• Stránka 1 z 1
Žádost o unban permaban na ct a čet
Jméno ve hře: Kuska
Dobrý den, zároveň i šťastný nový rok. Píšu ohledně žádosti o unban permabanu na čet a ct. Omlouvám se za svoje předešlé chování, poté co jsem dostal ban mně jednou Awee řekl že pokuď chcu unban mám si napsat na fórum. No a teď Teda píšu, předpokládám že Awee vše zapře ale co už. Byl bych rád kdyby jste zvážili unban.
Dobrý den, zároveň i šťastný nový rok. Píšu ohledně žádosti o unban permabanu na čet a ct. Omlouvám se za svoje předešlé chování, poté co jsem dostal ban mně jednou Awee řekl že pokuď chcu unban mám si napsat na fórum. No a teď Teda píšu, předpokládám že Awee vše zapře ale co už. Byl bych rád kdyby jste zvážili unban.
- kuska
- Kolemjdoucí
Žádost o unban permaban na ct a čet
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o unban permaban na ct a čet
Dodej mi odkaz na hlstats. Prověřím, zda u nás hraješ a chováš se slušně. V případě že jedno z toho neplatí, není důvod ti povolovat chat nebo přístup k CT.
Šanci na omluvu si měl ZDE ale nevyužil si ji..
Šanci na omluvu si měl ZDE ale nevyužil si ji..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Posílám zde HLstats za Kusku: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... player=526

-
F0xio - Amatér
Z hlstats je patrný že od banu hráč moc často na serveru nebývá a když ano, tak opakovaně používá nevhodné jméno, skrze které pořád uráží a nadává hráčům.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1