Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Nápad

Příspěvekod Error404 » 17 pro 2017, 09:08

Dobré ráno.

Hrávam momentálne Zombie Mini 1 a dlhé roky hrávam (pravdaže s prestávkami) a vidím ako sa ten
server časom mení. Pridávajú sa nové super veci, menia modi atď. Mál som rád starý mód, starého terminátora,
netopiere, staré zbrane, staré mapy, ale mám rád aj súčastné veci, módy... No, ale k veci.

Som smutný, ako malo ľudí hravá v tíchto časosoch zombie mini, a tak som dostal nápad a rozmýšľal
či by sme ho neprediskutovali, nepremysleli niečo ohľadom toho ako privolať viacej hráčov na server.
Chýbajú mi časy kedy bol prepĺnený server ľudmi, Keď sa bolo ťažko pripojiť kvôli plnému serveru.
keď bolo niekoľko zombie serverov. Teraz?
Teraz je tam viac botov než hráčov. Možno sa mýlim, ale príde mi to tak.

Možno ste nad tým už premýšľali, možno nie, neviem, ale aj tak sa radšej opýtam a navrhnem.

Nápad bol taký, že aj "neVIP" hráč dostane nejaké benefity. Aby sa prilákalo viacej ľudí.
Napríklad EVIP alebo VIP by mohol dať niečo zadarmo, tak by to bolo najlepšie podľa mňa, neVIP hráčovi.
Bazuku na jednu, dve, tri strely neviem, terminatora, alebo len navýšiť arrmor, poprípade dať mu kľuč na odomkutie
vylepšení (Spiritov). A mohol by to dať každý EVIP alebo VIP hociakému hráčovi. Raz za pár kôl napríklad, alebo za dobré
hranie, alebo za zlé hranie :D neviem. Proste niečo.
Viem, že EVIP alebo VIP môže dávať bazuku, ak si ju kúpi, ale aj ták to väčšina ľudí nespraví a je to malá šanca, že neVIP
hráč dostane nejakú bazuku. A keď áno, tak len občas. Ale aj pre ZM hráčov niečo.

Preto sa pýtam či by ste vy resp. my nepouvažovali nad niečim takým. Nemusí to byť presne toto, veď je vidieť,
že to má muchy a je to nedomyslené, ale niečo na takejto "báze", s takouto myšlienkou. Dalo by sa to len na skúšku,
ako nejaká BETA a by sme videli aké to je. Alebo niečo aby ľudia hlasovali.

A ešte jedná vec, či by sa nemohol "osviežiť" server aj tým, že by boli častejšie módi ako vyvolený apod.
Niekedy boli častejšie mi to príde. Aj tam si môže neVIP hráč prísť na svoje.

Vďaka za Váš čas.
Error404
Pokročilý
Pokročilý

Nápad

od Rumcajz » 17 pro 2017, 09:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nápad

Příspěvekod TiberSeptim » 17 pro 2017, 10:36 VIP

Error404 píše:Dobré ráno.

Hrávam momentálne Zombie Mini 1 a dlhé roky hrávam (pravdaže s prestávkami) a vidím ako sa ten
server časom mení. Pridávajú sa nové super veci, menia modi atď. Mál som rád starý mód, starého terminátora,
netopiere, staré zbrane, staré mapy, ale mám rád aj súčastné veci, módy... No, ale k veci.

Som smutný, ako malo ľudí hravá v tíchto časosoch zombie mini, a tak som dostal nápad a rozmýšľal
či by sme ho neprediskutovali, nepremysleli niečo ohľadom toho ako privolať viacej hráčov na server.
Chýbajú mi časy kedy bol prepĺnený server ľudmi, Keď sa bolo ťažko pripojiť kvôli plnému serveru.
keď bolo niekoľko zombie serverov. Teraz?
Teraz je tam viac botov než hráčov. Možno sa mýlim, ale príde mi to tak.

Možno ste nad tým už premýšľali, možno nie, neviem, ale aj tak sa radšej opýtam a navrhnem.

Nápad bol taký, že aj "neVIP" hráč dostane nejaké benefity. Aby sa prilákalo viacej ľudí.
Napríklad EVIP alebo VIP by mohol dať niečo zadarmo, tak by to bolo najlepšie podľa mňa, neVIP hráčovi.
Bazuku na jednu, dve, tri strely neviem, terminatora, alebo len navýšiť arrmor, poprípade dať mu kľuč na odomkutie
vylepšení (Spiritov). A mohol by to dať každý EVIP alebo VIP hociakému hráčovi. Raz za pár kôl napríklad, alebo za dobré
hranie, alebo za zlé hranie :D neviem. Proste niečo.
Viem, že EVIP alebo VIP môže dávať bazuku, ak si ju kúpi, ale aj ták to väčšina ľudí nespraví a je to malá šanca, že neVIP
hráč dostane nejakú bazuku. A keď áno, tak len občas. Ale aj pre ZM hráčov niečo.

Preto sa pýtam či by ste vy resp. my nepouvažovali nad niečim takým. Nemusí to byť presne toto, veď je vidieť,
že to má muchy a je to nedomyslené, ale niečo na takejto "báze", s takouto myšlienkou. Dalo by sa to len na skúšku,
ako nejaká BETA a by sme videli aké to je. Alebo niečo aby ľudia hlasovali.

A ešte jedná vec, či by sa nemohol "osviežiť" server aj tým, že by boli častejšie módi ako vyvolený apod.
Niekedy boli častejšie mi to príde. Aj tam si môže neVIP hráč prísť na svoje.

