• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]furiens / lako
Nick v hre : lako
Nick na fóre : KAKAVKO
Profil na fóre : kakavko-u1438.html
Vek : 20
Steam nick : pr0bl3mik
Steam ID : STEAM_0:0:58944930
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... ayer=52713
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Žiadne bany ani nič podobné, max tak z minulosti nejaký ten kick ale dalo by sa o tom polemizovať kedže bol neoprávnený kvôli aj admin demencií.
Niečo o sebe : Niečo málo o mne som šíkovný chalanisko, veľa cestujem, športujem a podobné veci. Viac do súkromia nebudeme zabiehať.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Tak reči typu lebo sa hodím na túto pozíciu a pod. sú už zastaralé a detinské, no poviem ti už som tu adminoval pred pár rokmi a zopár tých rokov som tu pobudol a mám tu čo to odohraté. Momentálne by sa mi zišli admin práva kedže som dosť často na furienku počas doby keď tam žiaden admin nie je a porušujú sa tam veci ako na bežiacom páse. Je to pravidelne a neni to príjemné keď si chce človek zahrať a kazia hru ostatným.
Nebudem to tu nejako rozpitvávať, až by sme sa stretli na tsku, pokecáme bez problému.
Vopred díky za odpoveď a pekný deň.
Nick na fóre : KAKAVKO
Profil na fóre : kakavko-u1438.html
Vek : 20
Steam nick : pr0bl3mik
Steam ID : STEAM_0:0:58944930
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... ayer=52713
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Žiadne bany ani nič podobné, max tak z minulosti nejaký ten kick ale dalo by sa o tom polemizovať kedže bol neoprávnený kvôli aj admin demencií.
Niečo o sebe : Niečo málo o mne som šíkovný chalanisko, veľa cestujem, športujem a podobné veci. Viac do súkromia nebudeme zabiehať.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Tak reči typu lebo sa hodím na túto pozíciu a pod. sú už zastaralé a detinské, no poviem ti už som tu adminoval pred pár rokmi a zopár tých rokov som tu pobudol a mám tu čo to odohraté. Momentálne by sa mi zišli admin práva kedže som dosť často na furienku počas doby keď tam žiaden admin nie je a porušujú sa tam veci ako na bežiacom páse. Je to pravidelne a neni to príjemné keď si chce človek zahrať a kazia hru ostatným.
Nebudem to tu nejako rozpitvávať, až by sme sa stretli na tsku, pokecáme bez problému.
Vopred díky za odpoveď a pekný deň.
-
KAKAVKO - Zkušený
[Zamietnuté]furiens / lako
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: furiens / lako
Zaujímavé, že si nespomenul dôvody zrušenia tvojich práv... Sprav si Akadémiu, potom to skús znova 
Zamietnuté

Zamietnuté
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1