• Stránka 1 z 1
Návrat starých map na ZOMBIE NIGHT 1 a 2
Zdravím,
byla by možnost navrátit staré dobré mapy na "ZM 1", jako například:
zm_hideout
zm_assault_gamesites
a další?
Plus bych třeba změnil aktuální herní mód na Zombie Plague 4.3, ale úplně by stačily ty mapy, nebo bych nechal založit úplně nový server s tímto zaměřením.
Naopak bych odstranil zde aktuálně hranou mapu "zm_arctic_fun" z důvodu, že hannibalové a terminátorové zde nemají dostatek volného prostoru na "létání", tudíš se velice často, ne-li vždy shrnují do kempů.
Děkuji, že můj dotaz vezmete na vědomí a popřemýšlíte nad ním.
byla by možnost navrátit staré dobré mapy na "ZM 1", jako například:
zm_hideout
zm_assault_gamesites
a další?
Plus bych třeba změnil aktuální herní mód na Zombie Plague 4.3, ale úplně by stačily ty mapy, nebo bych nechal založit úplně nový server s tímto zaměřením.
Naopak bych odstranil zde aktuálně hranou mapu "zm_arctic_fun" z důvodu, že hannibalové a terminátorové zde nemají dostatek volného prostoru na "létání", tudíš se velice často, ne-li vždy shrnují do kempů.
Děkuji, že můj dotaz vezmete na vědomí a popřemýšlíte nad ním.
- BloodQueenPICK
- Kolemjdoucí
Návrat starých map na ZOMBIE NIGHT 1 a 2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Návrat starých map na ZOMBIE NIGHT 1 a 2
Zdar.
Neviem či ti moja odpoveď bude stačiť, ale zároveň sa chcem aj opýtať či mám správne informácie
.
Hrávam zombie mini 1 a tiež bolo mnoho starých máp nahradených novými a niekde sa už raz riešilo prečo tomu
tak je. Myslím, že dôvod bol- dropovanie FPSiek kvôli novému módu, že neboli akoby "kompatibilné" tie staré
mapy s novým módom. Aspoň taký dôvod si pamätám.
Ale ber moju odpoveď s rezervou a zároveň sa chcem adminov opýtať tú otázku či to je týmto. Lebo
mi chýbajú staré mapy
.
Na záver by som len chcel povedať, že ja mam zm_arctic_fun rád. I keď možno na Zmini #1 to nie
je to isté ako na night 1 a 2.
Neviem či ti moja odpoveď bude stačiť, ale zároveň sa chcem aj opýtať či mám správne informácie

Hrávam zombie mini 1 a tiež bolo mnoho starých máp nahradených novými a niekde sa už raz riešilo prečo tomu
tak je. Myslím, že dôvod bol- dropovanie FPSiek kvôli novému módu, že neboli akoby "kompatibilné" tie staré
mapy s novým módom. Aspoň taký dôvod si pamätám.
Ale ber moju odpoveď s rezervou a zároveň sa chcem adminov opýtať tú otázku či to je týmto. Lebo
mi chýbajú staré mapy

Na záver by som len chcel povedať, že ja mam zm_arctic_fun rád. I keď možno na Zmini #1 to nie
je to isté ako na night 1 a 2.
-
Error404 - Pokročilý
Je to dosti možné, ovšem také si rád vyslechnu slova admina(ů) 

- BloodQueenPICK
- Kolemjdoucí
zm arctic fun jedna z najlepsich map na zombie mode neviem skade si nabral ze sa neda hrat, stare mapy ak chces tak napis dwandymu pmku a mozno ti odpise alebo na tsku
Ex Admin : All Zombie all Jump
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
-
TiberSeptim - Spamerův sluha
Staré mapy sú tam neni preto, že niektoré bud dropovali FPS, boli na nich textúry, do ktorých sa hráči mohli bugnút, alebo sa jednoducho svojou velkostou, prípadne kempami nehodili po update.
Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1