Zde můžete najít rady a návody k CSku.

Scrollování v nápovědě

Příspěvekod Hatchie47 » 28 čer 2013, 11:08

Ahoj, mám docela nepříjemný problém, nejde mi scrollovat ve vyvolané nápovědě. Hraju Pokemod a nemůžu tak vidět žádné informace z příkazu pokedex (úplně nahoře je nějáká tabulka a níž se nedostanu). Když se pokusím scrollovat u jiných příkazů (/pokeplayers, /mypokes) tak se pohybují ikonky pokemonů (jako na oldschool gameboyi), ale stránka se nehýbe. Má tenhle problém víc lidí nebo ví někdo jak ho vyřešit? Případně mohli by jste upravit pokedex tak, aby nahoře na stránce byly ty informace, kvůli kterým se ten příkaz používá a až pod tím nějáká tabulka?
Hatchie47
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Scrollování v nápovědě

od Rumcajz » 28 čer 2013, 11:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Scrollování v nápovědě

Příspěvekod BADSW » 28 čer 2013, 13:31

jasný...já tě chápu...mě to taky nejde...ani v psychostats...a proto chodim na PS přes web a ne /psychostats... nevim...třeba musíš mít rychlejší internet...nebo nevim...třeba se vyjádří někdo,kdo tomu rozumí :)
BADSW
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod andino » 28 čer 2013, 14:49

Tak keď nevieš presne a ako si napísal nerozumieš tomu,tak sem nepíš.Dík.
Keď chceš piť, nehľadaj dôvody...Hľadaj ľudí, ktorí budú piť s tebou..

WOT <3
andino
Spamer
Spamer

Příspěvekod Kyuubii » 28 čer 2013, 14:54

Čo som sa pýtal na servery, tak tento problém má mnoho hráčov. Takže stránky, ktoré otvoríte v hre sa nemusia dať vždy scrollovať. Jednoducho si tú stránku vyhľadajte na nete. Iné riešenie nevidím.. :|
Kyuubii
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Hatchie47 » 28 čer 2013, 15:49

Na netu jsem právě nikde veřejně přístupný pokedex z tohohle modu nenašel. Jedno řešení by bylo, už jsem ho psal v úvodu. Mohli by jste upravit pokedex tak, aby nahoře na stránce byly ty informace které hráč hledá (pokemon a jeho skill/skilly, případně jeho další evoluce) a až pod tím nějáká tabulka, která v současné době zabírá celou stránku pokedexu. Obzvlášť pokud má tento problém mnoho hráčů.

BTW: Když napíšu /mypokes tak mi to u mého Gastlyho vypisuje, že skill Night Shade ubírá postupně HP nepřátelům, přitom mi dává v náhodných intervalech neviditelnost a počítám že stejná chybná informace bude uvedena i v pokedexu ;)
Hatchie47
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Kyuubii » 28 čer 2013, 16:35

Tu máš návod :arrow: new/#viewtopic.php?f=8&t=39 No je tam vidieť, že mnoho pokemónov nieje opísaných.
Čo sa týka toho Gastlyho, Night Shade bol zapísaný ako neviditeľnosť nie ako odoberanie HP nepriateľom. Najskôr je upravený pokedex. ;)
Kyuubii
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Hatchie47 » 09 črc 2013, 13:12

Bude se s tímhle problémem něco dělat? Musím říct, že mi dost zásadním způsobem znepříjemňuje hru, že se nemůžu podívat co jaký pokemon umí a může umět když se vyvine a evidentně nejsem zdaleka jediný. Tady už je docela dlouho ticho na to, že aspoň to provizorní řešení by trvalo tak 5 minut. U serveru, který se snaží vydělávat na dobrovolném placení VIP účtů (nad kterým jsem i uvažoval) je takovýhle přístup k problému většího počtu svých hráčů dost zarážející.
Hatchie47
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod EnTy » 09 črc 2013, 14:30

Kyuubii píše:Tu máš návod :arrow: new/#viewtopic.php?f=8&t=39 No je tam vidieť, že mnoho pokemónov nieje opísaných.

Já som psal že jak bude čas že udělám kompletní list pokémonů+info ke každému. - dodělám to minimálně do konca prázdnin
Někteří lidé nedokáží unést pravdu... Bohužel.
EnTy
Drbna
Drbna

Zpět na Rady a návody