• Stránka 1 z 1
[P] j0da/Jailbreak
Nick na serveru: vyškolený sluch alla j0da
SID: STEAM_0:1:186991303
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 18
Mé HlStats: Borec
Bany, které jsem dostal: Strašne dávno som bol problémovi hráč , potom som sa dal dokopy a začal robit 1.6 jailbreak akadémiu a už to je dosť dlho čo so mnou niesu problémy , až na túto situáciu : mrzí ma to a už sa to nestane pri ktorej som neudržal trošku svoje nervy ale už sa taká vec nestane.
Něco o mně: Volám sa Marek , mám 18 rokov , som zo stredného Slovenska , hrával som futbal ale kvôli zraneniu som prestal , teraz si buď idem zacvičiť s kamarátmi vypiť alebo hrám csko.
Na gs.cz som bol problémový hráč potom som sa zmenil a začal som robiť na 1.6ke jailbreaku akadémiu ktorú som úspešne dokončil a postúpil k testom , ktoré som tesne nespravil. Niake 2 týždne po neúspešnych testoch som mal niake problémy a potom som už prestal hrať 1.6ku.
Ešte mám rád hip-hop ale počúvam všeličo.
Proč právě já:
Na servery nemám až tak vela hodín ale pravidla a princíp jailbreaku ovládam z 1.6ky , už si len zvykám a celkom rýchlo.
Zkušenosti s CS:GO: 2k hodín , rank GE , faceit 9 som bol a hral som niake turnaje na playzone a tak , aj tu na gamesites som si prilepšil o niake skiny v turnajoch
, ked tak poboostim
Inač mám skúnesosti iba s hraním tejto hry.
Případné poznámky: nahlásil som aj pár hriešnikov , keď tak dodám linky , vážim 80 Kg
Ďakujem za prečítanie mojej žiadosti a verím vjej kladné vybavenie.
SID: STEAM_0:1:186991303
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 18
Mé HlStats: Borec
Bany, které jsem dostal: Strašne dávno som bol problémovi hráč , potom som sa dal dokopy a začal robit 1.6 jailbreak akadémiu a už to je dosť dlho čo so mnou niesu problémy , až na túto situáciu : mrzí ma to a už sa to nestane pri ktorej som neudržal trošku svoje nervy ale už sa taká vec nestane.
Něco o mně: Volám sa Marek , mám 18 rokov , som zo stredného Slovenska , hrával som futbal ale kvôli zraneniu som prestal , teraz si buď idem zacvičiť s kamarátmi vypiť alebo hrám csko.
Na gs.cz som bol problémový hráč potom som sa zmenil a začal som robiť na 1.6ke jailbreaku akadémiu ktorú som úspešne dokončil a postúpil k testom , ktoré som tesne nespravil. Niake 2 týždne po neúspešnych testoch som mal niake problémy a potom som už prestal hrať 1.6ku.
Ešte mám rád hip-hop ale počúvam všeličo.
Proč právě já:
ego up ,, ale inač som vždy chcel byť admin a robiť poriadok na servery a byť vzorom a gočkársky jailbreak ma začal poriadne baviť.Chcem byť prínosom pre Gočko na gs.Som chodiaca prestíž s velkým kusom rozumu
Na servery nemám až tak vela hodín ale pravidla a princíp jailbreaku ovládam z 1.6ky , už si len zvykám a celkom rýchlo.
Zkušenosti s CS:GO: 2k hodín , rank GE , faceit 9 som bol a hral som niake turnaje na playzone a tak , aj tu na gamesites som si prilepšil o niake skiny v turnajoch

Inač mám skúnesosti iba s hraním tejto hry.
Případné poznámky: nahlásil som aj pár hriešnikov , keď tak dodám linky , vážim 80 Kg
Ďakujem za prečítanie mojej žiadosti a verím vjej kladné vybavenie.
[*]*[*]*[*]*[*]*[*]*[*___*][*]*[*]*[*]*[*]*[*]
-
joda - Kazatelův učeň
[P] j0da/Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: j0da/Jailbreak
Napiš mi ty nebo HLSA, proč tě mám za problémového dementa? Já si lidi co dělají bordel nepamatuju, vypouštím to, tak sorry jestli si tě pletu. Není to osobní 

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Neviem ti povedať , keby to píše maxipes ešte by som to chápal
ale fakt neviem možno preto že som bol problémový dement za čias ked hrával kapa na jb6 a tak ....
ale už som sa dlho zmenil aj prešiel akademiou tak neviem :/
ps. ked už sem píšem teraz na servery som dal fk adminovi ktorému som sa ospravedlnil a situáciu mi vysvetlil knedlík pretože očividne som to celé zlé chápal , no už to chápem

ps. ked už sem píšem teraz na servery som dal fk adminovi ktorému som sa ospravedlnil a situáciu mi vysvetlil knedlík pretože očividne som to celé zlé chápal , no už to chápem

-
joda - Kazatelův učeň
Já si osobně pamatuju j0du taktéž jako problémového hráče, jenže to bylo za starých časů, kdy jsem ještě ani sám neměl admin práva, ale možná si ho pletu s někým jiným, každopádně teď na mě působí jako fajn člověk a neměl bych problém mu dát šanci, jestli má chat v pořádku a žádné nedávné bany, které by byly přes čáru
-
byLife - CS:GO Admin
zdá sa ti dobre life , to bolo už pekne dávno
, všetko by malo byť pohode až teda na to nahlásenie v žiadosti

-
joda - Kazatelův učeň
Poprosím adminy o reference...

-
BrooKlyGS - Spamer