• Stránka 1 z 1
[Zamitnuto] djv / Event Master
1) Nick na serveru: djjv
2) Věk: 15
3) Originální MC: Ano ✔
4) Splněná akademie: Ne ✖
5) Aktivované VIP: Ano ✔
6) Denní aktivita: cca. 2-4hrs
7) Přestupky na Gamesites: Pár banů na CS:GO , 1 na 10 min na CS 1.6 na MC žádný
8) Přestupky mimo Gamesites: Žádné
9) Něco o sobě: Ahoj , jmenuji se David , je mi 15 let mezi mé koníčky patří Fitko , Hrání her a sportování . Chodím do 9. třídy naší vesnické Základní Školy
v minecraftu si rád stavím , ať už eventy tak například různé domy atd.
10) Proč právě ty: Jak už jsem zmínil tak si rád stavím minecraft hraju už zhruba 3 roky , takže se trošku vyznám chtěl bych stavět zábavné eventy které tu ještě nejsou nebo ani nebyly jsem člověk s fantazií a různýma šílenýma nápadama
ale taky jsem přátelský a spolehliví. Takže bych byl velmi rád kdybych se mohl stát součástí vašeho A-Teamu 
11) Event ze singlu: pokud je potřeba tak můžu postavit zatím jsem jenom pomáhal zajovi dával mu různé nápady co a jak no a pokud by toto vyšlo mohlo by to být naše společné velkolepé dílo!
Děkuju všem co to dočetli až sem !
2) Věk: 15
3) Originální MC: Ano ✔
4) Splněná akademie: Ne ✖
5) Aktivované VIP: Ano ✔
6) Denní aktivita: cca. 2-4hrs
7) Přestupky na Gamesites: Pár banů na CS:GO , 1 na 10 min na CS 1.6 na MC žádný
8) Přestupky mimo Gamesites: Žádné
9) Něco o sobě: Ahoj , jmenuji se David , je mi 15 let mezi mé koníčky patří Fitko , Hrání her a sportování . Chodím do 9. třídy naší vesnické Základní Školy

10) Proč právě ty: Jak už jsem zmínil tak si rád stavím minecraft hraju už zhruba 3 roky , takže se trošku vyznám chtěl bych stavět zábavné eventy které tu ještě nejsou nebo ani nebyly jsem člověk s fantazií a různýma šílenýma nápadama

11) Event ze singlu: pokud je potřeba tak můžu postavit zatím jsem jenom pomáhal zajovi dával mu různé nápady co a jak no a pokud by toto vyšlo mohlo by to být naše společné velkolepé dílo!

Děkuju všem co to dočetli až sem !
Děkuju za pozornost.
Djv.
Djv.
-
djw - Zkušený
[Zamitnuto] djv / Event Master
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: djv / Event Master
Postav v singlu nějaký event a pošli obrázky. Nebo nějaký, co už máš.
-
ErbiCZ - Spamerův sluha
Re: djv / Event Master
Na základe referencii a rozhovore s HLSA, zamietam.
-
Surprice - Minecraft admin
• Stránka 1 z 1