• Stránka 1 z 1
[Z] $$ToNy$$ / Jailbreak
Nick na serveru: $$Tony$$
SID: STEAM_0:0:112649393
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 18
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=52396
Bany, které jsem dostal : žiadne
Něco o mně: Takže volám sa tony, pochadzám z bratislavy pred asi 3 rokmi som sa prestahoval do viedne kvôli mojmu študiu na jednom gymnaziu. Práve som 3ročníku a tu školu zvládam aj ked to velmi tažke, no predsa ešte mám par rokov pred sebou a dúfam že tu školu dokončím na dobré známky. Po škole by som sa chcel stať Fitness trenerom a potom pomáhať ludom ako sa vyživovať a cvičiť, ved vieťe ked ste už raz boli vo fitku a určite ste sa smiali na niekom ktorí to vobec nevedel a robil niake hovadiny. Okrem počítaču mám aj ine záujmy, už asi 3 roky pravidelne chodím do fitka a za ten čas som pribral cca 25kg za čo som velmi rád. Taktiež chodievam behať a ked nejsom na pc alebo vo fitku, nájdete ma s babami vonku
.
Proč právě já: Ludom vždy rád pomožem ked niečo potrebuju bud na servery alebo na tsku. Som aktívnny hráč ktorý ovláda pravidla a vie sa normalne spravať a slušne komunikovať. Ako už som už spomínal na servery som skoro furt ked mám čas a niekedy ked hrám ma štve že tam hráči robia bordel a nikto to nerieší aj ked napíšem adminovy.Preto by som sa chcel stať adminom a robit dobré slovo na servery aby sa tam pripájalo čo najviac hráčov.
príjemný zvyšok večera
Něco o mně: Takže volám sa tony, pochadzám z bratislavy pred asi 3 rokmi som sa prestahoval do viedne kvôli mojmu študiu na jednom gymnaziu. Práve som 3ročníku a tu školu zvládam aj ked to velmi tažke, no predsa ešte mám par rokov pred sebou a dúfam že tu školu dokončím na dobré známky. Po škole by som sa chcel stať Fitness trenerom a potom pomáhať ludom ako sa vyživovať a cvičiť, ved vieťe ked ste už raz boli vo fitku a určite ste sa smiali na niekom ktorí to vobec nevedel a robil niake hovadiny. Okrem počítaču mám aj ine záujmy, už asi 3 roky pravidelne chodím do fitka a za ten čas som pribral cca 25kg za čo som velmi rád. Taktiež chodievam behať a ked nejsom na pc alebo vo fitku, nájdete ma s babami vonku

Proč právě já: Ludom vždy rád pomožem ked niečo potrebuju bud na servery alebo na tsku. Som aktívnny hráč ktorý ovláda pravidla a vie sa normalne spravať a slušne komunikovať. Ako už som už spomínal na servery som skoro furt ked mám čas a niekedy ked hrám ma štve že tam hráči robia bordel a nikto to nerieší aj ked napíšem adminovy.Preto by som sa chcel stať adminom a robit dobré slovo na servery aby sa tam pripájalo čo najviac hráčov.
príjemný zvyšok večera
Veľké množstvo životných neúspechov bolo zapríčinených tým, že si ľudia neuvedomili, ako bílizko majú k úspechu, keď to vzdali. Chodte si za svojimi snami .Zivot znamená niečo viac ako si len vieme prestaviť. Každučký deň ží tak ako keby bol tvoj posledný
-
aNyFaKe - Amatér
[Z] $$ToNy$$ / Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: $$ToNy$$ / Jailbreak
aNyFaKe píše:Nick na serveru: $$Tony$$
Něco o mně: Takže volám sa tony, pochadzám z bratislavy pred asi 3 rokmi som sa prestahoval do viedne kvôli mojmu študiu na jednom gymnaziu. Práve som 3ročníku a tu školu zvládam aj ked to je velmi tažke, no predsa ešte mám par rokov pred sebou a dúfam že tu školu dokončím na dobré známky. Po škole by som sa chcel stať Fitness trenerom a potom pomáhať ludom ako sa vyživovať a cvičiť, ved vieťe ked ste už raz boli vo fitku a určite ste sa smiali na niekom ktorí to vobec nevedel a robil niake hovadiny. Okrem počítaču mám aj ine záujmy, už asi 3 roky pravidelne chodím do fitka a za ten čas som pribral cca 25kg za čo som velmi rád. Taktiež chodievam behať a ked nejsom na pc alebo vo fitku, nájdete ma s babami vonku.
