[Přijat] Akademik / Furien 1

Příspěvekod noAn » 30 pro 2017, 16:25

Nick ve hře: noAn.

Nick na fóru: noAn

Odkaz na profil: https://www.gamesites.cz/forum/noan-u27320.html

Věk: 19

Steam ID: STEAM_0:1:51637126

Sekce, kde chcete akademika: Furien 1

Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/hlstats.php?mode=playerinfo&player=8404

Proč chci akademika: Furien je můj oblíbený server a jelikož zde (na Furien 1) hraji již nějaký ten pátek a vždy se sem vracím, chtěl bych pro tento server být užitečnější, než jenom prostý hráč. Měl bych zájem se podílet na udržování pořádku na serveru, tím myslím zejména kicky (případně bany) za chat, což je, dle mého názoru, největší kámen úrazu napříč dobou - hráči si neudrží chladnou hlavu a následuje salva nepěkných nadávek. Pokud jde o hacky či jiné prohřešky, jsem toho názoru, že hackerů na GS ubývá (nebo dostanou ban hned, co sem vlezou :) ), tak i v tomto ohledu bych chtěl být ostatním členům akademie nápomocen.

Moje prohřešky na GS nebo jinde: Pár let zpátky určitě nějaké kicky za chat (možná i nějaký ban na 10 minut). Dále mi bylo také před pár lety odebráno eVIP - první den po updatu furiena (CT přibyl slow granát, byl odebrán náskok 5ti sekund, atd.) jsem vyjádřil svůj názor, že je to "naprd" a předtím to bylo lepší, a také jsem si dovolil napsat (za přítomnosti admina), že prodám své eVIP. Samozřejmě jsem to nemyslel vážně, napsal jsem to jako protest. Také jsem si svou chybu uvědomil a poté nadále neprotestoval :) .

Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Ne.

Děkuji předem za Váš čas.

noAn.
noAn
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Přijat] Akademik / Furien 1

od Rumcajz » 30 pro 2017, 16:25

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz