• Stránka 1 z 1
Maxipes Fick / Jailbreak #1 /
1. Hrál jsem na Jailbreaku 1 na mapě rats za CT a z ničeho nic mně vzal do grabu admin Maxipes Fick a říkal ať řeknu souvislou větu přes bind, tak jsem řekl nějakou větu a on mně hodil o zem. Jak jsem chtěl vysvětlení řekl, že mám údajně Permanentní ban k CT a poté mi dal ban k CT na 1 hodinu ani nevím ádný důvod nejspíš ten, že jsem měl údajně "PERMA BAN K CT". Ptal jsem se jak můžu mít já permanentní ban k CT, když jsem každé bany co jsem měl buď počkal na dobu kdy už není nebo jsem si ho zrušil smskou a nepamatuju si, že bych byl na mapě a dostal jsem perma ban k CT a zajímalo by mně i kdy to bylo, protože o svátkách jsem nebyl na serveru 3 nebo 4 dny takže chci demo, vysvětlení kdy to bylo a jak ho můžu mít já. Podle mně se jedná pouze o výmysl nebo o to, že se za mne někdo vydával. Děkuji za odpověď
2.Důkazy nemám, protože se v dané chvíli po kole měnila mapa a já hledal ban list. Snad se k tomu přizná sám, že toto udělal.
děkuji ještě jednou..
snad se to nějak vyřeší, protože opravdu mne toto jednání s mou osobou přestává bavit.
2.Důkazy nemám, protože se v dané chvíli po kole měnila mapa a já hledal ban list. Snad se k tomu přizná sám, že toto udělal.
děkuji ještě jednou..
snad se to nějak vyřeší, protože opravdu mne toto jednání s mou osobou přestává bavit.
- SmajdalfMyNick
- Kolemjdoucí
Maxipes Fick / Jailbreak #1 /
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Maxipes Fick / Jailbreak #1 /
O vymysl se nejedna. Za svoje nevhodne chovani na serveru jsi byl pred Vanocemi potrestany permanentnim banem k CT. Kdyz jsem te dnes na serveru potkal, tak jsem ti dal ban za obchazeni banu. Podotykam, ze ban, ktery jsi dostal pred Vanocemi, je stale aktivni.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Ano to vidím, ale není mi pořád jasné kde jsem tento ban dostal nebo prostě proč jsem ho dostal vůbec.
Žádam si o důkaz ve kterém porušuji pravidla a mám za to permanentní ban, když o ničem nevím.. děkuju
Žádam si o důkaz ve kterém porušuji pravidla a mám za to permanentní ban, když o ničem nevím.. děkuju
- SmajdalfMyNick
- Kolemjdoucí
Koleduju si o ban na webu a budu si na to davat priste pozor.
-
Graffitak - Spamerův sluha
Mas to tu i pekne vycasovane
Terorizovat server umis jen s bandou za zady, hm ?

-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Pustim si to hned jak budu mit cas a pak k tomu neco dodam, dekuju 

- SmajdalfMyNick
- Kolemjdoucí
staznost zamietam
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1