Zkušenosti s CS:GO: Na Csku mam nahraných asi cez 1000 hodín ked nie viac. Pred 3 rokmi som hrával ešte na starom jb cs 1.6 kde sme boli strašne dobra partia na jb dvojke. Po čase som objavil goučko a a bavilo ma to viacej ako na klasikeckej 1.6.
príjemný zvyšok večera
Veľké množstvo životných neúspechov bolo zapríčinených tým, že si ľudia neuvedomili, ako bílizko majú k úspechu, keď to vzdali. Chodte si za svojimi snami .Zivot znamená niečo viac ako si len vieme prestaviť. Každučký deň ží tak ako keby bol tvoj posledný
-
aNyFaKe - Amatér
Re: $$ToNy$$ / Jailbreak
Vysvětli mi prosím dnešní situaci s tím simonem, kdy ať už padl nebo ne, proč si se hádal s adminem, díky
-
byLife - CS:GO Admin
Re: [Vysvětlení] $$ToNy$$ / Jailbreak
Takže ten kill bol opravnený . Simon bol este živý a povedal pojdete zamnou, hráči išli za ním no jeden tam stal a 5 sekund sa nepohol a tak som ho zabil . Nemal tam čo stáť a mal hned plniť simonove rozkazy, potom ako som ho zabil bol aj simon zabitý a hned mi tam admin začal rozpravať že som mu dal fk... aj ked som žiadný fk nedal bol to oprávnený kill. Adminovy som chcel vysvetliť že sa myli ale nedal si povedať , vobec som sa snim nehádal. Nikdy v živote by som sa s admínom nehádal len som mu chcel poradiť.
Prijemný zvyšok večera.
Prijemný zvyšok večera.
-
aNyFaKe - Amatér
Zdravím.
Dnes som dostal neopravnený 10minutový ban k ct. Možem to aj vysvetliť .... jedno tčko furt spamovalo chat fk fk fk fk, aj ked som mu žiadný fk nedal. Zrazu mu tam admín nahlási vd aj ked som si 100percentne isty tak mu začnem písať že neema dostať vd.. vobec nespamoval chcel som mu to vysvetliť a zrazu dostanem neoprávnený ban... kebyže by chcel niekto lepšie vysvetlenie možme ist na tsko a tam to vyriešiť.
Príjemný zvyšok dňa.
Dnes som dostal neopravnený 10minutový ban k ct. Možem to aj vysvetliť .... jedno tčko furt spamovalo chat fk fk fk fk, aj ked som mu žiadný fk nedal. Zrazu mu tam admín nahlási vd aj ked som si 100percentne isty tak mu začnem písať že neema dostať vd.. vobec nespamoval chcel som mu to vysvetliť a zrazu dostanem neoprávnený ban... kebyže by chcel niekto lepšie vysvetlenie možme ist na tsko a tam to vyriešiť.
Príjemný zvyšok dňa.
-
aNyFaKe - Amatér
Naši admini s tebou měli nejednou špatnou zkušenost. Nahlašuj hráče do PP, projev snahu a snaž se s adminy vycházet, nehádat se s nimi.
Zamítám.
Zamítám.

-
BrooKlyGS - Spamer
• Stránka 1 z 1