• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Akademik / Trouble in town 1
Nick ve hře: HypnoteX
Nick na fóru: HypnoteX
Odkaz na profil: Nemám
Věk: 16
Steam ID: Nemám / ale do budoucna koupím
Sekce, kde chcete akademika: Trouble in town 1
Odkaz nás váš HLstats: Nemám
Proč chci akademika: Chci udržet pořádek serveru držím 1 místo top 15 jsem tam každý den server bude bezpečí dej te mi šanci
Moje prohřešky GS nebo jinde: napíšu to tu na rovinu byl jsem permanentně zabanovan na server Trouble in town 1 za aimbot přitom to byl /no recoil/ zkoušel jsem to na 1 h ale ban byl dřív než jsem to vypl alw do té doby nic nebylo. Zaplatil jsem unban a od té doby hrají zase čisté jak se má
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Ne nikdy jsem nebyl .
Prosím dej te mi akademika server budu hlídat každý den a budu férový akademik dej te mi šanci pozdravem Radek .
Nick na fóru: HypnoteX
Odkaz na profil: Nemám
Věk: 16
Steam ID: Nemám / ale do budoucna koupím
Sekce, kde chcete akademika: Trouble in town 1
Odkaz nás váš HLstats: Nemám
Proč chci akademika: Chci udržet pořádek serveru držím 1 místo top 15 jsem tam každý den server bude bezpečí dej te mi šanci
Moje prohřešky GS nebo jinde: napíšu to tu na rovinu byl jsem permanentně zabanovan na server Trouble in town 1 za aimbot přitom to byl /no recoil/ zkoušel jsem to na 1 h ale ban byl dřív než jsem to vypl alw do té doby nic nebylo. Zaplatil jsem unban a od té doby hrají zase čisté jak se má

Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Ne nikdy jsem nebyl .
Prosím dej te mi akademika server budu hlídat každý den a budu férový akademik dej te mi šanci pozdravem Radek .
-
HypnoteX - Amatér
[Zamítnuto] Akademik / Trouble in town 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Akademik / Trouble in town 1
Zamítnuto.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1