal material na dom... Kejty mi pisala msg ze ju nezaujima co som tam mal . Neskor som jej tie veci radsej vratil RsM mi nakoniec dal aj shulker ...
- brunomedice
- Amatér
Unban za VIP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Unban za VIP
Pokud chceš vyměnit VIP za UB, napiš Khertysovi do PM.
-
JeffyGS - Spamer
pěkně popiš, kde si vzal všechny ty věci a dohodneme se na tom ub 

-
TheRsM1 - Profesionál
Ak myslis tie veci shulker box stak ench apple a kridla egg na medveda papagaja sliepky a kravy a par emeraldov tak tie mi dala Kejty to som ti uz hovoril aj pisal RsM 

- brunomedice
- Amatér
Diamanty ktore som mal v cestke natazila 0p1ck4 a aj APEMODE lebo byvaju u mna tie emeraldy co som mal pri dia v cestke som mal z villagerov ... papier som menil za emeraldy... a ostatne veci som si natazil a ziskal sam
- brunomedice
- Amatér
Máš UB, pokud u tebe najdu nějaké podezřelé věci už to tak jednoduše nepůjde.
-
TheRsM1 - Profesionál
Dakujem velmi pekne uz sa to nestane ale nebola to moja chyba...
- brunomedice
- Amatér
• Stránka 1 z 1