Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté]JailBreak #4 | AdmireYou

Příspěvekod Admirke » 02 led 2018, 10:28

Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na JailBreak serveroch.

Nazov: Žiadosť o práva

Nick v hre: AdmireYou

Nick na fóre: Admirke

Profil na fóre: Ťuk

Vek: 19

Steam nick: AdmireYou

Steam ID: STEAM_0:0:75246801

Hlstats: Ťuk

Nejaké bany alebo prehrešky: Mám jeden ban, ktorý som dostal od admina Safiron, samozrejme podotknem, oprávnený, konkrétne za FK na mape jail_greytown, kde som zabil hráča bez toho aby niečo spravil. O žiadnom inom bane neviem a ani banmenu o ňom nevie :lol:

Niečo o sebe: Volám sa Roman, som z Dolného Kubína, mám 19 rokov, študujem na FIITke v Bratislave, kde momentálne bývam na internáte s priateľkou. Mojími hobby sú excel, cvičenie, lolko a cs 1.6/GO. Proste taký bežný teeneagerský životík ako ho asi všetci poznáme. Jailbreak hrám už 4 roky dokopy na rôznych účtoch v rôznych časových intervaloch. Teraz som sa vrátil a znovu pociťujem aké je to super byť tam s tými ľuďmi a baviť sa na tom, ako šimon prešmyčkuje 8-).

Prečo by som chcel na GS adminovať?: Jedným z hlavných dôvodov je samozrejme klišé - udržiavať poriadok, byť príkladom a zabrániť cheatom a protivným hráčom kaziť hry. Lenže byť adminom u mňa by bola pocta, keďže si hocikedy prídem v pohode nálade a v príjemnej atmosfére zahrať konkrétne na JailBreak #4, kde, dá sa povedať, mám rád ľudí, ktorí tam hrajú vďaka ich skutočnej zábave a príjemnom vystupovaní. Česť výnimkam. Na GS by som chcel adminovať a pomáhať druhým adminom resp. nechať si pomáhať od druhých a spolu vykonávať túto mimoriadne perfektnú pozíciu.

Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej SAMOZREJME* POZITÍVNEvybavenie.

*častica vyjadrujúca neutrálnosť následujúceho slova
Do not say anythin’, just admire you.

ExtraVIP: JailBreak #4 [AdmireYou]
ExtraVIP: Zombie Mini #1 [Admirke]

Akademik | Z | 0/150
Admirke
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamietnuté]JailBreak #4 | AdmireYou

od Rumcajz » 02 led 2018, 10:28

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JailBreak #4 | AdmireYou

Příspěvekod Habs » 02 led 2018, 13:36 VIP

1. Koľko účtov vlastníš na našom fóre a prečo ich je viac ?
2. Kto je toto ? memberlist.php?mode=viewprofile&u=22077 a prečo bola tvoja minulá žiadosť podaná zhruba v rovnakom čase ako jeho ?
3. Kto je toto ? memberlist.php?mode=viewprofile&u=38973
Habs
Spamer
Spamer

Příspěvekod Admirke » 02 led 2018, 13:41

1. Využívam iba jeden účet a to je tento.. :)
2. Kamarát, s ktorým sme hrávali a chceli sa stať adminmi pred pár rokmi.
3. To je môj účet na gs, od ktorého heslo som zabudol, preto som si založil tento.
Do not say anythin’, just admire you.

ExtraVIP: JailBreak #4 [AdmireYou]
ExtraVIP: Zombie Mini #1 [Admirke]

Akademik | Z | 0/150
Admirke
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Habs » 02 led 2018, 14:01 VIP

Toto všetko sú osoby prispievajúce z rovnakej IP adresy ako ty. [screen] Keď mám vychádzať z dohadov,niekoľko z ních ma bydlisko v Dolnom Kubíne, na každom je uvedený iný vek (dokonca aj na účtoch, ktoré tvrdíš že sú tvoje), nehovoriac o spoločnom záujme - JB. Prešiel som si tvoj chat, vôbec sa mi nepáčia občasné excesy a pochabé výstrelky, ktoré si u admina neviem predstaviť. Neverím ti, nesedíš mi. Ak máš záujem pomáhať, prihlás sa do akadémie a presvedč ma.

Zamietnuté.
Habs
Spamer
Spamer

Zpět na Nábory Adminů