Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

Zombie Mini #1/ BLOOD123

Příspěvekod Error404 » 02 led 2018, 01:46

Zdravím, chcel by som požiadať o práva na server Zombie Mini #1.

Nick v hre : BLOOD123

Nick na fóre : Error404

Profil na fóre : error404-u39501.html

Vek : 18

Steam nick : TutyFruty404

Steam ID : STEAM_0:1:227811602

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... yer=467981

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Server Zombie mini hrávam už strašne dlho (samozrejme s prestávkami).
Keď som bol menší, tak som spôsoboval viacej problémov na servery, či už písaním nadávok, navážania sa do ľudí. Dlhé roky
to už však nerobím. Ban som tiež už nejakú tu dobu nemal, na posledný si ani nespomeniem. Keď som bol malý, tak som skúsil
určite nejaké tie zvyhodňujúce programy (asi vieme čo tým myslím), ale to boli za mňa zodpovedný ešte rodičia. Cheaty, hacky alebo ako sa im ešte hovori, už dlhú dobu nepoužívam.

Niečo o sebe : Volám sa Jakub, žijem na Slovensku. Študujem na technickej škole, odbor Mechatronik. Som v maturitnom ročníku.Momentálne si robím aj vodičský preukaz. Venoval som sa niektorým športom, ale momentálne sa iba flákam a hrávam cs 1.6. Problémy sa snažím riešiť s chladnou hlavou. Som celkom hanblivý a bojím sa nových vecí, avšak niekedy je treba sa prekonať. Csko hrávam od detstva, ale nikdy som netrávil čas na klasických serveroch. Som skôr na nejaké tie módy. Už ako malý som prvý mód videl zombie mód. Už som vedel, čo chcem hrávať na csku. Našiel som si server zombie mini #1 a od vtedy ho hrávam. Ale nepohrdnem ani inými módmi ako sú COD, PaintBall, Furien, TroubleInTown, GunGame... Niektoré viac, niektoré menej. Záleží ako je zariadený ten server.

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Ako takmer každá žiadosť o admina, tak aj v mojej, nemožno nespomenúť, že by
som sa chcel podielať na pozitívnom chode serveru, obzvlášť toho, ktorý hrajem lebo to je moja srdcovka. Momentálne aktívne hrávam opäť cs 1.6ku a som často na servery, preto by som chcel mať možnosť minimalizovať problémy na servery. Väčšinu času som tam a je dosť obtiažne dostať sa do spectu, niektorý admini už vedia, že som sa tento problém snažil vyriešiť tým,
že som ich bombardoval správami. Neviem ako dlho budem znovu hrať cs 1.6, nemôžem slúbiť niečo, čo neviem či to dodržím, ale kým to hrávam chcel by som mať možnosť dozerať viacej na server a zároveň hneď konať.

Niekoľkokrát som o práva už žiadal, no žiadosť na svojom profile nemôžem nájsť. Neviem či som nemal ešte nejaký účet na tomto fóre. Pred tým som, ale nemal steam a preto nebolo možné stať sa adminom.
TeamSpeak3 vlastním, no nepoužívam ho. Nemal som dôvod.
Mikrofón mám zabudovaný v notebooku, nie je nijak extra kvalitný, ale mám.

Ďakujem za váš čas.
Error404
Pokročilý
Pokročilý

Zombie Mini #1/ BLOOD123

od Rumcajz » 02 led 2018, 01:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Zombie Mini #1/ BLOOD123

Příspěvekod Niggas » 03 led 2018, 00:02

Riešim teraz nejaké súkromné veci, takže nemám moc času, ale pridaj si ma na steame, nech sa na teba nezabudne.
Generálny tajomník zombie.

http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
Niggas
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Nábory Adminů