Counter strike

Příspěvekod cipisko » 03 led 2018, 16:00

ahoj . chtěl bych poradit mám ted nové cs 1.6 a nastavil jsem si tam špatné rozlišení ... a ted když klidnu na settings tak mám vše velké takže nemůžu kliknout př. na video. takže si rozlišení nemůžu změnit . díky
cipisko
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Counter strike

od Rumcajz » 03 led 2018, 16:00

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Counter strike

Příspěvekod merlouska » 04 led 2018, 07:24

Pro steam hráče jsou řešení dvě, nicméně jsou poměrně podobná. Vaším hlavním cílem je nastavení spouštěcích parametrů. Tam se dostanete přes knihovnu her na steamu, tam vyberete danou hru, kliknete pravým, dáte nasatvení a následně změna spouštěcích parametrů.

Otevře se vám podokýnko s jedním řádkem, kam můžete vesele zapisovat příkazy. Při řešení číslo 2 vepíšete do psacího pole -windowed a potvrdíte. Následně se vám hra spustí v malém okýnku, kde si již budete moci nastavit rozlišení hry dle libosti.

Pokud však přímo znáte hodnoty rozlišení, kterého chcete dosáhnout, vepíšete do daného pole přímo hodnoty, a to ve formátu -w 800 -h 600. První údaj je šířka, druhé výška. Čísla samozřejmě můžete měnit dle libosti.

Snad jsem ti pomohla. :)
Kdyby to někoho zajímalo, tak nyní pracuji pro Travian Team jako Multihunter a Super Moderátor.
Nebyl jsem nejlepší, jsem nejlepší.
merlouska
Zkušený
Zkušený

Re: Counter strike

Příspěvekod merlouska » 04 led 2018, 07:29

Pokuď máš non steam tak toto,
Toto řešení je poměrně jednoduché, stačí si pouze stáhnout soubor https://www.gamesites.cz/soubor/2078-counter-strike-1-6-fix-rozliseni a poté jej přemístit do umístění s cskem, spustit a jako kouzlem je rozlišení v optimálním nastavení.
Kdyby to někoho zajímalo, tak nyní pracuji pro Travian Team jako Multihunter a Super Moderátor.
Nebyl jsem nejlepší, jsem nejlepší.
merlouska
Zkušený
Zkušený

Zpět na Vyriešené topicy