Vďaka za Váš čas.

suhlasim s napadom ale sanca na zrealizovanie je taka ako keby ti malo padnut zariche na bb
Ex Admin : All Zombie all Jump
Ex pomocnik akademie

Administrator since 4.1.2016
TiberSeptim
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Error404 » 28 pro 2017, 14:59

Vďaka za odpoveď TiberSeptim

Neviem čo je zariche na bb :D, ale typujem nejaká raritna zbraň alebo niečo také.
Áno, vidím, že asi ani jedná z tých veci nebude zrealizovaná. Ani sa k tomu admini nevyjadrili.

A neviem ako to je s bodmi, ale keď si pamätám tak pre noVIP hráčov to bolo kedysi,
tak že mali za kill jeden bod a za útočenie do zombiov dostávali tiež občas bodik.
Tak či by im nešlo chudákom navýšiť tie body za kill (5-10 bodov za kill) mi príde, že poriadne ani
na minu nemajú. Ale neviem koľko dostávajú. Možno to je zlý nápad, ale skúsil by som to. Aspoň na nejaký mesiac
alebo dva to tak spraviť, že ako to bude na tom servery.
Error404
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Error404 » 30 pro 2017, 14:19

Nwm či mi nejaký ten admin ešte odpovie, ale ešte by som tu chcel niečo napísať.

Ďalší dôvod prečo tu nehrajú ľudia:
Keď sú tam nejaký nový a je ich tam občas dosť príde niekto ako logistic (hráč)
a na botovy si nahrá body a potom ďalšie kolo ide za zm a premiena botov kvôli spiritom aj
ľudí a ľudí takým spôsobom, že zoberie speedera vlezie do kempy dá si nesmrtku a premení dvoch.
To iste spraví aj v ďalšej kempe a na posledného hodí INF. Toto spraví 2,3 kola po sebe potom ma FULL DMG
zo spiritov. Potom sa premení na zm, zrobí nákazu hodí INF a premení sa na humana a keď je posledný
tak sa niekde zakempí a už ho nikto nedostane lebo má full dmg a INF vyhodil. Takto väčšinou prebieha mapa.
Stále dáva nesmrtky na neVIP hráčou, hádže na nich INFi a potom sa niekto čuduje, že tam nehrajú ľudia. Žiaden hráč čo tam príde si nezahrá, pretože, na neho furt niekto dáva nesmrtky a INF. Ani mne by sa tam nechcelo hrať keby že nemám
VIP.

Ten kto tam hraje mal možnosť vidieť, že je to pravda.
Ja nehovorím, že logistic je zlý hráč alebo že to nevie. Praveže vie hrať, ale farmi si tam lvl na ľuďoch, má cca 305 lvl už
ale ten systém hrania odlákavá ľudí a neviem či si to neuvedomuje, ale kvôli nemu tam nehrajú ľudia. A nerobí to len on.
Keď ostané neVIPko náhodou posledné tak naneho stále letí INF. Ako keby si nemal aj on právo zahrať. Aj tak ten hráč dlho nevydrží a poriadne si ani nezahrá a aj tak na neho hádžu INF.
A keď už má EVIPko spirity, tak ostáva za humana a potom si ďalšie EVIPko zibera spirity na tých slabších. Dookola
ich zabíjajú.

Ja keď tam som a sú tam len neVIP hráči, tak tiež idem za ZM, ale premením najprv BOTov a potom
bez infov a bez nesmrtiek idem na hráčov. Aj keď ich väčšinou zabijem, tak sa im podarí ma pár krát killnuť, len
už potom nemajú ani na minu.

Ja netvrdím, že to čo robia EVIPka je zlé len si neuvedomujú, že kvôli ich správaniu tam nesú hráči, kvôli
ich mysleniu, že neVIP hráč nemá právo si ani len zahrať.

Dlhá správa, ospravedlňujem sa, ale chcel som opísať problém.
Podľa mňa by to trebalo nejako premyslieť. Keď tak nech tam chodí nejaký admin na dlhšie keď tam je logik
alebo viac ľudí nech vidí čo sa tam deje. A sam uvidí, že to je samá nesmrtka sami inf. Že to je nemožné hrať.
Error404
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod TiberSeptim » 30 pro 2017, 17:29 VIP

Zombie má povinnosť spraviť nákazu tak nevidím problém že to robí
Ja som lvl 400 a robím to isté a hráči neodchazdaju :roll:
Ak si chce hráč zahrať poriadne môže si kúpiť vip
Ex Admin : All Zombie all Jump
Ex pomocnik akademie

Administrator since 4.1.2016
TiberSeptim
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Error404 » 30 pro 2017, 19:20

TiberSeptim píše:Zombie má povinnosť spraviť nákazu tak nevidím problém že to robí
Ja som lvl 400 a robím to isté a hráči neodchazdaju :roll:
Ak si chce hráč zahrať poriadne môže si kúpiť vip

Možno máš pravdu.

Ale bol som teraz na zombie mini1 zrobil som to na 2 mapy, mal som najlepšie skóre obe mapy a
nakoniec som ostal sám na servery. Bol tam aj logistic a ten tiež nakoniec odišiel.

Možno ty to robíš na servery kde sú ľudia. Ale keď sa to zrobi na miničku 1 tak celé kolo skončí do minúty.
Lebo sú tam piati hráči.

Príde mi, že skôr ako kúpi VIP odíde na iný server kde je viacej ľudí a kde ho stále nepremieňajú.

Ale možno máš pravdu, len mám s toho taký dojem, že preto tam nie sú ľudia. Trebalo by sa spýtať ľudí
prečo tam nehrávajú :D nejaký dotazník. Najviac to upadlo vtedy keď vyšlo CS:GO asi sa mi zdá.
Error404
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Zombie Servery