Máte problém s VIP účtem? Tady se na nás můžete obrátit.

VIP Problém.

Příspěvekod mrouzz » 27 pro 2017, 20:41

Zdravím.
Mám jeden takový problém. 24.12. jsem převodem přes bankovní účet kupoval VIP na Fun server. Každopádně z důvodu Vánočních svátků se transakce přesunula automaticky na 27.12.
Říkal jsem si ok, 27. už budu mít VIP výhody aktivní a budu si moct vyzkoušet tyto VIP výhody. ALE. Ještě stále mi nepřišel žádný e-mail s aktivačním kódem, nebo něco podobného. Přes aplikaci internet banking (servis24), jsem zkontroloval variabilní symbol, i číslo účtu gamesites, které mi bylo zasláno do prvního, základního e-mailu. Vše bylo zadáno správně, ale e-mail pořád nikde, ve 12:00 jsem Vám dokonce psal e-mail, zda všechno proběhlo vpořádku. Odezva žádná.
Proto bych poprosil, například v pm se o tom s někým z redaktorů, nebo majitelů gs.cz pobavit a nějak to vyřešit. Byl bych totiž rád kdyby už zítra mohl všechno vyzkoušet apod.
PS. Neberte to jako hate nebo něco, vždy když jsem u Vás kupoval VIP/EVIP na nějaký server, vše proběhlo v naprostém pořádku (Platba přes paypal), jen teď se zde objevil tento problém a s tím moc šťastný nejsem, tak se to snažím nějak vyřešit.

Děkuji za co nejdřívější odpověď a za Vaši ochotu -mrouzz. :D
mrouzz
Amatér
Amatér

VIP Problém.

od Rumcajz » 27 pro 2017, 20:41

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: VIP Problém.

Příspěvekod Dominooo » 27 pro 2017, 20:47

Ahoj počkaj na odpoveď z emailu, tam sa riešia platby my ti inak pomôcť nevieme len doplním, že niekedy odpovedajú do 1,2 týždňov.
„Neúspech je len šanca začať znova, tentokrát o niečo rozumnejšie.“

Obrázek
Dominooo
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na VIP poradna